حقیقتش به این فکر افتادم که کل بخش آگهی های سایت رو واگذار کنم به کسی که بخواد .
نظر شما دوستان برای این کار چیه . البته همین الان بابت هاستینگ و پهنای باند 40 گیگ در ماه بخشی از کار تبلیغات رو به شرکت پرشین تولز واگذار کردم (و اونا هم اینطور که معلومه راضی هستن) و میخوام ببینم آیا کسی دیگه هست؟
اگه هر نظری یا پیشنهادی دارید و یا فکر میکنید راه بهتری هم هست بگید تا ببینم.
اشکان
خب آقا اشکان اگه چيزي به من ميرسه من هستم!
خوب یه آمار دقیق بدید ببینم می صرفه یا نه !
کجا ها امکان تبلیغ رو داریم ؟
می صرفه یا نمی صرفه من هستم
اینم آمار سالانه و ماهانه و روزانه 2007
اصلا نمی صرفه .
این همه پهنای باند برای این تعداد ویزیتور خیلی زیاده . اصلا به صرفه نیست .
چقدر باشه می صرفه؟میشه یه آمار بدی؟من چندان نسبت به آمارهای سایتهای دیگه آگاهی ندارم اگه کمک کنی ممنون میشم.
من یه دودوتا 4 تا کردم برای هر یوزر 190 کیلو فکر کنم فقط دارن دانلود می کنن با این نرم افزار های دانلودر شاید اگه یه سی دی دانلود شده سایت رو هم بزاری پهنای باند کمتر بشه
ashkan نوشته است:چقدر باشه می صرفه؟میشه یه آمار بدی؟من چندان نسبت به آمارهای سایتهای دیگه آگاهی ندارم اگه کمک کنی ممنون میشم.
100 برابر این ! ( تا دخلش به خرجش بخونه )
یه نکته ای که وجود داره اینه . که این نسبت پهنای باند به ویزیتور بیشتر بدرد سایت های زنجیره ای میخوره .
یه سایت پهنای باند بالایی رو به خودش اختصاص میده و بقیه سایت ها خدماتی رو ارائه می کنند که نیاز به پهنای باند بالایی نداشته باشه . و بقیه سایت ها هزینه این سایت رو متحمل می شند .
یه چیز دیگه .
که چون یوزر های اینچنین سایت های اغلب دائمی هستند . پس خیلی کم بر روی تبلیغات کلیک می کنند . چون براشون تبلیغات تکراری هستش .
مگر اینکه خدمات دیگری در سایت ارائه بشه . تا به نسبت ویزیتور های جدید داشته باشه .