سلام
از من میشنوی بیخیال دلفی شو. سی خدای زبانهای برنامه نویسیه هر کاری که دلت بخواد توش میتونی انجام بدی. شاید اولش سخت به نظر برسه اما بعد از یه مدت متوجه میشی که کارایی رو میتونی بکونی که برنامه نویسهای دیگه نمیتونن انجام بدن با سی میتونی کارای سیستمی ،گرافیکی،صوتی و بانک اطلاعاتی رو در سطح حرفهای انجام بدی این در صورتیه که دلفی فقط به درد بانک اطلاعاتی میخوره. اگر نمیخوای با vc++ که یه مقدار سخته شروع کنی.میتونی بری دنبال c++ bilder که نسبت به VC++ خیلی آسونتره و خوب طبعا قدرت کمتری هم داره ولی میتونه نقطه خوبی برای شروع باشه.
ببینین c++ وdelphiهر کدومشون برنامن هر کاری بخواهی میتونی باهاشون بکنی حتی با این دلفی هم برنامه های بزرگی نوشتن c++برای کارهای سیستمی خوبه چون به راحتی با سخت افزار ارتباط برقرار میکنه دلفی یک محیط ایجاد صریع برنامه هست که به راحتی و بدون دردسر میشه برنامه های کاربردی و زیر ساختی رو پیاده کرد ساده و قدرتمنده
من میخام هر دو شونو یاد بگیرم C رو که چه بخام چه نخام باید یاد بگیرم(دانشگاه)
میمونه دلفی که باید باد بگیرم
مرسی
سلام
2 سال پیش من هم بعد از یک عمر کار کردن با خانواده پاسکال ودلفی تصمیم گرفتم زبان C رو یاد بگیرم بعد از خوندن کلی کتاب و تمرین کردن زیاد
به این نتیجه رسیدم که آدم باید دیوانه باشه که مثلا برای ورود به محیط گرافیکی و روشن کردن یک پیکسل ناقابل یک صفحه کد تو C بنویسه
در حالی که تو دلفی با یک خط کد بهترین بازدهی رو داری
بعضی ها فکر میکنن چو ن زبان c سخت و غیر قابل فهمه خیلی قدرتمنده!
پس اگه این طور باشه زبان جاوا از همه زبان ها قدرتمند تره
!!!
بعضی ها هم فکر میکنن اگه c می تونه در سی دی رام باز کنه یا سرعت فن cpu رو تغییر بده خیلی از دلفی بهتره!!!
ولی اگه از من می شنوین اصصلا سراغ c نرین مگه به اجبار
سلام
ما هم اومدیم از زبونمون محافظت کنیم.....
جناب Bily شما یه خورده اشتباه میکنی...
فکر می کنم منظور شما برنامه نویسی تحت ویندوز هست
مبحث برنامه نویسی تحت ویندوز هم تو سی هست
شما باید کتابشو پیدا کنی
درسته بازم دراز تر از دلفیه ولی خوب بازم.....
خوبی سی مخصوصا نسبت به پاسکال اینه که دسترسی به برنامه نویسی سطح پایین داری یعنی هم Assembler و هم Pascal
ساختار یا Syntax دو زبان هم زیاد فرق نمیکنه فقط شکلشون یکی نیست
شما هم اگه میخای با سی مثل دلفی کار کنی برو سراغ یه محیط درست و حسابی مثل VC++ باشه؟ ولی خوب در هر حال بازم با دلفی (به نظر من) یه خورده راحتتره!
نتیجه گیری : اگه میخای کارت ساده باشه delphi راحتتره
ولی اگه میخای خفن کار کنی B) سی بهتره البته حتما با سی هم میشه کارای دلفی رو کرد ولی یه خورده سختتره!
به نظر من یه نگاه به پاسکال و سی بنداز ببین با کدومشون می تونی بهتر کنار بیای
اگه سی واست قابل هضم تر بود برو سراغ VC اگه دیدی پاسکال واست ساده تر به نظر میرسه برو سراغ دلفی.
خوب من پاسکال رو میشه گفت به خوبی بلدم و یک پروژه بزرگ(نه همچین) هم با همین زبان کار کردم .