ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ایده #1
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7
سلام
هر چی ایده واسه پروژه اول دارید اینجا بگید Cool

فکر کنم باید چند نفر رو هم دعوت کنیم؟ At

تشکر فراوان برای ایجاد این بخش Happy Happy
ایده من اینه که
یک پرتال وب درست کنیم !
مثل PHP یا Nuke یا MyBB که خودمون الان توش هستیم (والا از بیرونش خبر ندارم) Biggrin
ok
ولی
PHP
بلدی؟؟؟

من یه مدت پیش یه کتاب راجبش خوندم

نظر بقیه چیه؟؟

تازه چیزی تهش واسمون میمونه؟؟ ;)
خب من خیلی مشتاق این بخش بودم.
ولی در مورد پرتال مرتال چیزی سرم نمیشه.
یعنی اصلا تحت وب سرم نمی شه!
همچنین
راستی اگه نظری پیشنهادی در مورد شروع به کار اینجا دارید بگید وگرنه خب شروع کنی[م|د].
من دو تا پيشنهاد دارم
يك محيط كاملا ساده و فارسي براي كار با زبان اسمبلي ( بصورت آماتور)
ادامه پروژه api فارسي
API فارسی
/
/
/ \
اون یکی که گفتید بیش از حد ساده است

در مورد پرتال هم چون سازنده ها خیلی زیاد شدن و تجربه شون از ما بیشتره ،صرف نمیکنه!
منم چون اسمبلی رو ترم بعد می خونم (و هیچ علاقه ای هم به زودتر یادگرفتنش ندارم) در مورد اولی نمی تتونم نظر بدم.
ولی در مورد FAPI احتمالا الان میرم سراغش.
اول از همه از مدیرای ایرانویج به خصوص آقا حامد تشکر می کنم که این فضا رو در اختیار ما قرار دادن.

پروژه API می تونه بهترین پروژه برای شروع باشه هر چند انجام چند پروژه همزمان چندان دور از ذهن نیست. به هر حال پروژه هایی که بیس اولیه اونها ساخته شده رو بهتر می شه ادامه داد یعنی تقریبا همون کاری که قبلا به صورت انفرادی روی پروژه های ایرانویج انجام می دادیم رو حالا به صورت گروهی انجام می دیم.
اگه تصمیم جمع بر این شد که این پروژه رو ادامه بدیم خیلی بهتر می شه اگه کارها رو دسته بندی کنیم یعنی پروژه رو به چند بخش فرم نویسی، دیتابیس، جمع آوری اطلاعات ApI، تست و غلط یابی و... تقسیم کنیم و هر بخش رو یه کسی به عهده بگیره و انشاالله هر چه زودتر کلنگشو بزنیم!!
کلنگشو زدیم!
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7