ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چند تا سوال
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
1. بی زحمت در مورد دیتابیس در سی پلاس پلاس یکی توضیح بده
2.آیا میشه از html هم در ++C استفاده کرد
3.یه منبع برای یادگیری توابع می خوام
4. درمورد فرم ها وکلید ها هم یکی توضیح بده
5.من برنامه ی Dev-C++ رو دانلود کردم اما بعد چند بار استفاده دیگه بالا نمیاد کسی می دونه مشکل کجاستAngry
سلام

1- دسترسی به دیتابیس ربطی به زبان برنامه نویسی شما نداره ! شما نیاز به درایور یا رابط دیتابیس دارید تا بتونید به دیتابیس مورد نظر دسترسی پیدا کنید .
به عنوان مثال مایکروسافت رابطی مثل DAO رو ارائه داد که مجموعه ی از توابعی هست که به شما امکان میده براحتی به دیتابیس های مختلف دسترسی مستقیم داشته باشید . شما میتونید از رابط های جدید تر مثل ADO برای دسترسی به دیتابیس های موجود استفاده کنید .

2- این سوال رو متوجه نمیشم ؟؟ یعنی چی که میشه از html هم در ++C استفاده کرد یا نه ؟؟ اگر منظورت برنامه نویسی برای وب هست ... بله میشه ... با ++C میشه برای وب سایت ها هم برنامه نوشت ولی بعلت پیچیدگی های دست و پا گیر و الکی این زبان توی برنامه نویسی وب ، به ندرت کسی اینکار رو میکنه !

3- کدوم توابع ؟؟ ما چندین نوع کتابخونه و تابع داریم که با زبان C++/C نوشته شدن . منظورت کدومه ؟؟ توابع استاندارد C ؟؟ توابع STL ؟؟؟ توابع MFC ؟؟؟ اگه منظورت توابع استاندارد هست سایت زیر بهترین مرجع هست براشون :
http://www.cplusplus.com/reference/

4- منظورت رو اصلا متوجه نشدم ... چه فرم و کلیدی ؟؟؟
5- اینو نمیدونم .... دوباره نصبش کن ... ببین مشکلت حل میشه یا نه !
لطفا یک ادیتور خوب معرفی کنید
برای چه کاری میخوای ؟؟؟سئوالات رو یکم واضح تر مطرح کن !
آقای Mamad2003 انقدر با حال جواب میدن که دیگه واسه ما جا نمیمونه!!!

راجع به ادیتور همون Dev-Cpp خوبه اگه کار نمیکنه (چرا کار نمیکنه؟؟؟)
VC++ 6 خوبه اگه اونم به نظرتون خوب نبود تو اینترنت یه سرچ بکنید راحت پیدا میشه
50-60 تا (+ کامپایلر) تویه سایت به اسم TheFreeCountry دیدم که به سلامتی قیلطر شده

راجع به فرم و دکمه و etc :-O فکر کنم منطورتون برنامه نویسی GUI باشه
اگه میخاید راحت باشید! توی MSDN تو قسمت Microsoft Foundatin Classes چند تا کلاس
راجع به درست کردن فرم و کنترل هست که مینتونید بخونید
اگه هم میخاید از اول و باحال یاد بگیرید یه کتاب باحال بود که آقای Mamad2003 معرفی کرده بودن ه اسم Programming Windows - Charles Petzold من لینکشو ندارم تو فروم بود بگردید پیدا میشه

امیدوارم مفید بوده باشه :-O
سلام
به آدرس زير برو بعدش تو بخش Resource چند تا اديتور هست:
http://ce.sharif.edu/courses/85-86/1/ce153c
البته چون سرورش تهرانه سرعتش خيلي كمه، شب بري بهتره!
لطفا در صورت امکان درمورد پروژه خرد کردن سکه و طراحی جدول تورنمنت در درس طراحی الگوریتم راهنمایی فرمایید.