ايران ويج

نسخه‌ی کامل: FAPI یا API فارسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
سلام اینم رابط کاربری که من طراحی کردم فقط نمیدونم چرا عینا API-Guide شد(Whistle)

اما واقعا هر چی فکر کردم که کجای این API-Guide مشکل داره که باید عوضش کنم مخم کش نداد برا همین همونو طراحی کردم و فقط یه قسمت که اجباری بود رو اضافه کردم البته هنوز خیلی کار داره چون گفتم بگم اینجوری شده که اگه مشکل داشت همینجوری نرم جلو

اینم تصویرش
[تصویر:  FAPI_prw.PNG]
اینم خود برنامه
///////////////////////////////////////////////////
لینک دانلود
///////////////////////////////////////////////////

فقط کمبوداش رو بگین تا تکمیلش کنم
مرده شور پرشین گیگ و طراح سایتشو ببرن .....
بالاخره پس از چند روز تونستم فایل دیتابیس و برنامه ویرایش رو داخل اون سایت لعنتی آپلود کنم. بازم معذرت می خوام که دیر شد .

www.dddddddddddddddd.persiangig.com\form6.zip
آقا دیدی . فایلت خرابه.باز نشد.
اقا پدرام.
1- به جای یادداشت بنویس یادداشت کابر.
2- چرا اینقدر خودتو اذیت کردی. بابا از Microsoft Tabbed Dialog Conntrol 6.0 استفاده میکردی. دیگه اینهمه کد نویسی و درد سر نداشت.
3- جای بخش انتخاب زبان برنامه نویسی یه خرده ناجوره. بچسبونیش سمت راست بهتر نیست؟
4- تکس باکس هایی که فارسی هستند رو چپ به راست کن.
5- توی پارامتر های تابع ما فقط یه نحوه تعریف داریم و یه تعریف کامل. بقیش چیه؟؟
6- همینطور قسمت قیلد های جدول Funcs رو نگاه کن. ببین همشو گذاشتی توی فرم.(به غیر از Title که برای فهرست بندی موضوعی به کار میره)
7- فهرستبندی موضوعی(با فیلد Title)
یه نگاه بهش بنداز. دستت درد نکنه.قیافش هم (فعلا) عالیه.
ajlajlajl نوشته است:آقا دیدی . فایلت خرابه.باز نشد.
اقا پدرام.
1- به جای یادداشت بنویس یادداشت کابر.
2- چرا اینقدر خودتو اذیت کردی. بابا از Microsoft Tabbed Dialog Conntrol 6.0 استفاده میکردی. دیگه اینهمه کد نویسی و درد سر نداشت.
3- جای بخش انتخاب زبان برنامه نویسی یه خرده ناجوره. بچسبونیش سمت راست بهتر نیست؟
4- تکس باکس هایی که فارسی هستند رو چپ به راست کن.
5- توی پارامتر های تابع ما فقط یه نحوه تعریف داریم و یه تعریف کامل. بقیش چیه؟؟
6- همینطور قسمت قیلد های جدول Funcs رو نگاه کن. ببین همشو گذاشتی توی فرم.(به غیر از Title که برای فهرست بندی موضوعی به کار میره)
7- فهرستبندی موضوعی(با فیلد Title)
یه نگاه بهش بنداز. دستت درد نکنه.قیافش هم (فعلا) عالیه.

علی جان ممنون
1- چشم درستش میکنم
2-اگه از این استفاده میکردم کد فرم Resizeم دو قسمت میشد که گیج کننده بود
3-درسته درستش میکنم
4-اونم حله
5-(تعریف تابع) همون فیلد Decelare هست و (پارامترها) همون FuncFull هست و (مقادیر برگشتی) هم فیلد ReturnValue از Table Funcs هست
6-اگه یادت باشه قرار شد از Title برای توضیحات مختصر راجع به تابع استفاده بشه و برای فهرست بندی موضوعی از همون Table Groupe استفاده میکردیم
7-اینم فک کنم به 6 مربوط میشه
بعد مثل اینکه همه اعضا گروه رفتن مرخصی نه نظری نه گزارشی (همون جور که گفتم همه یه جورایی رفتن و پشت سرشونم ....) نمیدونم چی بگم و فقط من و علی خان موندیم و مهدی خان (البته مهدی خان فعالیتت خیلی کمه برای این قسمت و قسمت قبلی تاخیر داشتی ولی به هر حال ممنون) و اینم مطمئن باش که زحمت هات هدر نمیره البته سر صحبتم با همست نه فقط شخص شما چون کاری که داریم میکنیم به خیلی ها توی پیشرفت برنامه نویسی کمک خواهد کرد و همین برای شخص من خیلی زیاده
به هر حال نظرات نقش اصلی رو داره (پس یادتون نره)
آقا پدرام.باسلام.
5- خب مشکل اینه که ما این فیلد رو نداریم. توضیحشوداریم ولی به عنوان پارامتر تابع نداریم؟؟؟
6-منظورم چیزی غیر از اونه. فیلد title تقریبا کاربردی نداره و تنها کاربرد(درست و حسابی) که میشه براش پیدا کزد یه لیست جدیده.که (بدون گروه بندی) تابع هارو بر اساس این فیلد لیست کنیم.تا کاربر فقط توضیح کوتاه تابع رو ببینه. میتونیم یه کار دیگه هم بکنیم.توی لیست های قبلی وقتی موس رفت روی یکی از تابع ها وایساد. این title رو بصورت popup نشون بدیم.چطوره؟
بقیه هم پیداشون میشه.غصه نخور.
از بابت همه چیز معذرت می خوام بالاخره یه مودم نو خریدم که دیگه قطع نشم. روی کامپیوترم هم دو سه تا ویروس افتاده بود که با ویروس قبلیا سازش نداشتن و حسابی کامپیوترو به هم ریخته بودن! اونها رو هم پاک کردم . خلاصه الان شارژ شارژم!!!
اینم لینک درست برنامه :
http://dddddddddddddddd.persiangig.com/Form6.zip
آقا پدرام در مورد اون زرحی که برای فرم اصلی برنامه دادی من اصلا راضی نیستم چون خیلی شبیه به AllAPI هست. هرچند کامله ولی زیاد باسلیقه کار نشده. من سعی می کنم یه فرم بنویسم بزارم اینجا تا نظر بدین.
ajlajlajl نوشته است:آقا پدرام.باسلام.
5- خب مشکل اینه که ما این فیلد رو نداریم. توضیحشوداریم ولی به عنوان پارامتر تابع نداریم؟؟؟
6-منظورم چیزی غیر از اونه. فیلد title تقریبا کاربردی نداره و تنها کاربرد(درست و حسابی) که میشه براش پیدا کزد یه لیست جدیده.که (بدون گروه بندی) تابع هارو بر اساس این فیلد لیست کنیم.تا کاربر فقط توضیح کوتاه تابع رو ببینه. میتونیم یه کار دیگه هم بکنیم.توی لیست های قبلی وقتی موس رفت روی یکی از تابع ها وایساد. این title رو بصورت popup نشون بدیم.چطوره؟
بقیه هم پیداشون میشه.غصه نخور.

به این دوتا پست که قبلا دادم یه نگاه بنداز
http://forum.iranled.com/showthread.php?...9#pid38429
http://forum.iranled.com/showthread.php?...3#pid38433
چون من توی اون قسمت به Table Funcs یک فیلد اضافه کردم و خود برنامه هم در اونجا تغییر دادم چون اصولا مقادیر بازگشتی به نوع زبان ربطی نداره اونو در Table LBData قرار ندادم و در Table Funcs قرار گرفت (راستی توضیح کامل همون پارامتر ها هست نه تعریف کاربردی تابع) و تعریف کاربردی تابع رو ما مجبوریم در Title قرار بدیم

به عنوان مثال تابع DeleteFile رو در نظر بگیر برای این تابع Title برابر مقدار زیر خواهد بود
نقل قول: به طور کامل یک فایل را پاک میکند و آن را به داخل سطل آشغال نمیفرستد

Di Di نوشته است:از بابت همه چیز معذرت می خوام بالاخره یه مودم نو خریدم که دیگه قطع نشم. روی کامپیوترم هم دو سه تا ویروس افتاده بود که با ویروس قبلیا سازش نداشتن و حسابی کامپیوترو به هم ریخته بودن! اونها رو هم پاک کردم . خلاصه الان شارژ شارژم!!!
اینم لینک درست برنامه :
http://dddddddddddddddd.persiangig.com/Form6.zip
آقا پدرام در مورد اون زرحی که برای فرم اصلی برنامه دادی من اصلا راضی نیستم چون خیلی شبیه به AllAPI هست. هرچند کامله ولی زیاد باسلیقه کار نشده. من سعی می کنم یه فرم بنویسم بزارم اینجا تا نظر بدین.

خوب آقا مهدی خسته نباشی من دیتابیست رو بررسی کردم دیدم که مثل آقا مهدی به اون دوتا پست دقت نکردی من در دیتابیس یک ReturnValue اضافه کرده بودم که در این دیتابیس نیست و در Table Funcs هم همه توابع یک شماره دارند چرا اینجوری شده
من یک پیشنهاد دارم اجازه طرحی این قسمت از دیتابیس رو بم من بده و شما هم فرم جدید برای UI رو طراحی کن البته به این پستمم یه نگاه بنداز
نقل قول: اگه از تم در اون استفاده میشه به صورت خیلی Soft و بازم ساده باشه چون تم برنامه باید با توجه به محیط کاری خود برنامه طراحی بشه
و ازت میخوام یک ظاهر کاربردی بسیار ساده و روان داشته باشه بازم ممنون
با سلام.
منظور من هم همونی بود که شما گفتی آقا پدرام.
در ضمن. نظرتو در مورد لیست کردن بر اساس Title نگفتی؟؟
ajlajlajl نوشته است:با سلام.
منظور من هم همونی بود که شما گفتی آقا پدرام.
در ضمن. نظرتو در مورد لیست کردن بر اساس Title نگفتی؟؟

راستش علی شرمنده منظورت رو از دسته بندی بر اساس Title متوجه نمیشم اگه میشه یه مثالی چیزی بزن ولی طبق گفته خودت
ajlajlajl نوشته است:میتونیم یه کار دیگه هم بکنیم.توی لیست های قبلی وقتی موس رفت روی یکی از تابع ها وایساد. این title رو بصورت popup نشون بدیم
اینو هستم در عین حالی که توضیح مختصر هم باید اینجا باشه
بازم با سلام.
لیست بر اساس نام سمت چپ صفحه برنامت رو که دیدی؟حالا به جای نامشون فیلد Title رو بزار.OK?
منظورت از "توضیح مختصر" چیه؟
[تصویر:  ApiTitle.PNG]
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18