ايران ويج

نسخه‌ی کامل: لیست کردن آدرس کامل تمام فایل ها و فولدرهای درون یک فولدر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
به نام خدا
با سلام
من نیاز به سورس کد ویژوال بیسیکی دارم که ادرس کامل تمام فایل ها و فولدر های درون یک فولدر خاص را در یک فایل نت پد لیست کند.
لطفا من را یاری فرمائید.
با تقدیم احترام.
اگر فقط لیست فایل ها رو بخوای که با دستور Dir خود ویبی میشه لیست گرفت.اگه پوشه ها رو میخوای یه راه (یه خرده کاملا غیر استاندارد و آسون) اینه که از کنترل Dirlistbox استفاده کنی.
ولی اگه از Microsoft Runtime Scripting استفاده کنی لیست هر در تاشو میتونی بگیری. (البته من قدیما این کارو میکردم ولی الان که اومدم این کارو بکنم یه خطا میده. نمیدونم من اشتباه مینویسم یا اون مشکل داره).

بابا یه نفر که بلده بیاد کمک
این هم بی وی بی در یک بتچ فایل!

@echo off
Dir %1 /-p /s /B /o:gen > "c:\listing.txt"
Start notepad "c:\listing.txt"
Exit
واقعا هوشمندانه!!!
با تشکر
البته من متوجه ی توضیح مدیر بخش ویژوال بیسیک و ریجستری نشدم.لطفا کمی توضیح دهید.
تصور می کنم منظورم را درست بیان نکرده ام:
فرض کنید در فولدر مذکور سه تا فولدر و دو تا فایل هست
در آن سه فولدر هم فرضا هفت تا فولدر و سه تا فایل و همین طور الی آخر ... .
پروژه ی من نیاز به قطعه کد ویژوال بیسیکی دارد که آدرس آن سه فولدر و دو فایل + آن هفت فولدر و سه فایل + ... را در یک فایل متنی لیست کند تا من بتوانم در جای دیگری از پروژه ام از آن استفاده کنم.
در ادامه عرض می کنم از آنجا که این پروژه برای من از اهمیت ویژه ای برخوردار است لطفا با اندکی وسواس بیشتر نسبت به عملکرد کد های ارائه داده شده توجه بفرمائید-که حتما این گونه است-تا پروژه ی این حقیر هم تا جلی ممکن بی عیب باشد.
با تقدیم احترام.
من فکر کنم یکی 2 روز پیش یک همچین برنامه ای رو تو سایت دیدم www.iranvig.com
یه سری بزن
یدونه تکست باکس بزار برای دادن آدرس، بعدش :
کد:
shell "dir "  & text1 & " > C:\dir.txt"
لیست اون آدرسی که داده میشه توی فایل متنی در ریشه درایو C: ذخیره میشه
این هم یک روش سادش بوده قبلا تست کردم جواب هم داده اما الان کامپایل نکردم چون کافینتم
البته در مورد زیر پوشه ها
احتمالا خودتون دستور dir و سوئیچاشو میشناسید .
برای لیست کردن زیر پوشه ها یه S/ آخرش اضافه کن
برای نوع نمایش و جزئیات بیشتر برو تو cmd و بزن ?/ dir .
Darg نوشته است:این هم بی وی بی در یک بتچ فایل!

@echo off
Dir %1 /-p /s /B /o:gen > "c:\listing.txt"
Start notepad "c:\listing.txt"
Exit
سلام.
darg تو نمیخوای بی خیال این دستورات داس یا همون فایل های ویندوزی بشی؟
چه قدر سرش بحث کردیم. یادش به خیر.
من یه تابع نوشته بودم که به کمک dirlistbox و filelistbox همه فایل ها و فولدر های یه درایو رو پیدا میکرد. باید تابع ریکرسیو نوشت.
خب مطمئنا با dirlistbox و filelistbox میشه نوشت. ولی زیاد چیز جالبی از آب در نمیاد.
ببين اين خوبه ؟
دانلود
صفحه‌ها: 1 2