۳۰-تير-۱۳۸۶, ۰۳:۱۷:۲۲
برنامه آرزو رو اينجا>> www.EleRam.blogfa.com توضيح دادم که کار اصليش چيه.
حالا براي کوتاه شدن حرفم بقيه شو اينجا مي گم
کارهايي که در نظر دارم براي نسخه دوم انجام بدم به اين قراره:
(هر چند که دوست داشتم آخر کار همه چيز به اسم خودم در بياد يعني همه کاراشو خودم بکنم ولي در توان من نيست با اين وقت کم آدميت! و از يه نظر ديگه ديدم اينجا بهترين جاييه که ميشه کار هاي گروهي انجام داد توي نت،
به همين خاطر اومدم تا ببينم جونمرداش مي يان جلو يانه؟ تا روي وبشتاز و نگار رو بندازيم زمين؟!)
امکاناتي که مي خوام به نسخه دوم اضافه بشه:
1- اول از همه بايد باگ ها کاملا گرفته بشه (که خودم اينکارو مي کنم البته دوستان ديگه هم بايد باگ ها رو کنن!)
2- برنامه رو براي ايجاد باگ هاي جديد محدود کنيم (محدود کلمه خوبي نيست واسش بهتره بگيم مجهزش کنيم به پيش بيني!)
3- بتونيم از هوش مصنوعي توش استفاده کنيم ( که واقعا ً اين يکي مستلزم وقت، حوصله و داشتن اطلاعات کافيه)
4- محيط برنامه رو خودم عوضش مي کنم D:
5- گالري عکس ها به صورت دسته بندي شده باشه
6- قابليت آپ ديت
7- اضافه کردن يه اسکرين سيور (با افکت هاي مناسب)
8- دسترسي به اوقات شرعي با قابليت اضافه کردن شهر جديد
9- نمايش تقويم به صورت کندويي!
10- افزايش زبان هاي مورد پشتيباني (البته به صورت نامحدود)
اين آخري رو خودم تقريبا کاملش کردم فقط يه چند تا مترجم مي خوايم.
اين ها همه فکر هاي خودم بود. براي اينکه بهتر متوجه بشين بايد عرض کنم که کاملا شبيه Webshots و نگار که مي خوام رو دست هر دوشون بزيم.
در ضمن بنا به دلايلي سورس اصلي برنامه رو به کسي نمي دم و اين امکانات به راحتي مي تونه توي چند تا کامپوننت طراحي بشه!
و اين رو هم بايد بگم که من واسه اين کلي نقشه دارم که اگه خدا بخواد و عمري براي ما باقي بمونه حتما اجرايي ميشه...
اين دفعه مي خوام به جاي تبيان، توي دانلود.کام معرفي بشه! (عجب پرررروام ها!)
به اميد خدا...
حالا براي کوتاه شدن حرفم بقيه شو اينجا مي گم
کارهايي که در نظر دارم براي نسخه دوم انجام بدم به اين قراره:
(هر چند که دوست داشتم آخر کار همه چيز به اسم خودم در بياد يعني همه کاراشو خودم بکنم ولي در توان من نيست با اين وقت کم آدميت! و از يه نظر ديگه ديدم اينجا بهترين جاييه که ميشه کار هاي گروهي انجام داد توي نت،
به همين خاطر اومدم تا ببينم جونمرداش مي يان جلو يانه؟ تا روي وبشتاز و نگار رو بندازيم زمين؟!)
امکاناتي که مي خوام به نسخه دوم اضافه بشه:
1- اول از همه بايد باگ ها کاملا گرفته بشه (که خودم اينکارو مي کنم البته دوستان ديگه هم بايد باگ ها رو کنن!)
2- برنامه رو براي ايجاد باگ هاي جديد محدود کنيم (محدود کلمه خوبي نيست واسش بهتره بگيم مجهزش کنيم به پيش بيني!)
3- بتونيم از هوش مصنوعي توش استفاده کنيم ( که واقعا ً اين يکي مستلزم وقت، حوصله و داشتن اطلاعات کافيه)
4- محيط برنامه رو خودم عوضش مي کنم D:
5- گالري عکس ها به صورت دسته بندي شده باشه
6- قابليت آپ ديت
7- اضافه کردن يه اسکرين سيور (با افکت هاي مناسب)
8- دسترسي به اوقات شرعي با قابليت اضافه کردن شهر جديد
9- نمايش تقويم به صورت کندويي!
10- افزايش زبان هاي مورد پشتيباني (البته به صورت نامحدود)
اين آخري رو خودم تقريبا کاملش کردم فقط يه چند تا مترجم مي خوايم.
اين ها همه فکر هاي خودم بود. براي اينکه بهتر متوجه بشين بايد عرض کنم که کاملا شبيه Webshots و نگار که مي خوام رو دست هر دوشون بزيم.
در ضمن بنا به دلايلي سورس اصلي برنامه رو به کسي نمي دم و اين امکانات به راحتي مي تونه توي چند تا کامپوننت طراحي بشه!
و اين رو هم بايد بگم که من واسه اين کلي نقشه دارم که اگه خدا بخواد و عمري براي ما باقي بمونه حتما اجرايي ميشه...
اين دفعه مي خوام به جاي تبيان، توي دانلود.کام معرفي بشه! (عجب پرررروام ها!)
به اميد خدا...