ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پروژه آرزو!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
برنامه آرزو رو اينجا>> www.EleRam.blogfa.com توضيح دادم که کار اصليش چيه.
حالا براي کوتاه شدن حرفم بقيه شو اينجا مي گم

کارهايي که در نظر دارم براي نسخه دوم انجام بدم به اين قراره:
(هر چند که دوست داشتم آخر کار همه چيز به اسم خودم در بياد يعني همه کاراشو خودم بکنم ولي در توان من نيست با اين وقت کم آدميت! و از يه نظر ديگه ديدم اينجا بهترين جاييه که ميشه کار هاي گروهي انجام داد توي نت،

به همين خاطر اومدم تا ببينم جونمرداش مي يان جلو يانه؟ تا روي وبشتاز و نگار رو بندازيم زمين؟!)

امکاناتي که مي خوام به نسخه دوم اضافه بشه:
1- اول از همه بايد باگ ها کاملا گرفته بشه (که خودم اينکارو مي کنم البته دوستان ديگه هم بايد باگ ها رو کنن!)
2- برنامه رو براي ايجاد باگ هاي جديد محدود کنيم (محدود کلمه خوبي نيست واسش بهتره بگيم مجهزش کنيم به پيش بيني!)
3- بتونيم از هوش مصنوعي توش استفاده کنيم ( که واقعا ً اين يکي مستلزم وقت، حوصله و داشتن اطلاعات کافيه)
4- محيط برنامه رو خودم عوضش مي کنم D:
5- گالري عکس ها به صورت دسته بندي شده باشه
6- قابليت آپ ديت
7- اضافه کردن يه اسکرين سيور (با افکت هاي مناسب)
8- دسترسي به اوقات شرعي با قابليت اضافه کردن شهر جديد
9- نمايش تقويم به صورت کندويي!
10- افزايش زبان هاي مورد پشتيباني (البته به صورت نامحدود)
اين آخري رو خودم تقريبا کاملش کردم فقط يه چند تا مترجم مي خوايم.

اين ها همه فکر هاي خودم بود. براي اينکه بهتر متوجه بشين بايد عرض کنم که کاملا شبيه Webshots و نگار که مي خوام رو دست هر دوشون بزيم.
در ضمن بنا به دلايلي سورس اصلي برنامه رو به کسي نمي دم و اين امکانات به راحتي مي تونه توي چند تا کامپوننت طراحي بشه!
و اين رو هم بايد بگم که من واسه اين کلي نقشه دارم که اگه خدا بخواد و عمري براي ما باقي بمونه حتما اجرايي ميشه...

اين دفعه مي خوام به جاي تبيان، توي دانلود.کام معرفي بشه! (عجب پرررروام ها!)

به اميد خدا...
برات آرزوی موفقیت می کنم
این لینک برنامه ایه که خیلی شبیه به برنامه شماست البته سورس کد رو بعد از نصب خود برنامه می تونید استفاده کنید مجانیه!!!

http://javadsoltani.persiangig.com/Progr...%20sv4.zip

سورس
http://javadsoltani.persiangig.com/Progr...SJSPv5.zip

اپدیت ها
http://javadsoltani.persiangig.com/Progr...%20App.zip
http://javadsoltani.persiangig.com/Progr...%20Sys.zip
مي دوني اينجا يه چند تا مشکل هست.
1- نميشه سورسو به هيچ کس ندي. چون در بعضي از موارد بايد سورس باشه تا روش کار بشه(حتی تو چند تا از مواردی که بالا گفتی). حتما باید یه چند نفر رو انتخاب کنید.
2- پروژه رو خودت بايد شروع کني.در مورد امکانات توضيح بدي. هر کدوم از امکاناتت رو بين بچه ها تقسيم کني. اگه کسي رو سراغ داري دعوت کني.
يعني همه کارا رو خودت بايد پيش ببري.
3-موارد 2,3,5,9 نا مفهومه. يه خرده بيشتر توضيح بده.

ايرانويجي ها هم خودشون بياند بگند تو کدوم قسمت ها مي تونند کمک کنند.
اولا پروژه گروهی یعنی کار روی یه سورس کد و به عبارتی سورس باز به تمام معنا!!! که ظاهرا شما دوست ندارید
دوما این پروژه کاری نیست که یه گروه بخواد وقت براش بزاره و فکر می کنم انفرادی خیلی ساده تر می شه نوشت اونو ( البته امیدوارم از حرفم ناراحت نشده باشی)
چی شد؟
پشیمون شدید؟
من خيلي نااميد شدم از اين حرف دي دي جون آخه شما ببينيد همين نگار رو چند نفر باهم نوشتن اونم همشون مهندسي بودن واسه خودشون!!!
والا اين چند روزي هم که اينجا نمي يومدم فقط به خاطر اين بود که اينجا رو گم کرده بودم!!!! (هواس پرتيه ديگه)

خب بريم سر صحبت هاي دوستان گلم
اول آقاي Darg که اون برنامه دادن ممنون ازشون ولي کامپوننت هاش نبود!
دوم استاد خودم ajlajlajl جان که در مورد سورس بايد بگم که همونطور هم که قبلا گفتم، اينها همه مي تونه توي چند تا کامپوننت درست بشه و اگه سورس رو نمي دم يه دليلي دارم حتما ً (با اينکه خيلي دوست دارم ولي نمي تونم)
سوم دي دي خان که عرض کردن اين کار چيزي نيست که يه گروه بخواد روش وقت بذاره! اين خيلي به نظر من بي ادبي بود والا اين چيز کمي نيست و شما انگار اصلا متوجه نشديد برنامه چيه لطف کنيد يه نگاه دوباره بهش بندازيد!
EleRam نوشته است:اين خيلي به نظر من بي ادبي بود والا اين چيز کمي نيست
**یه اصلاحیه منظورشون 'کم لطفیه' کلمه دیگه ای پیدا نکردن

و آقای EleRam.
خب فکر کنم حد اقل باید به چند نفر سورسو بدی.
از اونم که بگذریم خودت الان باید پیشنهاد بدی و دنبال همکار بگردی که اونا رو اجرا کنه.
EleRam نوشته است:اول آقاي Darg که اون برنامه دادن ممنون ازشون ولي کامپوننت هاش نبود!
تو یکی از بسته هاس UPDATE باید کامپوننت ها باشند/ البته برای UPDATE باید کد اون رو هم بردارید!
آقای Eleram چی شد؟ چرا ادامه ندادید؟
ajlajlajl نوشته است:آقای Eleram چی شد؟ چرا ادامه ندادید؟

فعلا دارم خودم مي برمش جلو فکر کنم تنهايي بهتر باشه
از شما هم ممنون
بچه ها اینجا اگه کسی هست که به زبان های خارجی وارده یه بطفی بکنه کمک کنه برای نسخه جدید آرزو!
برنامه باید به چند زبان خارجی ترجمه بشه اگه کسی هست خواهش می کنم بگه زود ممنون
صفحه‌ها: 1 2 3