صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
باسلام
اینم از اولین موضوع بخش پروژه های گروهی FAPI
فکر کنم همه بدونندکه FAPI چیه. ولی بازم توضیح میدم.
یه برنامه بزبان فارسی که مجموعه ای API ها رو با توضیحات کامل فارسی نگه داری و ارائه بده. وامکانات اضافه...
قبلا توی بخش API & FAPI ویژوال بیسیک یه بحثی در موردش شد و یه برنامه هم ساخته شد(که مثل اینکه توسط آقای v-mashmoolie بوده). ولی متاسفانه ادامه پیدا نکرد. خود آقای v-mashmoolie هم از تاریخ 31-08-2005 دیگه پیداش نشد.
حالا ما می خوایم دو باره پروژه رو شروع کنیم.
چون از اون پروژه سورسی هم در دست نیست باید از اول شروع کنیم.
منتظر پیشنهاداتون هستم.
اینم لینک برنامه قبلی
http://www.iranvig.com/fapi/FarsiApi-V1.10.zip
برید بررسی کنید. ببینید چی کار باید بکنیم.
با سلام
البته چرا اوايل سورسش هم بود بعدا فكر كنم پاكش كردن
اينم سورسش :
دانلود
دستت درد نکنه.سورسو گرفتم ولی هنوز نرفتم سرش.
یه فکرایی برای شروع کردم که این زیر نوشتم.ببینید چطوره نظرتونو بگید.
فکر کنم اول باید یه اصول اصلی برنامه رو مشخص کنیم.
احتمالا برنامه FAPI قبلی رو دیدید.برنامه قبلی تقریبا امکانات لازم رو داشت (و اگه ادامه پیدا میکرد به یه جایی میرسید). البته به نظر من هنوز هم کم بود.
به نظر من برنامه باید ظاهری تقریبا به همون شکلو داشته باشه. البته با چند تا تغییرات جزئی.
برنامه باید از نوع تعریف توابع و ثوابت و ... در زبانهای مختلف پشتیبانی کند. یعنی بنده خدا کاربر زبان برنامه نویسیشو مشخص کنه بعد کد ها رو کپی کنه و پیست کنه.
در ضمن برنامه باید از همه نظر انعطاف پذیر باشه. یعنی بشه توابع رو اضافه و کم کرد. همینطور زبان های برنامه نوسی که پشتیبانی میشوند هم باید قابل افزایش باشد همینطور موضوع بندیها و هر چیزی که قابل افزایش و کاهش باشه.
در مورد زبان برنامه نویسیش هم فکر کنم با توجه به طرفداران زیاد VB بهترین انتخاب همون VB6 باشه.
1)فعلا باید در مورد اصول کلی برنامه به توافق برسیم .2) بعد میتونیم بریم سر دیتابیس.3)بعدشم سر شکل ظاهری برنامه.4)در آخر میریم سر کد نویسی.5)و بعد از کامل شدن برنامه میریم دنبال کامل کردن دیتابیس و اضافه کردن توابع.
توجه:همونطور که گفتم جمع آوری توابع مرحله آخر کاره. پس تا قبل از مرحله آخر این کار به هیچ دردی نمی خوره. چون با یه تغییر کوچیک دیتابیس ممکنه کل توابع ذخیره شده به درد نخور بشه.
حالا اگه کسی در مورد اصول نظری داره بگه.
در ضمن به دلیل این که قضیه این برنامه قراره دنباله دار باشه یه نفر هم میخوایم که روی موضوع سرپرستی کنه(مدیر پروژه).یه نفر که همه کارا دست اون باشه. کدها رو جمع کنه.مسئولیت ها رو تقسیم کنه.و در آخر هم دیتابیس را جمع و جور کنه .و آپدیت برنامه هم به عهدش باشه. حالا هر کی میخواد بگه یا به قول معروف یه OK بده.(البته گفته باشم مدیر پروژه یه لقب کاملا مجازیه.هیچ جا ثبت نمیشه.فقط بین خودشه و من و کسایی که در پروژه کمک می کنند.و فقط برای همین FAPIمدیره ها!)
در ضمن تا میتونید سعی کنید پست بی هدف و بدون یه نکته بدرد بخور نزنید.چون باعث شلوغی میشه.(نا سلامتی اینجا میز کارمونه)
خوب حرفهای اصلی رو که خودت زدی فقط مهمترین قسمت اینه که برنامه بتونه خودشو با زمان جلو ببره و اون قابلیت Auto Update بودنش هست که اونم زیاد مشکل ساز نیست وقتی که این قابلیت رو داشته باشه میتونی بعد از ساخت ساختار و چهارچوب اصلی برنامه, برنامه رو در اختیار کاربران قرار بدی و تا زمان کامل شدن کلیه توابع با استفاده از پکیج های Update کتابخانه ها و توابع و مثالهای جدید رو در اختیار کاربرا قرار داد که خودش خیلی تآثیر داره
فقط قبل از نوشتن برنامه حتما سعی بشه از تمام تجربیات و امکانات برنامه قبلی استفاده بشه که برنامه جدید به مراتب راحتتر و قابل فهم تر باشه
راستی منم هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم
یعنی کتابخانه رو از تو نت آپدیت کنه ؟
کد این رو دارم !
اگر خواستید بزارم !
راستی مسشه تو برنامه های خودمون از اسم ایرانویج هم استفاده کنیم ؟
یعنی بگیم ما برنامه نویس های ایران ویج هستیم ؟
با سلام.
اولا : "راستی مسشه تو برنامه های خودمون از اسم ایرانویج هم استفاده کنیم ؟ یعنی بگیم ما برنامه نویس های ایران ویج هستیم ؟"
به نظر من باید بگیم. حداقل در مورد این پروژه نامردیه اگه نگیم.
دوما بعد از همه حرف های بالا. من یه سری اصول اولیه پروژه رو زیر مینویسم. تا فردا ظهر هرکی نظری یا پیشنهادی داره بگه که بعدش می خوایم بریم سر دیتابیس و بحث سر اون.
1-برنامه باید از نوع تعریف توابع و ثوابت و ... در زبانهای مختلف پشتیبانی کند.
2-توابع باید موضوع بندی شوند.
3-برنامه باید از همه نظر انعطاف پذیر باشه. یعنی بشه توابع رو اضافه و کم کرد. همینطور زبان های برنامه نوسی که پشتیبانی میشوند هم باید قابل افزایش باشد همینطور موضوع بندیها و هر چیزی که قابل افزایش و کاهش باشه.
4-زبان برنامه نویسی VB6
5-برنامه باید قابلیت آپدیت داشته باشد. هم برای توابع و هم برای خود برنامه.
تا فردا ظهر نظرتون رو بگید.
یه خورده راجع به UIش فکر کردم نتیجه این شد
شما هم نظر خودتونو بگید
در مورد UI همش خوبه غیر از قسمت انتخاب زبان. چون فقط چند تا فیلد مخصوص رو تغییر میده. باید توی بخش پارامتر ها باشه. هر چند به نظر من باید اون سه بخشم یه تغییرایی بکنه.
از همه اینا گذشته.قرار شد UI مرحله سوم باشه
.
فعلا ببین اصولمون خوبه یانه؟
خوب باشه از مرحله 1 شروع کنیم
این امکانات رو هم داشته باشه:
1-با دادن اسم پارامتر کد درست کنه
2-سازگار با VS باشه (این قسمتش سخته!)
3-یه طوری بشه که برنامه زود باز بشه ( فکر کنم به لیست مربوط میشه چون اگه بزرگ باشه برنامه دیر باز میشه)
4-آپدیت هم لازمه
5-مکمل قبول کنه (Plugin)
6-نما های مختلف داشته لاشه (Theme)
7-کدنویسی رو با یه بخشس مثلا به اسم کدساز آسون کنه
مثلا ایجاد یه دشتور IF به صورت GUI
8-غیر از توضیح در مورد توابع یه قسمت کلی راجع به عملیات داشته باشه
مثلا کار بار رجیستری
....
سلام...
1-با دادن اسم پارامتر کد درست کنه( یعنی چی؟)
2-سازگار با VS باشه (این یعنی چی؟)
3-یه طوری بشه که برنامه زود باز بشه (تقریبا کار زیادی براش نمیشه کرد)
4-آپدیت هم لازمه(این یکیو فهمیدم)
5-مکمل قبول کنه (چی می خوای بهش اضافه کنی؟)
6-نما های مختلف داشته لاشه (اینو من بلد نیستم. کسی رو سراغ داری که بلد باشه؟)
7-کدنویسی رو با یه بخشس مثلا به اسم کدساز آسون کنه(یعنی چی؟)
مثلا ایجاد یه دشتور IF به صورت GUI
8-غیر از توضیح در مورد توابع یه قسمت کلی راجع به عملیات داشته باشه
مثلا کار بار رجیستری(رجیستری چه ربطی داره به API ?)
سلام...
1-یعنی مثلا شما تو برنامت یه متغیر داری اسمشو با تابع مورد نظر میدی واست کد درست میکنه:
تابع - ورودی >>> توسط برنامه >>>> تابع(ورودی)
2-با ویژوال استودیو سازگار باشه(توضیح نمیخاد)
3-...
4-خسته نباشی (شوخی)
5-اگه میدونستم چی میخام بهش اضافه کنم اسمشو مکمل نمیذاشتم!!!
6-کار خاصی نمیخاد ، فقط جای عکس ها رو عوض میکنه
مثلا به جای ذره بین عکس یه دوربین میزاره ( چه مثال بدی؟!)
7-مثلا دیگه خود مستقیما ننویسی IF... برنامه با گرفتن شرط و دستورات اونو برات بسازه
8-رجیستری همش با APIه دیگه...
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18