صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
بازم سلام
ببخشید ولی من هنوز چند تا شو نفهمیدم.
2-منظور از سازگاری چیه؟
4-خیلی ممنون
5- این یکیو باید مسئولیتشو خودت بعهده بگیری.
6-با این که فکر نکنم زیاد چیز جالبی بشه ولی باشه.
7-این یکیم هیچی نفهمیدم.
8-اینم نفهمیدم.(نکنه منظورت نمونه کده؟)
سلام
اشکال نداره :)
2-یعنی مثلا از توی VS قابل دسترسی باشه
5- باشه با سی میتونم ولی اگه با ویبی میخاید یه مقدار بیشتر طول میکشه
یا هم میتونم اونو به صورت DLL بهتون بدم
6-موافقم!
7-تقریبا شبیه 1 ولی برای دستورهای شرطی مثل IF و غیره
8-نه منظورم اینه که یکی اینه که خود تابع رو فقط توضیح بده
یکی اینه که روش دسترسی ، تغییر و حذف کلید های رجیسترس رو بگه
مثلا : اول باید با استفاده از فلان تابع یه ارتباط با رجیستری ایجاد کنید
بعدش برای مثلا تغییر از فلان تابع استفاده کنید برای .....
جناب ajlajlajl مدیریت شما رو تبریک می گم. اما حالا وظیفه شما به عنوان مدیر چی هست؟؟ اگه اجازه بدید من چند تا پیشنهاد داشتم ....
اول از همه یه نگاهی به این انجمن بندازید..... در عرض نصف روز اینقدر شلوغ شده که آدم سر سام می گیره. بهتر نیست این حرفارو تو محیط چت با هم در میون بزاریم؟؟
این پروژه ای که داریم شروع می کنیم هرچند ساده و شدنی به نظر می رسه اما یه کار گروهیه، مثل پارو زدن در یه قایق پارویی چند نفره است ، اگه هرکس ساز خودش رو بزنه به هیچ جا نمی رسیم. پس بهتره وظایف رو دسته بندی کنید و بین بچه ها تقسیم کنیم تا هرکس اون قسمت مربوط به خودش رو به بهترین نحوی انجام بده.
برنامه جا برای توسعه خیلی داره اما دلیل نمی شه همه کارها رو از همین اول انجام بدیم بزارید برنامه به یه جایی برسه بعد براش them های مختلف می سازیم مولتی لنگویج می کنیم و .... ولی اول از همه جمع آوی API هست و ساخت Database. اصلا دیتابیستون بر پایه چی هست؟ ُSQL یا DataAccess ؟؟
آیا بهتر نیست اول برای دیتابیسمون یه فرم ساده بسازیم که بتونه دیتابیس رو نمایش بده و عملیات جستجو و حذف و اضافه و ویرایش رو انجام بده و بعد سرو شکل بهش بدیم؟؟
سلام
خدایا یه کمکی به این برو بچه های ایرانویج بکن
سلام
1 - کمک مالی
2 - کمک روحی
3 - کمک جن.. !
4 - کمک فکری
5 - آخه بابا این چه سیستمیه راه انداختین آخه ؟
6 - اگر آقا هادی لطف کنه ! من یک پرتال چت بهش بدم (یا اگر خودش داره)تو سایت یه قسمت چت درست کنه برای این جور چیز ها
7 - منظورم برنامه های خصوصیمون بود
8 - نظرم Data Access هست (شاید فقط منو تو SQL بلد باشیم ) احتمالش هست بعضی ها که میخان کمک کنن ! به همین خاطر که بلد نیست نتونن کمک کنن
9 - زبانش هم با من (EN-AR-FA-JP-GR-SP) فکر کنم کافی باشه ؟
چه خبره
اگه همينطوري بحث كنين محاله ممكنه حتي يك فرم طراحي كنين آخرش هم تابستون تموم ميشه و همه غيب ميشين
اين كارهايي كه شما ميكنيين اصلا درست نيست
قرار نيست كه يه دفترچه تلفن بنويسين كه اين نظر ها رو ميدين
همون طور كه didi گفتن اول بفكر ديتا بيس باشين
بشينين ديتا بيس رو طراحي كنين مثلا :
چه فيلدهايي نياز دارين ؟
براي انواع جستجو ها و مرتب سازي ها به چه فيلدهايي نياز هست
با چند تا تيبل ميشه برنامه رو ساخت
كليدهاي اصلي بين جدول ها چي باشن
مثالها كجا ذخيره بشن
كه اين خودش كار كوچيكي نيست
بعدا كه ديتا بيس طراحي شد (( كه ميشه گفت قدرت كار رو همين ديتابيس معرفي مي كنه )) نوبت به وارد كردن اطلاعات ميرسه
خوب بعضيهاش هستن تو برنامه قبلي ( كه بعضيها شون اصلا دقيق نيستن مثال با خود تابع يكي نيست))
بعضي از توابع بايد ترجمه بشن باهاش كار بشه
حالا اگه انشا الله اين كارها تموم شد بگين رابط گرافيكي كاربر چجوري باشه
چجوري يافته ها رو چاپ كنين
چجوري قيافه برنامه رو تغيير بدين ( كه اصلا مهم نيست )
و براي نمونه هم اين برنامه رو ببينيد :
http://allapi.mentalis.org/agnet/apiguide.shtml
منم با روند فعلی موافق نیستم (فقط همین)
نکته بعدی این که همه نظرات در رابطه با ساختار برنامه خوب و جالبه اما خیلی از اونها میتونه مفید نباشه
بهمین دلیل ابتدا فقط سعی بشه طبق گفته حامد خان فقط روی موارد ضروری و مورد نیاز کار بشه و در نهایت به ریزه کاریهایی که ممکنه روند اجرای برنامه و کار کردن با اونو آسانتر بکنه توجه کنیم
با توجه به اینکه این برنامه برنامه ای هست که عمر کاربردی آن زیاد نیست(حداکثر 2 سال>>> بدلیل آمدن Framework)
زیاد نیاز به قسمتی که بتونه اونو توسعه بده نداریم(پلاگین) و دلیل دیگه هم اینه که روندی که برنامه میخواد کار کنه کاملا مشخصه
البته میتونه مثل برنامه API-Guide یک رابط برای توابع متناظر در NET. هم باشه که خودش خیلی به برنامه نویسایی که میخوان از VB به VB.NET بیان میتونه کمک کنه
در طراحی سعی بشه که تمام قسمتها از هم دیگه مجزا و مستقل باشن که خیلی مهمه که در آخر کار اگه به مشکلی بر خوردیم لازم نشه که تمام برنامه ویرایش بشه
من خودم شخصآ در نوشتن مثال ها تعریفو و..... کاملا همکاری میکنم همچنین در قسمت آپدیت DataBase هم اگر ایرادی نداشته باشه میتونم کمک کنم
در هر حال جناب مدیر پرژه هر چه زودتر باید به این بحث خاتمه بده با توجه به مطالبی که گفته شد و بررسی تمام نظرات تقسیم کار زودتر صورت بگیره (البته اینا رو بزارین به حساب پیشنهاد)
ممنون از همگی بابت این پشتکار
براي شروع به ديتابيس همين راهنماي فارسي سر بزنين
فكر كنم پسوردش اين باشه :rsgfapi
شما طراحي ديتا بيس رو شروع كنين منم كمك مي كنم
با سلام خدمت همگی
چون پستها زیادند و همگی پر بار بر اساس شماره جواب میدم
-----------------------------------------------------------------------------------------
20# arian_vc
2-اگه منظورتون visual studio است من بلد نیستم اگه شما بلدید حتماً
5-فعلا میتونیم ولش کنیم.چون کارمون رو سخت میکنه
7-بر اساس بحث های بالا فعلا از خیر ریزه کاری ها میگذریم.
8- فرقی بین اینی که شما میگی با مثل تابع نمیبینم؟
-----------------------------------------------------------------------------------------
21# Di Di
اولا خیلی ممنون.هر چند که خیلی افراد لایق تر از من اینجا هستند
2-چت خود سایت که کار نمی کنه.آقای arian_vc هم یه گروه توی گوگل درست کردند.
هنوز نمیدونم نیاز مارو برطرف می کنه یانه.چون با امکاناتش آشنایی ندارم. ولی دارم بررسیش می کنم.
3-ما باید یه تعریف کلی از برنامه داشته باشیم تا بتونیم بقیه امکانات و دیتابیس رو طراحی کنیم.
23# avini
1-الهی آمین
2-این قضیه چتو نفهمیدم
3-نظر من هم اکسسه(یا 2000 یا حتی می تونیم از ورژه 2 و 7 هم استفاده کنیم)
9-بابا چرا قاطی میکنید. منظور من از چند زبون , زبون برنامه نویسی بود. نه (EN-AR-FA-JP-GR-SP).اینا فکر نکنم اصلا نیاز باشند
24# hamed_Arfaee
بابا هنوز یه روزه پروژه رو شروع کردیم.
در مورد دیتابیس.
من قبلا هم گفتم بهتره اول یه تعریف کلی از برنامه داشته باشیم بعد بریم سر طراحی برنامه. تا وقتی ندونیم برنامه مون چه امکاناتی داره چطور می تونیم یه دیتا بیس درست حسابی درست کنیم؟(از امکانات اضافی که بگذریم). مثلا اگه ندونیم که زبانهای برنامه نویسی قابل اضافه شد هستند , یه جدول طراحی میشه که بعد از دونستن این نکته عملا به هیچ دردی نمی خوره.برای همین باید از قبل تمام نیاز هامون رو بدونیم.
در مورد وارد کردن اطلاعات مخالفم.به نظر من این باید آخرین مرحله باشه.چون تا اون موقع ممکنه هزار جور اتفاق بیفته. و خب وارد کردن اطلاعات هم کم چیزی نیست که بگیم دوباره... .
----------------------------------------------------------------------------------------
25# Pedram_HookEx
خب منم در مورد موارد ضروری کاملا موافقم. برای همینه که میخوام بحث اولی رو یه روزه تموم کنم و بریم سر دیتا بیس.
فکر نکنم برنامه به همین دو سال باشه.چون قراره که برنامهمون انعطاف پذیر باشه مثلا بتونه زبانهای تازه رو هم به اون اضافه کرد.(قسمت .NET هم که داریم)اگه قسمت آپدیت هم داشته باشه که دیگه هیچی.(هر چند فکر نکنم این زبونا به این راحتی کنار برند. آموزش پرورش تازه شروع کرده به آموزش ویبی)
در هر حال این قسمت قرار بود امروز تموم بشه و من یه پیش نویس از اهداف کلی پروژه رو آماده کنم.بعد هم بحث دیتابیس رو شروع کنیم.حالا نمیدونم جمع و جور کردن این متن چقدر طول میکشه ولی سعی میکنم با توجه به همه بحث ها یه چیزی در بیارم
----------------------------------------------------------------------------------------
28# EleRam
مهم ترین تفاوت همون فارسی بودنشه.
29,30# arian_vc
دستتون درد نکنه .ولی همون طور که گفتم چون تو این گروه ها زیاد وارد نیستم خودتون باید شروع کنید.که من هم یاد بگیرم.
از همه دوستان به خاطر نظر هاشون متشکرم.
از الان میرم یه پیش نویس از اهداف پروژه آماده کنم.
بعد میریم سر طراحی دیتابیس.
هر کسی از روند کنونی راضی نیست پیشنهاد بده که چکار کنیم(البته نگید یه راست بریم سر دیتابیس.دلیلشم بالا توضیح دادم 24#).
موفق باشید.
خوب منم فهمیدم !
اما ! چرا نمیخاید برنامه رو اینتر نشنال کنید ؟ (همون قضیه چند زبانه بودن رو میگم)
آخه چرا ؟
منظورم از چت هم این بود که بجای اینکه پشت سر هم پست بدیم !
تو چت روم خود سایت با هم گفتگو آنلاین داشته باشیم !
که اگر من مقلا الان زدم (نه ) شما همون لحظه جواب رو بدی
نه اینکه من امروز پست بدم تو فردا جوابش رو !
اینم از اهداف اولیه برنامه :
1-برنامه باید از نوع تعریف توابع و ثوابت و ... در زبانهای مختلف پشتیبانی کند.
2-توابع باید موضوع بندی شوند.
3-برنامه باید از همه نظر انعطاف پذیر باشه. یعنی بشه توابع رو اضافه و کم کرد. همینطور زبان های برنامه نوسی که پشتیبانی میشوند هم باید قابل افزایش باشد همینطور موضوع بندیها و هر چیزی که قابل افزایش و کاهش باشه.
4-زبان برنامه نویسی VB6
6-برای هر تابع مثالی هم باید وجود داشته باشد.
توجه: اگر در یک مثال چند تابع به کار رفته باشند, باید از تمام این تابع ها آن مثال قابل دسترسی باشد.
7-ایجاد بخشی مختص NET.
حالا با توجه به این اهداف اولیه برید سراغ طراحی دیتابیس.
یه نفر هم مسئولیت طراحی دیتابیس رو به عهده بگیره.(arian_vc چطوره؟)
اهدافی که بعدا میتونیم بررسی کنیم.(بعد از حداقل یه تولید اولیه برنامه)
1-برنامه باید قابلیت آپدیت داشته باشد. هم برای توابع و هم برای خود برنامه.
2-با دادن اسم پارامتر کد درست کنه
3-سازگار با VS باشه
4-یه طوری بشه که برنامه زود باز بشه
5-مکمل قبول کنه (Plugin)
6-نما های مختلف داشته لاشه (Theme)
7-کدنویسی رو با یه بخشی مثلا به اسم کدساز آسون کنه
فعلا کاری با اینا نداریم.
خب افرادی که مشتاق دیتابیس بودید.هرچه سریعتر ایده ها و نظراتتون رو برای دیتابیس بگید.البته با توجه به اهداف اولیه.
منتظرم.
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18