۰۷-شهریور-۱۳۸۶, ۲۱:۱۵:۱۹
۰۷-شهریور-۱۳۸۶, ۲۱:۴۴:۱۲
ajlajlajl نوشته است:آقا پدرام.كجايي تو بابا.چرا هي مثل اين اينترنت من هي قطع و وصل ميشي؟راستش اینجا ما توی ماهشهر فقط یک یا دوتا isp داریم که اینترنت میدن سرعتشون هم که .......
Di Di نوشته است:آقا پدرام من برای بخش های دیگه به جز ورود اطلاعات می تونم کمک کنم. متاسفانه با تایپ کردن خیلی مشکل دارم.
راستش چندتا قسمت مهم باقی مونده که بطور کلی اینا هستن
- اول ورود اطلاعات به دیتابیس هست
- دوم هم طراحی توابعی هست که با دیتابیس در ارتباط باشن(موتور برنامه)
- یک تولبار با ظاهر ساده اما قشنگ درست بشه که دکمه هاش برگرفته از همون منوهاست
- اضافه کردن Them ها به برنامه هست که خیلی جالب مشه(دست رامین خان رو میبوسه)
- قسمت آپدیت یا موتور آپدیت هست که به صورت جداگانه کار میکنه
- باز هم چسباندن تمامی این قطعات به هم دیگه و نتیجه زحمت همه شما
که فقط قسمت سوم و پنجم انجام نشده که ببینیم کی میتونه راش بندازه
اگه ناقص گفتم دوستان تکمیل کنید
ممنون
۰۸-شهریور-۱۳۸۶, ۱۳:۱۲:۴۶
آقاي eleram.پستا پاك شد.و در مورد اون كنترل توي بخش ويبي يه پست زدم. من ديگه نيستم كه چكش كنم. خودت برو سر بزن.
آقا پدرام. زبانهاي ديگه هم فكر نكنم با ديتابيس ما مشكلي داشته باشند.فقط ممكنه فيلد اولي دو خط باشه.
در ضمن اين كه شما مي خواستيد تابع ها رو مستقيم بفرستيد تو ويبي. فكر كنم اينو يادتون رفت.همينطور ذخيرهكردن به صورت پروژه.
و در ضمن اين كه اين احتمالا آخرين پست من تا چند روز ديگه است كه از مسافرت برگردم. راستشم بگم معلوم نيست چند روز طول مي كشه.
آقا پدرام هواي اي eleram ما رو داشته باش.(حسابي كار بهش بده كه ديگه نگه كاري نميديد ;) )
پس فعلا خدا حافظ.
آقا پدرام. زبانهاي ديگه هم فكر نكنم با ديتابيس ما مشكلي داشته باشند.فقط ممكنه فيلد اولي دو خط باشه.
در ضمن اين كه شما مي خواستيد تابع ها رو مستقيم بفرستيد تو ويبي. فكر كنم اينو يادتون رفت.همينطور ذخيرهكردن به صورت پروژه.
و در ضمن اين كه اين احتمالا آخرين پست من تا چند روز ديگه است كه از مسافرت برگردم. راستشم بگم معلوم نيست چند روز طول مي كشه.
آقا پدرام هواي اي eleram ما رو داشته باش.(حسابي كار بهش بده كه ديگه نگه كاري نميديد ;) )
پس فعلا خدا حافظ.
۰۹-شهریور-۱۳۸۶, ۰۶:۳۹:۳۰
بله بله چشم رامین خان که رو سر ما جا دارن
منم منتظر گزارشات هستم فقط در تمامی قسمت هایی که میتونید همکاری داشته باشید اعلام همکاری کنید
این قسمت ها اضافه شد:
البته در این دو قسمت اگه راه حل پیشنهادی بدین که خیلی بهتر هست الن هم دارم روش کار میکنم ولی از اون موقع که اینو اعلام کردم هنوز سراغش نرفتم اما اگه کسی هم تجربه انجام این دو قسمت رو داره که خیلی بهتر میشه منم حتما کمکش میکنم چون تا یه جاهایی جلو رفتم از جمله الگوریتم فایلها با پسوند Frm. که مهمترین قسمتش هست
منم منتظر گزارشات هستم فقط در تمامی قسمت هایی که میتونید همکاری داشته باشید اعلام همکاری کنید
این قسمت ها اضافه شد:
- ورود توابع و مثالها به صورت مستقیم
- ایجاد پروژه به صورت Dynamic
البته در این دو قسمت اگه راه حل پیشنهادی بدین که خیلی بهتر هست الن هم دارم روش کار میکنم ولی از اون موقع که اینو اعلام کردم هنوز سراغش نرفتم اما اگه کسی هم تجربه انجام این دو قسمت رو داره که خیلی بهتر میشه منم حتما کمکش میکنم چون تا یه جاهایی جلو رفتم از جمله الگوریتم فایلها با پسوند Frm. که مهمترین قسمتش هست
۱۰-شهریور-۱۳۸۶, ۱۳:۱۷:۰۵
خب دوستان
منم بر گشتم ، چه خبر؟
باید چی کار کنم؟
منم بر گشتم ، چه خبر؟
باید چی کار کنم؟
۱۳-شهریور-۱۳۸۶, ۰۵:۵۴:۲۰
خوب من کارم تمومه فقط مونده اون قسمتی که رامین خان قراره آماده کنه که اونم باید اضافه کنه فقط چندتا کار مونده
آرین خان پیغام خصوصیت رو هم چک کن
آرین خان پیغام خصوصیت رو هم چک کن
۱۳-شهریور-۱۳۸۶, ۲۱:۲۳:۴۵
با سلام فراوان.
خب به قول آقا آرين من هم اومدم.
آقا پدرام اگه ميشه يه خرده در مورد وضعيت اينجا توضيح بده. از رو پستا چيزي نفهميدم.
راستي آخرش برگشتي يا نه؟ ;)
كاري هم دست ما هست بگيد. در خدمتيم.
فعلا خداحافظ
خب به قول آقا آرين من هم اومدم.
آقا پدرام اگه ميشه يه خرده در مورد وضعيت اينجا توضيح بده. از رو پستا چيزي نفهميدم.
راستي آخرش برگشتي يا نه؟ ;)
كاري هم دست ما هست بگيد. در خدمتيم.
فعلا خداحافظ
۱۷-شهریور-۱۳۸۶, ۱۰:۴۸:۳۸
آقا پدرام. كجايي؟
۱۷-شهریور-۱۳۸۶, ۱۲:۰۱:۰۶
من هم اومدم (دوباره!)
چی کار کنممممم؟؟؟
چی کار کنممممم؟؟؟
۱۸-شهریور-۱۳۸۶, ۰۳:۵۱:۰۹
خوب اینم پروژه تا اونجایی که من جلو رفتم فعلا میتونه یه چیزایی رو بخونه
نگاه کنین ببینین چه خبره
آرین خان شما هم همون کارایی رو که گفتم بکن (پیغام خصوصیت)
نگاه کنین ببینین چه خبره
آرین خان شما هم همون کارایی رو که گفتم بکن (پیغام خصوصیت)
۲۱-شهریور-۱۳۸۶, ۱۱:۲۰:۳۳
آقا پدرام. چيكار ميكني؟ به ما هم بگو.