ايران ويج

نسخه‌ی کامل: FAPI یا API فارسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
سلام به همگی

طبق صحبتی که با علی آقا(ajlajlajl) داشتم با اجازتون از امروز مدیریت این پروژه رو بعهده میگیرم

مستقیم هم میرم سر اصل مطلب ببینید ایجاد فضایی برای چت تا اونجا که من میدونم غیر ممکنه چون به هیچ وجه نمیشه افراد گروه رو در یک زمان دور هم جمع کرد

و نکته بعدی هم این که تقسیم وظایفی که میخواییم انجام بدیم به صورت کلی غیر ممکنه که انجام بشه چون تمام مراحلی که ما میخواییم در یک چارچوب خاص طی کنیم به هم دیگه مرتبط و پیش نیاز هم دیگه هستن به همین دلیل از تقسیم وظایف خبری نیست و روش کارو بدین صورت عوض میکنیم

که در هر مرحله یک یا دو نفر از اعضای گروه مشغول به کار روی اون قسمتی که بعدا گفته خواهد شد میشن و بعد از اون نتایج کارشونو در قالب یک پست جدید و با محتوای کامل میفرستن تا نظرات راجع به اون گفته بشه و مرحله بعدی کارمون مشخص بشه البته نظرات اعضای گروه از هر چیزی مهمتر هست
(البته هم من میدونم و هم شما که کار گروهی به این صورت خیلی سخت به نتیجه میرسه ولی امیدوارم در غالب چهار چوب جدید بتونبم این پروژه رو به پایان برسونیم)

اینو هم بگم این روش کند پیش میره اما
دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
خوب برای شروع کار جناب آقای arian_vc با بررسی کامل تمامی نظرات راجع به Database وظیفه طراحی اولیه و فرم کلی اونو با تمامی محاسن و توسعه پذیری اون به عهده بگیره و نتیجه رو بر روی سایت بزاره تا توسط دوستان بررسی بشه
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
با سلام خدمت همگی
آقا پدرام ببخشید اگه در مورد دیتابیس مطلب میدم بدون نوبت.ولی چون قبلا آماده کرده بودم دیگه نمیشد....
اینم از طرح .خب آقا Arian_VC برید بررسی کنید.
نکته: تمام اسم ها اعم از جداول و فیلد ها به اسم موقتند.شما می تونید هر اسمی که می خواید براشون بگذارید.
نکته: فیلد هایی که معلومند توضیح ندادم.

جداول:
Funcs : جدول حاوی لیست اصلی توابع
LBData : اطلاعاتی که با توجه به زبان انتخابی تغییر می کنند(مثل تعریف تابع).
Examples : جدول مختص مثالها
Groups :گروهها
Langs :زبانها

1- Funcs:
ID
name
title : عنوان(یا خلاصه ای از عملکرد)
LibName : فایل منبع
Source : منبع (چون API ها منابع مختلف دارند. مثلا Windows,Googleو ...)
GroupID
Desc
LinkFunc :(یه رشته که کد تابع های مرتبط رو نگه دارد)
retDesc : (توضیح نوع خروجی و مقادیری که ممکنه برگردونه و معنیشون)
UserNote : توضیح کاربر
Datein : تاریخ ثبت(میلادی)

2- Groups
ID
Name
Desc : توضیح اضافه

3- Langs
ID
Name
Desc : توضیح اضافه

4- LBData
ID
FuncID
LangID
Decelare : طریقه فراخوانی
FuncFull : تعریف تابع ,ثوابت و تعاریف (به نظر من دلیلی نداره که اونا رو از هم جدا کنیم)

5- Examples
ID
LangID
InFuncsID : توابع به کار رفته در این مثال
Example : مثال

خب چندتا توضیح لازم:
- من مثالها رو تو یه جدول دیتابیس گذاشتم چون در این حالت هم میشه برای یه تابع چند تا مثال بزنیم هم از یه مثال برای چند تا تابع استفاده کنیم
- این LBData همون اطلاعات وابسته به زبانه.یعنی با تغییر زبان اینها هم باید روی فرم عوض بشند.
- این قضیه FDesc و FullFDesc (که آقای DiDi و Arian_VC نوشتن)رو نفهمیدم.اگه هر دو توضیحه چرا دوتا؟
- با این جدول مثالها و جدول LBData دیگه نیازی به فیلد جداگانه برای هر زبان نیست.

خب اینم طرح من.ببینین چطوره.حتما کمبودها و پربود هاشو بگید.
ببخشید اگه یه کم دیر شد.
به امید موفقیت.
(راستی اسمم علی میباشه)
Arian_VC at Ur Service
به روی چشم!!!
ببخشید من یه خورده دیر بهم خبر رسید
حتماً حتماً حتماً
جمع میکنم فردا بهتون جواب میدم
علی جان دستت درد نکنه واقعا ایده جالبی بود همونجوری که انتظار داشتم گل کاشتی
arian_vc خان این ایده آخر به نظر خیلی عالی میاد سعی کن حول همین مثال آخر بری جلو

اما اگه اشتباه نکنم منظور از FDesc همون title و منظور از FullFDesc همون FuncFull هست
منظور از FDesc توضیح مختصر مربوط به تابع هست. ( معرفی تابع و عملکرد اون و موارد استفاده و ... از این قبیل )
منظور از FullFDesc توضیحات کامل در مورد تابع که بیشتر در مورد نحوه استفاده و کار با متغیرها و ثابتها، نحوه نوشتن اون در فرم یا ماژول، خروجی های تابع و ..... هست.
اگه یه نگاهی به برنامه AllAPI بندازید منظورم رو بهتر متوجه می شید.
با سلام.
اولا خیلی ممنون آقا پدرام
دوما من یه فیلد رو یادم رفت که بنویسم.
فیلد require از جدول Funcs که حد اقل نیاز های تابع رو میگه
(مثل : Windows NT 4.0 SP3 or later; Windows 98)
سوما آقای DiDi من توی API-Guide فقط یه دونه فیلد توضیحی دیدم (Description) چیز دیگه ای پیدا نکردم!

فعلا.
بابا اصلا اون دوجور توضیحی که گفتم باشه به نظرت خوبه یا نه؟؟ اگه فکر می کنی اضافه است بیخیالش شیم ولی به نظرم خیلی بهتره که یه توضیح در مورد خود تابع باشه و یه توضیح در مورد نحوه کار با اون....
خب چرا هر دو شو یه جا ننویسیم؟
ajlajlajl نوشته است:خب چرا هر دو شو یه جا ننویسیم؟

سوءتفاهم نشه این الگوریتمی که آقا علی برای دیتابیس دادن هم همونو میگه یعنی ما یه توضیح مختصر راجع به تابع میدیم(که نامشو Title گذاشتن) و یه توضیح از مقدارها بازگشتی و ثابتها که اینم همون FuncFull

فقط من خودم توی پیاده کردن و درک این دیتابیس یکم مشکل دارم بنظر من یه جاهاییش مبهم طراحی شده و بعضی قسمت هاش هم اضافه هست و حتما یه بازبینیش بکن(اگه یه توضیح دیگه راجع به طرز عملکردش هم بدی خیلی عالی میشه) ولی در هر حال چارچوبش به نظر من عالیه فکر نمیکنم با Update شدن هم مشکلی داشته باشه
یک نکته: من برای این روی Update خیلی تاکید دارم که نمیخوام برای Update کردن مجبور بشیم ردیفهای ذخیره شده قبلی رو دستکاری کنیم و فقط عمل اضافه شدن ردیف صورت بگیره
با سلام مجدد.
آقا پدرام
1-خب جاهاییش که مبهمه بگید.
2-من همه این جدول بندیا و این کارا رو کردم برای همین آپدیت.
3-توی همون پست هم گفتم بابا: پربودهاشم بگید.

یه توضیح:
اول شما توی صفحه اصلی و اولین قسمت اطلاعاتی که توی جدول اولیست رو میبینید.
توی بخش دوم صفحه اطلاعات جدول LBData رو میبینید.همونطور که گفتم وابسته به زبانند. یعنی اگه زبان برنامه نویسی رو عوض کنید, این فیلد ها هم باید عوض بشند.
جدول Groups و فیلد GroupID هم که فقط برای دسته بندی و حالت TreeView به کار میره. جدول Langs هم که زبانهای برنامه نویسی قابل انتخابه که مستقیما مرتبطه به جدول LBData. میمونه جدول Examples. این جدول هم که مثال ها رو نگه میداره.همون طور که میدونید توی بعضی مثال ها چند تا تابع به کار رفته.این تو تخصص این جدوله.یعنی مثالو که وارد کردی , توابع به کار رفته ی توش هم وارد میکنی.از اون به بعد روی هر کدوم از اون تابع ها بری این مثال هم رو نشون میده.هر تابع هم میتونه تا دلت بخوات و دیتا بیس بکشه مثال داشته باشه.یه نگاه به بخش مثال API-Guide بندازید.یه همچین چیزیه. و البته میتونیم مثل API-Guide فقط مثال هم از مردم بگیریم و اضافه کنیم بدون هیچ زحمت خاصی

عجب توضیحی شد. نمی دونم چرا تازگی ها اینقدر زیاد مینویسم!
اگه مشکلی هست حتما بگید.
راستی یکی لطف کنه برا من یه دعوت نامه Persiangig بفرسته:AJL110ALI@Gmail.com
به امید دیدار.
دوستان گرامی اینقدر نگران دیتابیس نباشین و وسواس زیادی به خرج ندین. طراحی برنامه درست شبیه نقاشی کردنه .... باید با احساس و ذوق و قریحه اونچه که در نظرمون هست رو پیاده سازی کنیم. یه بسم الله بگید و بریم تو محیط برنامه نویسی و بقیه رو بسپریم به قدرت ذهنمون ......
ما تقریبا می دونیم چی قراره درست کنیم . خوب این خیلی خوبه حالا باید اونچه که فکر می کنیم برای این کار لازم هست رو مهیا کنیم یعنی یه دیتابیس که اولین نیازهای ما رو - ذخیره سازی توابع با توضیحات و مثالها - تامین کنه. بعد از این کار نوبت به مهمترین مرحله یعنی جمع آوری Api و توضیحات و مثالها هست. در واقع این برنامه مثل یه جعبه کادوئی می مونه که داخلش یه چیز با ارزش هست به نام توابع API. پس جعبه زیاد مهم نیست مهتر از همه اون توابع هست.
بعد از ورود اطلاعات خام به دیتابیس اولیه می شه هر بلایی سر اون دیتابیس آورد و اکیدا تضمین می کنیم هیچ دوباره کاریی پیش نخواهد اومد. در ادمه کار با توجه به نیازهای جدیدی که برامون پیش میاد هم فرم برنامه و هم دیتابیس تغییر خواهند کرد و فکر این که دیتابیس رو اول طراحی کنیم و بزاریم کنار تا آخر پروژه کاملا غلط هست.
برای اینکه بتونیم برنامه ای با قابلیت آپدیت شدن داشته باشیم باید اصولی رو رعایت کنیم که قبلا در هیچ کدوم از برنامه هامون به کار نمی بردیم و اون تهیه یه هسته مرکزی هست که بقیه اجزا مانند قطعه های پازل به مرور روی اون قرار می گیرن و هرچه این تکه ها بیشتر و کاملتر می شن برنامه زیباتر و زیباتر می شه تا در آخر یه اثر زیبا خلق می شه.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18