۲۳-تير-۱۳۸۶, ۲۳:۳۱:۲۱
صفحهها: 1 2
۲۴-تير-۱۳۸۶, ۰۳:۰۹:۵۱
تو سایت shabgard.org یه تاپیک برای همین باز کردن واسه ویندوز و لینوکس توضیح دادند.یه سرچ بزنی پیدا میکنی.
میخوای چه کار کنی؟ بگو شاید راه بهتری وجود داشته باشه.
میخوای چه کار کنی؟ بگو شاید راه بهتری وجود داشته باشه.
۲۴-تير-۱۳۸۶, ۱۹:۳۲:۳۷
یک سرور میخوام راه بندازم که طرف با تلفن بیاد یک پیغام بده و آیدی طرف مقابلش با تلفن .... تموم که شد من اون پیغام را براش بدم تو یاهو مسنجر ( Voice)
همین !! چون میخوام پول هم نگیرم بهتره که زیاد هم براش خرج نکنم !!
۲۴-تير-۱۳۸۶, ۲۳:۴۵:۴۹
pashmaloo نوشته است:یک سرور میخوام راه بندازم که طرف با تلفن بیاد یک پیغام بده و آیدی طرف مقابلش با تلفن .... تموم که شد من اون پیغام را براش بدم تو یاهو مسنجر ( Voice)
اگه بخوای کلشو Automatic انجام بدی یکم دردسر داره مثل قسمتی که کاربر میخواد آیدی رو وارد کنه مگه اینکه خودت بخوای اونا رو یکی یکی چک کنی البته راه هست مثل اینکه بیای Keyboard موبایل رو شبیه سازی کنی که زیاد جالب نمیشه
۲۵-تير-۱۳۸۶, ۲۱:۰۶:۴۲
پدرام جان فکر اونجاشو کردم ....
فقط مسالم اینه که میشه چندتا مودم روی یک کامپیوتر وصل کرد یا نه !؟
فقط مسالم اینه که میشه چندتا مودم روی یک کامپیوتر وصل کرد یا نه !؟
۲۵-تير-۱۳۸۶, ۲۳:۲۴:۰۷
آره میشه بستگی داره به مدلش (یعنی جفتشون ناله یک شرکت نباشن)
مثل من !
Zoltrix !Creative
مثل من !
Zoltrix !Creative
۲۶-تير-۱۳۸۶, ۰۲:۰۰:۳۲
avini نوشته است:آره میشه بستگی داره به مدلش (یعنی جفتشون ناله یک شرکت نباشن)
مثل من !
Zoltrix !Creative
تایید میشه بطور 100%
البته اگه مودم ها از یک شرکت هم باشن میشه و اونا رو میشه با استفاده از پراپرتی Device_ID از هم دیگه جدا کرد و تشخیص داد
فقط نکته ای که هست اینه که بخوای مودم هات رو با Comm سازماندهی کنی یا TAPI
اینو برا این میگم که اگه از MSComm استفاده کنی اون موقع میتونی با ایندکس کردن شی Commت این کار رو بکنی و به این صورت هست که ویندوز به اولین مودمی که میشناسه اندیس X+1 میده و X هم همون تعداد پورتهای Com پشت کیست هست
و مودم بعدی هم که X+2 الی آخر
البته کلا با استفاده از شی MSComm راحتتر میتونی کارت رو راحت انجام بدی
ولی در این مورد خودم TAPI رو ترجیح میدم بدلیل اینکه بهتر میتونی اون سازماندهی رو انجام بدی
۲۶-تير-۱۳۸۶, ۰۹:۴۵:۳۴
یه سری مودم هستند که مثل گرافیک های SLI با یه کابل به هم وصل میشن و میشه دوتا مودم ولی نمیدونم میشه چند تا مودم از نوع دیگه رو نصب کرد.
۲۶-تير-۱۳۸۶, ۱۱:۱۸:۲۹
یه جایی خوندم که بیشتر از دوتا مودم روی هر کامپیوتر نمیشه ... بخاطر اینکه نهایتا دوتا IRQ (؟) برای مودم اختصاص پیدا میکنه !! کسی در این مورد چیزی میدونه ؟
لولو هکو : این مودمهایی که گفتی از کجا میشه پیدا کرد ؟
آوینی : تو بازار ایران چند مدل فکس مودم قابل اطمینان پیدا میشه ؟
۲۶-تير-۱۳۸۶, ۱۱:۴۵:۴۱
pashmaloo نوشته است:یه جایی خوندم که بیشتر از دوتا مودم روی هر کامپیوتر نمیشه ... بخاطر اینکه نهایتا دوتا IRQ (؟) برای مودم اختصاص پیدا میکنه !! کسی در این مورد چیزی میدونه ؟
خوب در رابطه با مودمها IRQ در واقع نوعی راه انداز هست که از CPU برای سخت افزار مورد نظر درخواست زمانی میکنه که CPU اعمال درخواستی شون رو انجام بده (حالا ما فرض میکنیم که اون یک مودم باشه) حالا این IRQ این کار رو با ایجاد یک Intrupt یا وقفه انجام میده
وقفه:به این صورت که هر پردازنده ای برای تشخیص درخواست های ارسالی از سمت دستگاهای دیگر اون درخواست ها رو با وقفه های خاصی از هم دیگه تفکیک میکنه و تشخیص میده
خوب حالا بر میگردیم به ادامه اگه ما در M.B به تعداد کافی Slot های PCI برای نصب مودم داشته باشیم و Cpuی ما هم یک CPU نسبتا قوی باشد میتونه به تمامی درخواست های مجازی که بهش فرستاده میشن جواب بده
یعنی تعداد مودم ها ملاک نیست و میتونه بیشتر از دوتا هم باشه بلکه قدرت پردازش CPU و تعداد Slotهای PCI کامپیوترمان مهم هست
۲۹-تير-۱۳۸۶, ۱۱:۳۱:۴۸
ممنونم پدرام جان ...
صفحهها: 1 2