ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دلفی یا ++C
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
لطفا تفاوت های بین ++C و دلفی رو بگید کدوم بهتره و چه مزیت هایی نسبت بهم دارندShy
من می خوام دلفی شروع کنم
خوب از کجا شروع کنم
فرت فرت برنامه بنویس
خب مطمئنا دلفی خیلی راحت تر از ++ VC هست. البته قانونا قدرتش هم کمتره.
پس نتیجه گیری میکنیم اگه مختو دوست داری دنبال ++ VC نرو. برو دلفی یاد بگیر.
به نظر منم دلفی بهتره (البته واسه کسایی که می خوان تازه انتخاب و شروع کنن)
بستگی خیلی زیادی به این داره که برای چی می خوای برنامه نویسی با این دو تا زبون رو یاد بگیری.اگه می خوای برنامه های سیستم بنویسی vc++ مفید تر هست.البته هیچ کدوم به پای اسمبلی نمی رسن.
ازهمه متشکرم
veyskarami نوشته است:به نظر منم دلفی بهتره (البته واسه کسایی که می خوان تازه انتخاب و شروع کنن)

آقای ویسکرمی تازه شروع کنن یعنی واسه کیا اونایی که میخوان کلا" برنامه نویسیرو شروع کنن یا اونایی که رله هستن ولی میخان برنامه نویسیرو به صورت پیشرفته دنبال کنن؟؟؟؟/؟
فکر کنم منظورمو رسوندمConfused
لطفا یک کتاب برای آموزش دلفی معرفی کنید
ترجیحا جدید باشه
رفتم دلفی 7 و سی دی آموزششو خریدم فقط یک مشکل كامپوننت ها رو چجوری باید نصب کرد
HoseinVig نوشته است:
veyskarami نوشته است:به نظر منم دلفی بهتره (البته واسه کسایی که می خوان تازه انتخاب و شروع کنن)

آقای ویسکرمی تازه شروع کنن یعنی واسه کیا اونایی که میخوان کلا" برنامه نویسیرو شروع کنن یا اونایی که رله هستن ولی میخان برنامه نویسیرو به صورت پیشرفته دنبال کنن؟؟؟؟/؟
فکر کنم منظورمو رسوندمConfused

دلفی واسه هر دو دسته از کسانی که اشاره کردین مناسبه البته اگه از قبل یه آشنایی کلی با پاسکال هم داشته باشی بهتر می تونی مفاهیمشو درک کنی
Question
صفحه‌ها: 1 2