خوب اول یه معذرت از آقا علی و مهدی خان میکنم بخاطر وقتی که من توی این مرحله تلف کردم
اما اینم ورژن نهایی برای ورود اطلاعات
/////////////////////////////////////////////////////////////////////
لینک دانلود
/////////////////////////////////////////////////////////////////////
این دیگه هیچ باگی نداره بسیار راحته و کلا پیچیدگی هاش هم از بین رفته ورژن دیتابیس هم همون 95 هست و Numbering رو هم یه تغییر دادم که 100 درصد جواب میده از ورود اطلاعت تکراری هم جلوگیری میشه
میده آقا مهدی مشغول شو(چسبوندن رو میگم)
خوب اول آقا مهدی اون 150 رکورد رو به این دیتا بیس بچسبون فقط نکته اینه که
توی این 150 تا رکورد LangID=0 هست(یعنی VB در نظر بگیر)
تا بقیه اطلاعات رو هم بهش اضافه کنیم
این مرحله تا اینجا به پایان میرسه
در مرحله بعد به تهیه مایحتاج برنامه میپردازیم(برای ایجاد برنامه نهایی(مثل اشیاء مورد نیازو.....))
اما برای این مرحله من یه نمونه RichTextBox رنگی هست برای نمایش مثال ها اینم یه نما از این تیکه برنامه (دارای سرعت بسیار بالایی نیز هست)
و اینم خود پروژه
لینک دانلود پروژه نوشته رنگی
hamed_Arfaee نوشته است:مثل اينكه اتچها پاك شدن
http://basic.persiangig.com/Archive/ADO.zip
ممنون حامد جان
arian_vc نوشته است:باشه
خوب بگید الان چه جوری جبران کنم؟؟؟
خوب آرین خان در این قسمت شما منتظر بمونید تا مهدی خان اون 150 تا رکورد رو یه دیتابیس اصلی بچسبونن بعد از اینکه دیتابیس توی سایت Upload شد شما هم مشغول وارد کردن اطلاعات به زبان C++ میشی البته با توجه به توابعی که توی دیتا بیس وجود داره
فعلا همین
باسلام.
آقا مهدي.
ديتابيس اين برنامه كه پسورد نداره.
اگه منظورت ديتابيس برنامه قبلي هست.اونو گفته بودند.
Pedram_HookEx نوشته است:اینم 150 رکورد از پروژه قبلی که مروبوط هست به ویژوال بیسیک اما جدول و فیلدها کاملا نامشان متفاوت هست در واقع اینو از همون پروژ قبلی گذاشتم اینجا >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> پسورد:rsgfapi
لینک دانلود 150 رکوردمستقیم
لینک دانلود 150 رکوردغیر مستقیم
بازم سلام.
آقا پدرام.
پيشنهاد ميكنم اين تكس باكس چهار رنگتو يه كنترل بكني كه استفاده ش راحت تر باشه.
در ضمن.يه پيشنهاد. الان كه آقا مهدي داره ديتابيس پر ميكنه , يه نفرو بفرست بره قيافه برنامه اصلي رو طراحي كنه بزاره اينجا كه ما بيچارش كنيم با نظرامون.كه هم ما بيكار نباشيم.هم آقا مهدي و هم اون بنده خدا.
ajlajlajl نوشته است:بازم سلام.
آقا پدرام.
پيشنهاد ميكنم اين تكس باكس چهار رنگتو يه كنترل بكني كه استفاده ش راحت تر باشه.
در ضمن.يه پيشنهاد. الان كه آقا مهدي داره ديتابيس پر ميكنه , يه نفرو بفرست بره قيافه برنامه اصلي رو طراحي كنه بزاره اينجا كه ما بيچارش كنيم با نظرامون.كه هم ما بيكار نباشيم.هم آقا مهدي و هم اون بنده خدا.
برای قسمت اول چشم حلش میکنم
اما قسمت دوم رو من پیشنهاد میکنم به آقا رامین(EleRam) بدیم باتوجه به تجربه ای که در زمینه نرم افزار آرزو داشته فک میکنم بتونه این کارو عالی انجام بده
البته بستگی به نظر خودش هم داره (خوب شاید نخواد با ما کار کنه
) نظر من و بقیه اعضا هم فک میکنم یک ظاهر بسیار ساده در عین حال جذاب هست و اگه از تم در اون استفاده میشه به صورت خیلی Soft و بازم ساده باشه چون تم برنامه باید با توجه به محیط کاری خود برنامه طراحی بشه
این هم دوتا عکس از Interface برنامه های API-Guide و Farsi API که قبلا همینجا درست شده
عکس بالایی همون برنامه ا هست که اینجا درست شده بود
عکس پایینی هم مربوط هست به برنامه API-Guide که کار گروه KPD هست
آقا رامین منتظر نظرت هستیم البته میتونی قسمت تم هم باهاش طراحی کنی
البته برای این کار فقط ساخت ظاهر ملاک هست و برنامه نویسی قسمتی که با دیتابیس سرو کار داره رو من با علی خان (البته اگه افتخار بدن ) انجام میدیم
وسلام
بازم سلام
آقا پدرام. منظور من از اون قسمت كنترل يه OCX بود ها. بد برداشت نكني.
در ضمن به نظر من ظاهر API-Guide بهتره.
و آقاي arian_vc . نگفته بودي كه ميتوني تو قسمت طراحي هم كمك كني.ولي آقا رامين گفته بود. پس اولويتت ميره پايين تر از پرانتز. فعلا برو يه خرده ايده جمع كن.
بروبچس گروه خسته نباشید.
امروز صبح وقتی پستهای بالا رو خوندم راستش کلی حالم گرفته شد....به نظرم رفتاری که دارید با آقای Arian_VC می کنید دور از اخلاق گروهی هست، نمی دونم اگه من یا هر کدوم از اعضای گروه به هر دلیلی چند روز تاخیر کنیم شما با ما چه رفتاری می کنید؟؟؟؟؟؟
و اما در مورد اون دیتابیسی که به من دادید باید بگم دیتابیس شما با 100 تا تابع که در خودش جا داده حدود 2.5 MB حجم داشت و هر کاری هم کردم نتونستم تو VB بازش کنم.
اما بعد از چند روز کلنجار رفتن باهاش تصمیم گرفتم اصلا کل برنامه API فارسی رو ( که این دیتابیس مربوط به همون هست) دانلود کنم و ببینم اونها چطوری این دیتابیس عجیب رو تو برنامه باز کردن ....... و با کمال تعجب دیدم به راحتی!!! با همون DATA قدیمی اون دیتابیس داخل VB باز می شد و از همه جالبتر حجمش کمتر از 700KB بود!!!!!!!!
به این نتیجه رسیدم که این دیتابیسی که از شما به من رسیده احتمالا محصول همون اکسس 2000 هست که همیشه حجم دیتابیس رو بالاتر می بره و .................. الان دلم می خواد یه وینچستر بزارم رو مغز نداشته بیل گیتس، و خودم و یه دنیا رو از دست اون و برنامه های صد تا یه غازش راحت کنم!!!
حالا این دیتابیس رو باز کردم و دارم توش رو نگاه می کنم ولی اصلا نمی تونم بفهممش!! یه سری چیزها که کاملا مشخصه مثل نام تابع و DEcelare و مثال ها ، یه سری چیزها رو هم می شه یه کاریش کرد مثل توابع مربوط و نام گروه ها ولی بقیه رو اصلا نمی دونم چیکار باید بکنم!!! مثلا تو دیتابیس اونها نکته دارن، ثابت و متغییر دادن و ... که ما تو دیتابیسمون اصلا همچین چیزی نداریم و ما هم مثلا Titel داریم که اونها ندارن ...... اگه یه لطفی بکنید و برای نمونه یکی دو تا رو دستی وارد کنید یا بهتر از اون به من بگید که مثلا فیلد x دیتابیس 1 رو بریز تو فیلد Y دیتابیس 2 و الی آخر تا من یه برنامه بنویسم که این کار رو سریع انجام بده. و البته بعد از اون باید برنامه رو طوری تغییرش بدم تا بتونیم اطلاعات رو داخلش ویرایش کنیم مثلا اطلاعات مربوط به گروه ها که اسامی لاتین دارن که بهتره فارسی بشن.
البته حرفهای علی آقا راجع به آرین خان کاملا درسته و یکمم اشکال در مدیریت هست (خودمو میگم) و مطلب دیگه اینکه ما نمیتونیم توی هر پست اعلام کنیم که کی چه کاری بلد هست فقط مهدی خان شما هم یکمی بد برداشت کردین ها (اما واقعا از حسن صداقتت ممنونم)
راستی علی خان نه بابا چه برداشتی گفتم که حلش میکنم
در ضمن آرین خان روی سر ما جا داره و این تقسیم وظایفی که انجام شده و به آرین خان هم وظیفه ای داده نشده هیچ ربطی به تاخیر ایشون روی اون قسمت از کارشون نداشته (همین طور که خود من دیروز رو کلا توی این سایت نیومدم چون حالم خوب نبود) و صرفا من با توجه به اعلام آمادگی اعضا برای کار در قسمت های مختلف این وظایف رو بین اعضا تقسیم کردم
اما در هر صورت اگر آرین خان از ما ناراحت شدن من خودم شخصا معذرت میخوام
اما نکته دیگه این که ظاهرا چند نفر دیگه هم اعلام آمادگی کردن (چند نفر که میگم همون حسین خودمونه بله عزیز لازم داریم)
از این پست به بعد اعضای قدیمی و جدید گروه نسبت به قسمت هایی از برنامه که میتونن توی اون قسمت همکاری کنن (حتی اگر در عین حال در حال همکاری هستن) اعلام همکاری کنن همچنین اگه پیشنهادی هم هست که میتونه به روند برنامه کمک کنه حتما اعلام بشه
آرین خان شما هم در قسمت های جدیدی که میتونی توی اونا همکاری کنی رو اعلام کن
و نکته آخر باز من همون سوال رو میپرسم که
چرا برنامه قبلی داره با Access 2000 کار میکنه اما ما نتونیم(راستی حجم دیتا بیس هم رابطه مستقیم با اندازه پیش فرض فیلد ها داره البته عرض مهدی خان کاملا درسته اندازه این دوتا ورژن دیتابیس کاملا با هم متفاوت هست)
مهدی خان در مورد قسمت آخر هم چشم میزارمش
و نکته آخر (بخدا آخریه
) هم اینکه واقعا این صفحه, صفحه پر حاشیه ای شد (فک کنم برنامه نود کم بیاره
)
با سلام.
آقا پدرام. اون قضيه طراحي چي شد؟
Eleram هم كه چند روزيه پيداش نشده.
(مثل اين كه يكي داره اعضا ايرانويجو ميدزده ميبره.!)
آقاي Arian_vc يه وقتايي چند تا پيشنهاد در مورد UI داشت.ببين ميتوني جانشين eleram كني؟
فعلا خدانگهدار.
Pedram_HookEx:
آقا پدرام اختیار دارید!
من زیاد از اینجور حرفا بلد نیستم! مجبورم بگم منم همینطور!!
AJLAJLAJL:
والا من همونطور که گفتم از VB زیاد سر در نمیارم
DataBase نشد؟ همون C++ خوبه چون خیلی بیشتر بهش علاقه دارم
جناب EleRam هم لابد یه مشکلی براش پیش اومده (مثل من)
اشکالی نداره حتما بر میگرده!
UI رو هم بدید به ایشون چون هم تجربه داره هم بلده
به جناب HosseinVig هم احتیاج داریم اگه افتخار بدن
فقط قبل از هر چیز لطفا بگید چی بلدید
ممنون از همتون!
خوب مهدی خان توضیحات بدین صورت هست
خطهای پایین به فرم زیر هست(فیلد در دیتابیس قدیمی = فیلد در دیتابیس جدید)
فیلد name = است با FName در Table Funcs
فیلد Declaration = است با Decelare در Table LBData با در نظر گرفتن LangID=0 , FuncID که با توجه به توابعی هست که وارد میکنی
فیلد OS = است با FRequire در Table Funcs
فیلد description = است با FTitle در Table Funcs
فیلد RV= است با یک مشکل چون نمیدونم چه جوری از قلم افتاده باید به برنامه اضافه شه اونم با خودم
اصلا اینو که دیدم خفن ضد حال خوردم
پس کلا دست نگه دارید تا من اینو اضافه کنم بعد ببینم چی میشه ولی در کل باید یک فیلد با نام RV به Table Funcs اضافه بشه که من انجامش میدم
فیلد Parameters = است با FuncFull در Table LBData که در اینجا نکته اینه که در همین قسمت فیلد Const نیز با فیلدا FuncFull در Table LBData یکی میشن
فیلد Library = است با FRequire در Table Funcs
فیلد RF = است با RelatedFunc در Table Funcs
فیلد Note = است با UserNote در Table Funcs
فیلد Example = است با Example در Table Examples
فیلد group = است با Name در Table Groups
اینجور که من میبینم بصورت دستی انتقال دادن باید بهتر باشه چون دیتابیس قبلی خیلی کمبود داره و بلکل سازگار نیست
فعلا منتظر دیتابیس جدید باشین (ساعت 10 میزارمش روی سایت)