ايران ويج

نسخه‌ی کامل: FAPI یا API فارسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
سلام
ببینید ، برنامه نویسی که انگلیسی بلد نباشه واقعا به جایی نمیرسه!!!
پس بهتره به فکر یه پروژه بهتر باشیم
من كه پايه همه جور كار گروهي هستم!!
منم همینطور! فقط این وسط منظور arian رو متوجه نشدم! (هر چند درست می گه حرفشو قبول دارم)
فکر کنم که منظورشون اینه که اگه انگلیسی بلد باشید خیلی راحت میرید توی MSDN و با توضیح و تفضیل کامل هر چیزی که بخواید پیدا میکنید.
منم با حرف ایشون کاملا موافقم.
ولی داشتن یه مرجع که توضیحات فارسی هم داشته باشه. اونم در هر زبون برنامه نویسی که نیاز باشه. با حجم خیلی کمتر. هم بدرد کسایی میخوره که انگلیسی بلد نیستند. هم بدرد کسایی که MSDN ندارند. خب اگه بنا بر این بود که API Guid و APIViewer اصلا ساخته نمی شدند. مخصوصا که انگلیش هم هستند.
به هر حال. من خیلی وقته توی این فکرم. تقریبا از اول سال تا حالا تو فکرشم. میخوام برنامه یه خورده پیشرفته تر و انعطاف پذیر تر بشه. خب به نظر میاد که یه چند نفری هم پایه هستند. من میرم چیزایی که تو ذهنمه رو مینویسم میارم.
و اما FAPI
خب همهمون دیگه میدونیم که API چیه. پس یه راست بریم سر اصل مطلب.
میخوام یه بار دیگه پروژه رو از اول شروع کنیم با تغییرات اساسی.
ویژگیهایی که تا حالا در موردش فکر کردم با توضیح:
1-پشتیبانی از چند تا زبون برنامه نویسی با قابلیت گسترش.
این موردو توی برنامه قبلی هم داشتیم ولی در اونجاگسترشش کار سختی بود چون باید برای هر زبونی وبرای هر تابعی یه بار تعریف میکردیم.
ولی اینجا میخوایم با تعریف یه قانون کلی اینکارو بکنیم. یعنی بیایم به جای نوشتن کامل تعریف تابع با مخلفاتش. دقیق و جزء به جزء اونو برای برنامه تشریح کنیم.از اون طرف هم طریقه تعریف هر تابع و نوع داده های معادل رو برای برنامه تعریف کنیم. اونوقت خود برنامه طبق این اطلاعات، برای هر زبونی که انتخاب کردید تعاریف کامل رو نشون بده. هم کار برای ما آسون میشه هم قدت برنامه بیشتر.
2- یه قسمت "معادل تابع در این زبان". توی برنامه قبلی اینو گذاشته بودیم ولی فقط برای دات نت. حالا میخوایم این برای همه زبونها به صورت مجزا باشه. برای مثال تابع CopyFile که جزو توابع API هسته تقریبا توی همه زبونهای برنامه نویسی معادلش هست.
3-قابلیت چند زبونه شدن.اینو هم پیشنهاد میدم.برای انگلیسیش راحته چون توضیحات کامل توی MSDN هسته. در مورد شیوش هم میتونیم بعدا بحث کنیم.
4-یه برنامه هم میخوایم بنویسیم برای اضافه کردن همه چیز.زبان، توابع و ... .البته باید کاربر پسند باشه.چون میخوایم اینم رو پخشش کنیم که هر کسی بتونه چیزایی رو به دیتابیس اضافه کنه و برامون بفرسته.البته باید قابلیتی به دیتابیس اضافه کنیم که بشه رکورد ها جدید و تغییر یافته رو مشخص کرد که بعدا که بنده خدا میخواد اینا رو برای ما بفرسته فقط این رکوردهای تغییر یافته رو بفرسته.
5-استفاده از پوسته (همون theme).در مورد شیوش هیچ نظری ندارم.
خب به نظر من بهتره اول هرچی ایده هستو اول جمع کنیم بعد شروع کنیم.فعلا فقط ایده های کلی رو بدید بعد یکی یکی و دقیق رو هر کدومشون کار میکنیم.

فعلا فقط بحث ایده و امکاناته. نه بحث دیتابیسه، نه بحث برنامه نویسی.پس خواهش میکنم شدیداً از پریدن پرهیز کنید.
در ضمن. میخوایم آهسته و پیوسته بریم.پس جداً از دویدن هم خودداری فرمایید.

ولی حالا لازمه یه بحثم رو در کناراین بحث داشته باشیم که هرچه زودتر روشن بشه بهتره. با جه دیتابیس و چه زبونی برنامه رو بسازیم؟ در مورد دیتابیس که مطمئنم همه روی Access موافقند. بنابراین فقط بحث زبون برنامه نویسی میمونه.میدونم که اکثراً جوابتون ویبی6 هسته. ولی من شدیدا .NET رو توصیه میکنم.دلایل زیادی هم برای این انتخاب وجود داره.1) این که امکاناتی که توی دات نت هست اصلا قابل مقایسه با ویبی نیست.2) این که توی دات نت کد نویسی واقعا شیرین میشه و زحمتش یک چندم اون توی ویبی6 هسته.3)توی دات نت ما میتونیم از هر زبونی استفاده کنیم.ویبی،سی،سی شارپ،J# و فکر کنم دلفی هم بشه (الان دیگه همه زبونا دارند میرند طرف دات نت). و دلایل دیگه ای که فقط وقتی با دات نت شروع به کار کردید می فهمید.
حتی میشه همینجا یه آموزش قدم به قدم ویبی به دات نت هم بگذاریم.واقعا صرفه داره که حتی پروژه رو متوقف کنیم تا همه دات نت یاد بگیرند بعد ادامه بدیم.رفتن به دات نت هم اصلا کار سختی نیست. قسمت سختش فقط خریدن سیدیشه(توصیه میشه حتما MSDN هم همراهش بخرید).

بازم همه چیز به نظر شما بستگی داره. فقط بحث این زبون برنامه نویسی رو باید زودتر تمومش کنیم.
فعلاً.
خب علی جون من که دات نت کار نکردم. آخه اوصلا سیستمم قد این چیزا رو نمیده الان می خوام نت پد باز کنم هنگ می کنه سیسستمم. دی وی دی هم ندارم که دی وی دی شو بخرم حالا اگه بخرمم هاردم جا نداره حالا اگه جا هم داشته باشه وقتشو ندارم بشینم یاد بگیرم........................

من میگم همون وی بی 6 بهتره افراد هم بیشترن تازه واسه دات نت هم باید طرف فریم ورد بریزه که اصلا حال نمیده
خوب زبونش همون ويبي6.
پيشنهاد، ايده اي چيزي نبود؟
منم هستم ( چون بیکارم !! ) البته امیدوارم مثل سال پیش نشه!!!!!! دوبارهههههههههههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!
برنامه مولتی مدیا نمینویسیم که تم داشته باشه!!!
مگه تابع API نیست؟ پس تو همه زبونا یکیه ، دیگه معادل نمیخاد!
منم اميدوارم مثل هميشه نشه!!!
نه گوش شیطون کر میخوایم اینبار تمومش کنیم.بگذریم.
arian_vc نوشته است:برنامه مولتی مدیا نمینویسیم که تم داشته باشه!!!
مگه تابع API نیست؟ پس تو همه زبونا یکیه ، دیگه معادل نمیخاد!
خب حالا تمو ولش.
تابع یکیه.
ولی تعریفش که توی هر زبونی فرق میکنه. حالا بگیم شما مهندسی تعریف تابع API رو مثلا توی ویبی یا دلفی حفظی. حالا اسمشو؟ اسم اصلی توی فایلو؟پارامتر ها؟ خب این برنامه میاد همشو دراختیارتون میگذاره.شما فقط زبونتونو انتخاب کنید.
به نظرم با همین تم ویندوز (manifest) بهتره.. هم سبکه هم خوب.
برای زبان محیط برنامه هم می تونم هسته زبان آرزو رو بدم که محیط چند زبانه بشه
می خواین؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18