۱۰-مرداد-۱۳۸۶, ۲۳:۰۵:۲۶
۱۰-مرداد-۱۳۸۶, ۲۳:۰۵:۲۶
۱۱-مرداد-۱۳۸۶, ۰۱:۲۱:۲۰
۱۱-مرداد-۱۳۸۶, ۱۵:۰۲:۵۹
Pedram_HookEx نوشته است:سلامhamed_Arfaee نوشته است:با سلام
من كه قبلا يه پي دي اف معرفي كردم
خودم هم يك آموزش نوشتم ببينين كارتون راه مي افته ؟
http://forum.iranled.com/showthread.php?...1#pid38411
حامد جان من بیشتر میخواستم از ADODC توی برنامه اصلی استفاده بشه و الان که ما داریم با Data Object ویژوال بیسیک کار میکنیم آیا این شیئ(دیتا Object درونی ویژوال بیسیک) با اکسس 2000 سازگار هست یا نه
نه سازگار نيست چون ديتاي خود بيسيك با استفاده از Jet 2.0 به ديتا بيس متصل ميشه كه براي اكسس 97 به پايين سازگار هست وبراي استفاده و متصل شدن به اكسس نسخه 2000 و بالاتر بايد از jet4.0 استفاده بشه كه توسط adodc ميشه اين كارو كرد
۱۱-مرداد-۱۳۸۶, ۱۶:۳۵:۱۹
با سلام.
من چند تا مثال تابع دارم ميزارم:
457 مثال حجم 3.4 MB
فكر كنم برا قسمت مثالها بدرد بخوره.
آقا پدرام.
انشاءالله ورژن 2 برنامه رو با ديتابيس اكسس 2000 ميديم در. غصه نخور.
در ضمن. آقاي Eleram پيداش نشد.درسته كه ممكنه كاري براشون پيش اومده باشه. ولي تاخير بيش از اين براي ما مجاز نيست.
به اميد موفقيت.
457 مثال حجم 3.4 MB
آقا پدرام.
در ضمن. آقاي Eleram پيداش نشد.درسته كه ممكنه كاري براشون پيش اومده باشه. ولي تاخير بيش از اين براي ما مجاز نيست.
به اميد موفقيت.
۱۱-مرداد-۱۳۸۶, ۲۳:۱۶:۰۹
ajlajlajl نوشته است:با سلام.
457 مثال حجم 3.4 MB
آقا پدرام.
به اميد موفقيت.
خیلی خوبه فقط به یک نتیجه رسیدم که باید تمام اینها رو به صورت دستی وارد کنیم
البته اولین اولویت برای راه اندازی این دیتا بیس وارد کردن توابع(فقط در Table Funcs)هست
۱۲-مرداد-۱۳۸۶, ۱۰:۴۹:۲۹
فكر نكنم لازم باشه همش رو دستي وارد كنيم.
يه برنامه بنويسيد كه اطلاعات رو از اون ديتابيس بگيره. بعد هرچي كم داشت از شما بگيره.
اينجوري فكر كنم راحت تر باشيد.
يه برنامه بنويسيد كه اطلاعات رو از اون ديتابيس بگيره. بعد هرچي كم داشت از شما بگيره.
۱۳-مرداد-۱۳۸۶, ۰۶:۱۸:۰۷
ajlajlajl نوشته است:فكر نكنم لازم باشه همش رو دستي وارد كنيم.درسته اینجوری سرعتمون هم میره بالا
خوب مهدی خان شما هم یک گزارشی چیزی برامون بفرست ببینیم چه خبره اشکالاتی احتمالی هم در صورت وجود قید کن تا بتونیم تصمیمات رو زودتر بگیریم
۱۳-مرداد-۱۳۸۶, ۱۷:۰۷:۳۹
راستي آقامهدي. اگه زياده بگو بين افراد تكه پارش كنيم. تقسيم كار بشه.
كارتم كه تموم شد. آدرستو بده. به عنوان جايزه يه شوكولاتي, آدامسي, چيزي برات بفرستم
كارتم كه تموم شد. آدرستو بده. به عنوان جايزه يه شوكولاتي, آدامسي, چيزي برات بفرستم
۱۴-مرداد-۱۳۸۶, ۱۰:۵۱:۱۱
دیتابیس قبلی رو طبق دستور العمل آقا پدرام وارد دیتابیس جدید کردم و برنامه ورود اطلاعات رو طوری تغییر دادم که بشه اطلاعات رو با اون ویرایش کرد ولی هیچ جای ایرانویج نمی شه آپلودش کرد سعی می کنم بفرستمش به ایمیل یکی از بچه ها .
بابت تاخییر هم معذرت می خوام. باور کنید مشغله ذهنی بزرگترین آفت برنامه نویسه.
یا حق
بابت تاخییر هم معذرت می خوام. باور کنید مشغله ذهنی بزرگترین آفت برنامه نویسه.
یا حق
۱۴-مرداد-۱۳۸۶, ۱۶:۰۵:۳۲
خوب آقا مهدی که کارشون تموم شد (ولی ما که هنوز چیزی ندیدیم)
با صحبتی که با علی آقا داشتیم در این قسمت برنامه ریزی کاری رو به این صورت تغییر دادیم که این قسمت رو به مناقصه میزاریم(البته پولی توش نیستا)
که قسمت User Interface یا همون رابط کاربری رو یک نفر داوطلبانه انتخاب کنه و مشغول طراحی اون بشه (البته با سلیقه هم باشه ها)
راستی برای آپلود فایل سایت PersianUpload.Com هم هست خیلی هم خوب کار میکنه(تا سقف 20MB هم قبول میکنه) البته هر بازم برای دعوتنامه اگه کسی خواست بگه
خوب منتظر نظراتتون هستیم
با صحبتی که با علی آقا داشتیم در این قسمت برنامه ریزی کاری رو به این صورت تغییر دادیم که این قسمت رو به مناقصه میزاریم(البته پولی توش نیستا)
که قسمت User Interface یا همون رابط کاربری رو یک نفر داوطلبانه انتخاب کنه و مشغول طراحی اون بشه (البته با سلیقه هم باشه ها)
راستی برای آپلود فایل سایت PersianUpload.Com هم هست خیلی هم خوب کار میکنه(تا سقف 20MB هم قبول میکنه) البته هر بازم برای دعوتنامه اگه کسی خواست بگه
خوب منتظر نظراتتون هستیم
۱۵-مرداد-۱۳۸۶, ۱۶:۴۱:۰۷
مهدی برات فرستادم به bozorgy_shm_igi@yahoo.com
در ضمن زودتر اون دیتابیس رو بزار تا کامل بشه
در ضمن رابط کاربری رو هم خودم طراحی میکنم چون بهش نیاز اساسی داریم و تا فردا شب هم وقت میخوام تا بعد
در ضمن زودتر اون دیتابیس رو بزار تا کامل بشه
در ضمن رابط کاربری رو هم خودم طراحی میکنم چون بهش نیاز اساسی داریم و تا فردا شب هم وقت میخوام تا بعد