ايران ويج

نسخه‌ی کامل: FAPI یا API فارسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
خب بايد توي ديتابيس ثبت بشه كه اين زبونا رو داريم؟ آدرس فايلو توي ديتابيس ذخيره ميكنيم.
نیاز به ذخیره کردن نیست... ببین کافیه فایل بره تو دایرکتوری Languages بعد ما به برنامه میگیم یه لیست از فایل های با پسوند (مثلا) lng.* بگیر... اسم و مشخصات زبان هم داخل فایل زبان جا میشه خیلی راحت... بد نیست یه نگاهی به پوشه آرزو بندازی (الان با خودشون میگن اینم خودشو کشت با این آرزوش اینقد آرزو آرزو می کنه :d)
اصلا ميگم كل اطلاعات زبانو توي ديتابيس ذخيره كنيم؟ مطمئن تره.
ajlajlajl نوشته است:اصلا ميگم كل اطلاعات زبانو توي ديتابيس ذخيره كنيم؟ مطمئن تره.

خود دانید! ولی میشه بگی از چه بابت میگی که مطمئن تره؟!
آخه توی دیتابیس که باشه دم دست نیست مثل فایل. فایل دم دسته یهو هوسشون میشه توش سرک بکشن و خرابش کنن یا یهو هواسشون نباشه پاکش کنن و ...
ببینم مگه شما زبان محیط برنامه رو نمیگی؟ (من زبان محیط برنامه رو میگم)
اگه اینطوره که همچین محرمانه نیست که بخوایم حتما نذاریم کسی ببینه و سیخ بزنه! و تازه مگه دیتابیس پاک نمیشه؟!
چرا منم زبان محیط برنامه رو میگم. قبول. توی فایل ذخیره میکنیم.
======================================================
در مورد جدول مثالها هم فیلد تاریخ و محیط برنامه نویسی (addDate, PIDE) رو اضافه میکنم.

و در مورد جدول نوع متغیر ها. برای رفع مشکل ورژنها مختلف ویندوز یا زبانها.
یه فیلد به جدول datatypes اضافه میکنیم به اسم source که مشخص میکنه این نوع از کجا اومده.
حالا یه جدول جدید هم داریم به اسم Sources که همه منابع توش ذخیره میشند. و دوتا جدول که ارتباط این جدولو با جدول func و datatypes برقرار کنند.

خب . نظرتون؟
(من برم فیلدای سینتکسو آماده کنم)
فیلدای سینتکس شد:
funcSYN, typeSYN, constSYN, funcelementsSYN, typeelementSYN, commentSYN, varargSYN, funcVAL,subVAL, byrefVAL, byvalVAL, publicVAL, privateVAL, funcelementsDivider,typeelementsDivider
خب حالا فقط باید یه جور کدی درست کنیم که برنامه اونو بگیره و با مقادیر تابع جاگذاری کنه.
مثلا برای constSYN توی ویبی دات نت مینویسیم:
[acclevel] const [name] as [datatype] [comment]
یه جور چیزی مثل این. جالت کلیش.
اینو بگید.
یکی هم در راه خدا دیتابیسو بسازه توی اکسس(اینجام اعلام کنه).
در مورد شکل و شمایل برنامه اصلی و برنامه فرعی ( که داده ها رو باهاش وارد میکنن) هرچی به ذهنتون میرسه بریزید اینجا.

در کمال شرمندگی من فردا دارم میرم قم تا جمعه. برای همین میگم اینا رو انجام بدیم. که من که برگشتم مفت خوری کنم و فقط جمع بندی کنیم.
ممنون.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18