ايران ويج

نسخه‌ی کامل: User Administrator
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستان ايرانويج .

يه سوال دارم اگه كسي ميدونه لطفا" راهنمايي كنه !!!

من ميخوام از طريق VB يا VB.NET يك User با نام مشخص بسازم و اون رو عضو گروه Administrator كنم ........... آيا همچين كاري ممكنه ؟؟؟

بعضي برنامه ها مثل آنتي ويروسها با نصبشان يك User به طور خودكار ايجاد ميكنند ...

با نصب ASP.NET هم يك User با نام ASPNET ايجاد ميشه ... براي بعضي موارد لازمه كه اين User رو عضو گروه Administrator بكنيم ... من ميخوام اين كار رو با يكي از زبانهاي برنامه نويسي و به طور خودكار انجام بدم ........

يك نفر من رو راهنمايي كنه لطفا " ....................Exclamation
با اجرای دستورات داس می تونی یه یوزر رو به بالاترین حق دسترسی یا همون Adminstartor (گروه مدیران) ارتقاء بدی
از اینجا یه نمونه رو می تونی دانلود کنی Shy

http://www.sharemation.com/alikhazrai/Wi...iq=-ao490i
فقط یه خط دستور تو داس می خواد

Net User Mahdi 123456
که یوزری با نام Mahdi و پسورد 123456 ایجاد می کنه ولی باید دقت کنی که این کار فقط در موقعی جواب می ده که برنامه در محیط کاربر ادمین اجرا بشه و برای کاربران میهمان و محدود (Limit) جواب نمی ده.
Di Di نوشته است:فقط یه خط دستور تو داس می خواد

Net User Mahdi 123456
که یوزری با نام Mahdi و پسورد 123456 ایجاد می کنه ولی باید دقت کنی که این کار فقط در موقعی جواب می ده که برنامه در محیط کاربر ادمین اجرا بشه و برای کاربران میهمان و محدود (Limit) جواب نمی ده.

net user Saman 123456/add
Net localgroup Administrators Saman /add این قسمت برای تبدیل کردن یوزر معمولی به یوزر Administrator اما در مورد اینکه تو یوزر های محدود شده نمی شه این کارو کرد تا حالا نشنیدم Sad
saman_ae_2 عزيز بابت برنامه و راهنماييت ممنونم ...
برنامه رو ديدم ... هموني بود كه ميخواستم ... باز هم تشكر از همه دوستان ايرانويج ....Happy
خواهش میکنم خوشحالم که تونستم کمکی بکنم