ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سایتی با چند سرور در ایران
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلامTongue
1 مشاوره می خواستم:
ما 1 سایت داریم که قراره پذیرای عده کثیری از ایرانی ها باشه!!!
با توجه به اینکه پهنای باند ما جواب نمی ده، راه حلی که پیدا کردم این بود که چند سرور تو نقاط مختلف این ها راه بندازیم ولی این جاش رو موندم که این سرور ها از چه طریقی به سرور مرکزی(که توی تهرانه) وصل بشن، یکی از راه هایی که به نظرم رسید استفاده از VPN بود، راه دیگه هم استفاده از اتوماسیون ها بود(به این صورت که توی ساب سرور و سرور اصلی فایل exe قرار می گیره و دو سرور از طریق فایل exe ها کارشون رو می کنن)

1 سوال هم برام پیش اومده:
مثلاً ما این سرور ها رو جاهای مختلف راه انداختیم، برای مثال تو زاهدان 1 سرور زدیم حالا 1 نفر از زاهدان وصل شد به اینترنت و تو وب براوزرش اسم سایت ما رو زد، سایت ما چه جوری باید تشخیص بده که اون فرد باید به سرور زاهدان وصل بشه نه به سرور تهران؟؟؟Shy
عجب سوال مشکلی شد ... اگه آیپیش واقعی باشه که مساله حله .. و گر نه باید ببینی آیپی واقعیش چیه ؟ ... مثل اینکه مسالت رو سنگینتر کردم !!
فکر کنم جوابی که دادی مربوط می شه به سوالم(قسمت 2)، خوب پیدا کردن IP کسی که داره از سایت من بازدید می کنه که کاری نداره!!!! فقط کدوم قسمت از IP مشخص کننده شهر فرد مورد نظره؟؟؟؟(می دونم که دو رقم اول مشخص کننده کشور فرده)
سلام
تا جايي كه من خبر دارم مشخص نمودن كشور به آساني مقايسه ادو رقم اول اي پي نيست، تا جايي هم كه يادمه بايد از ديستابيس مخصوص اين كار كه حجمش هم كم نيست استفاده كني! ضمنا وقتي كه كشور (و شهر) مشخص شد ميتوني اون فرد رو ريدايركت كني مثلا ب آي پي سرور زاهدان يا تهران (فك كنم)...
قرار دادن چند سرور در شهرهای مختلف زمانی منطقیه که بخواید خدماتی مثل دانلود فایل اونم با حجم های بالا رو ارائه بدید، یا بهتر بگم متغییر مسافت بین سرور و یوزر مطرح باشه که اون بحثش جداست ولی اگه قراره بازدید کننده داشته باشید و خدماتتون دانلودی نیست بهتره از چند سرور در یه شهر استفاده کنید و ترافیک سایت رو بین اونها تقسیم کنید ( همون اوتوماسیون خودمون )

ولی اگه مصمم هستی از چند سرور در شهرهای مختلف استفاده کنی و تشخیص آی پی و از این حرفا راه بندازی باید حساب این رو هم بکنی که خود این کار بار سنگینی رو به سرور وارد می کنه که از عهده اکثر سرورهای داخل خارجه و هزینه اون هم سرسام آوره.....
ما هم نظر بدیم دیگه ؟
از نظر من بهتره یه سرور اختصاصی برای خودت بگیری (مثل قدیم من)
حالا هر چه قدر عشقت میکشه پهنای باند با فضا بده به وبتون
پهنای باند تموم نشه همین برامون کفایت می کنه ;)
کار زیاد سختی نیست شما می تونی چند تا سرور معرفی کنی برای سایتت یکم تنظیماتش تخصصی می شه که یه نفر وارد توی شبکه می تونه بهت کمک کنه اما مشکل اصلی دیتابیس که نمی تونی چند تا داشته باشی و باید واحد باشه (یا اگه هم میشه من نشنیدم)
ولی مسئله اصلی اینه که اگه سرورت این همه پهنای باند نیاز داره بزرگترین اشتباه اینه که سرورت رو توی ایران باشه معمولا یه چنین سایتی با این همه هزینه ای که داره یه تکنیکال با سوادم می خواد
ha_60 نوشته است:کار زیاد سختی نیست شما می تونی چند تا سرور معرفی کنی برای سایتت یکم تنظیماتش تخصصی می شه که یه نفر وارد توی شبکه می تونه بهت کمک کنه اما مشکل اصلی دیتابیس که نمی تونی چند تا داشته باشی و باید واحد باشه (یا اگه هم میشه من نشنیدم)
ولی مسئله اصلی اینه که اگه سرورت این همه پهنای باند نیاز داره بزرگترین اشتباه اینه که سرورت رو توی ایران باشه معمولا یه چنین سایتی با این همه هزینه ای که داره یه تکنیکال با سوادم می خواد
سرور رو از کانادا خریدیم(داره خاک می خوره)
بذار سوال رو 1 جور دیگه مطرح کنم:
من 1 سایت دارم که در واحد زمان تعداد زیادی آدم ازش دیدن می کنن، طبق آماری که داریم و تخمین های زده شده حدوداً در هر ساعت 5000 نفر در سایت آنلاین هستند
من می خوام بهم بگین این سایت چه پهنای باندی می خواد؟ آیا باید چند سرور داشته باشه؟اگه باید چند سروری باشه ارتباط این سرور ها از چه طریقیه(اتوماسیون، VPNو...)
این سایتت رو میدی ما هم ببینیم ؟
پهنای باند بستگی به تعداد صفحه دیده شده و حجم صفحات داره
توانایی سرور هم بستگی به سخت افزارش داره رم تعداد CPU کانکشن و ...
شما باید ببینی چه قدر کار باید انجام بشه یعنی یه صفحه استاتیک رو داری می بینی یا یه آمار از دیتابیس می خوای بگیری
می تونی کار ها رو دستی تقسیم کنی مثلا دیتابیس روی یه سرور خود سایت روی یه سرور دیگه یا فایل های حجیم برای دانلود و مثلا عکس ها روی یه سرور و بقیه رو سرور دیگه یا یه قسمت از سایت (اگه کار های زیادی می کنه) روی یه سرور و بقیه روی سرور دیگه
ولی فرض کن به هیچ کدام از این روش ها نشد تا اونجا که می دونم توی DNS (جایی که آدرس به IP تبدیل می شه ) می تونی چند تا سرورت رو تعریف کنی و بار به صورت اتوماتیک تقسیم می شه
صفحه‌ها: 1 2