ايران ويج

نسخه‌ی کامل: لوگوي جديد براي سايت !
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام اشكان جان،
ديدم اين لوگوي سايت ، قديمي شده ، گفتم يكي جديد بسازم ، آقا فقط يه مشكل اساسي داره اونم اينكه حجمش 65 كيلو بايت‌! دوستان اگه برنامه اي چيزي مي شناسن كه حجم SWF رو كم ميكنه ، لطف كنن معرفي كنن :
http://home.ripway.com/2004-10/195917/IranVig-LOGO.swf
من خودم با IMPERATOR FLA FULL خواستم كوچك كنم ولي نشد ، هي ارور داد.
اين يكي ديگه خيلي جالب بود خيلي هم قشنگ دستت درد نكنه :wink:
فقط يه نموره سايزش بزرگه :wink:
عالي بود فقط يه كم حجمش زياده دستت درد نكنه. :wink:
مرسي امير جان خيلي ممنون جدا دستت درد نكنه لوگوي قشنگيه .(حيف حجمش ...)
راستي امير ميتوني يه لوگو بسازي پس زمينه‌ش درفش كاوياني باشه كه اين نوشته ها روش حركت ميكنن (اگه بشه يه افكت حركتي هم به پرچم داد ديگه توپه - مثلا دنباله هاش تكون بخورن-چه بچه پروييه اين اشكانAmaze )
خيلي عاليه 8O 8O
استاد فلشي امير جان :arrow:
ashkan نوشته است:مرسي امير جان خيلي ممنون جدا دستت درد نكنه لوگوي قشنگيه .(حيف حجمش ...)
راستي امير ميتوني يه لوگو بسازي پس زمينه‌ش درفش كاوياني باشه كه اين نوشته ها روش حركت ميكنن (اگه بشه يه افكت حركتي هم به پرچم داد ديگه توپه - مثلا دنباله هاش تكون بخورن-چه بچه پروييه اين اشكانAmaze )
اي به چشم ! من چاكرتم هستم . من الان همين لوگو رو حجمش رو تونستم برسونم به 45 كيلو بايت. دارم بازم زور ميزنم يه راهي ، چيزي پيدا كنم كمتر از اين هم بكنمش.
خوب ،‌اقا اين درفش كاوياني (همين پرچمرو ميگي ديگه ؟!) رو ، رو همين لوگو بزارم ، يا اينكه يه كار ديگه ، يعني اصلا با اينيكي حال نميكني. بعدشم نفهميدم بعني چي اين نوشته ها روش حركت ميكنن ؟؟ يه توضيح بدي ، برات استادش ميكنم. خيلي دوستت داريم به خدا.
منو شرمنده كردي اميرجان.
نوشته هاي روش كه عاليه فقط پس زمينه عكس (حالت محو مانند باشه بهتره) درفش باشه .
منظورم از حركت اين بود كه اين پرچم يا درفش يه 4 تا دنباله داره (به عكس دقت كن) اگه اينا رو بشه حالتي كه انگار توي باد هست تكون داد خيلي خوبه.
سلام
اتفاقا منم تو فكر ساختن يه بنر براي ايران ويج بودم ...
به محض اينكه سرم خلوت بشه يه بنر عروسك براتون طراحي ميكنم :wink:
ashkan نوشته است:منو شرمنده كردي اميرجان.
نوشته هاي روش كه عاليه فقط پس زمينه عكس (حالت محو مانند باشه بهتره) درفش باشه .
منظورم از حركت اين بود كه اين پرچم يا درفش يه 4 تا دنباله داره (به عكس دقت كن) اگه اينا رو بشه حالتي كه انگار توي باد هست تكون داد خيلي خوبه.
سلام آقا ، چرا شرمنده ؟!!
تا اونجايي كه فهميدم !! بايد يه همچين چيزي بخوايي ! --> http://home.ripway.com/2004-10/195917/IranVig-LOGO[2].swf
(49 كيلوبايت)
كسي نظري نداشت ؟!
طبق معمول كه ... آره!Amaze :wink:
صفحه‌ها: 1 2