۳۰-تير-۱۳۸۶, ۱۶:۵۴:۳۷
۱۶-آبان-۱۳۸۶, ۱۵:۰۲:۴۹
یه کارت گرافیک خوب باید دارای ram ریل باشه.چرا باید ریل باشه چون کارت های گرافیک Turbo cache از مقداری از رم بر روی برد اصلی خود بر خوردارند و مقدار زیادی از حافظه مورد نیاز خودشون رو از DRAm کامپیوتر می گیرن این کار یک مشکل بزرگ داره آن هم این است که DRAM کامپوتر با Ram خود کارت بسیار فرق دارن.دومین چیزی که باید مورد توجه شما باشه اینه که کارت گرافیک شما از چه Directx پشتی بانی میکنه بهتره که از directx 10 پشتی بانی کنه.سومین چیز باید به باس که Ram رو به GPU وصل می کنه توجه کنید.128.256...... فکر کنم دیگه کافی باشه و بهتره من وارد ووووو های پیچیده نشم که همه گیج بشن حالا میتونید با رفتن به مغازه های و نگاه کردن به دفترچه گرافیک.یک گرافیک خوب بخرید.پیش نهاد من 8600GT از Gig هست و اگر مایه داریت 8800 GTX.
۱۷-آبان-۱۳۸۶, ۰۱:۰۱:۳۱
8800 هم کلی برد داره !
مثلا برد BioStar 1000 تومن هم زیادشه !
اما برد Commander یا Winfast یا Asus آخره گرافیکن
تازه SLI هم که دیگه قربونش برم !!!!
برای خودم که 8800 آلباترونه (به قول گارانتیش البترون)
مثلا برد BioStar 1000 تومن هم زیادشه !
اما برد Commander یا Winfast یا Asus آخره گرافیکن
تازه SLI هم که دیگه قربونش برم !!!!
برای خودم که 8800 آلباترونه (به قول گارانتیش البترون)
۱۷-آبان-۱۳۸۶, ۰۲:۳۰:۴۳
حدود دو هفته هست که سیستم من داره با 8600GT کار میکنه !! من هم به شدت پیشنهاد میکنم چون جز کارتهایی هست که از RAM های DDR3 روش استفاده شده . کاملا هم برای Overclock کردن بهینه شده . خازن هاش همه Solid Sate هستند .
البته GTX 8800 که حرف نداره . فقط یکم گرونه
البته GTX 8800 که حرف نداره . فقط یکم گرونه
۱۸-آبان-۱۳۸۶, ۱۱:۴۰:۱۶
8800 GT سیصد پنجاه تومان
8800 GTX ششصد هفتاد هزار تومان
8800 GTX Aqua Tank هفتصد پنجاه هزار تومان
AQUA TANK دستگاهی هستش که به وسیله لوله با فن GPU اتصال پیدا میکنه و بهد از روشن شدن سیستم و تنضیمات شما مثلا وقتی دمای GPU به 50 درجه رسید روشن میشه
و مایع خنک کننده رو به سمت فن و هیت سینک میفرسته تا زود تر خنک بشن
8800 GTX ششصد هفتاد هزار تومان
8800 GTX Aqua Tank هفتصد پنجاه هزار تومان
AQUA TANK دستگاهی هستش که به وسیله لوله با فن GPU اتصال پیدا میکنه و بهد از روشن شدن سیستم و تنضیمات شما مثلا وقتی دمای GPU به 50 درجه رسید روشن میشه
و مایع خنک کننده رو به سمت فن و هیت سینک میفرسته تا زود تر خنک بشن
۱۸-آبان-۱۳۸۶, ۱۲:۴۰:۰۱
8600GT 1800 هزار تومان Giga و با رم 512
8500GT 1400 هزار تومان Asus با رم 512
خواستم که قیمت های که آقای avivi داده بود کامل تر بشه.
البته باید اینو بگم که ATI هم خیلی قویه واگر کسی می خواد سیستم جمع کنه که از گرا فیک ATI باشه پیشنهاد میکنم که از CPU AMD استفاده کنه چون این دو تا با هم ساز گار ترن.دلیلش هم که معلومه.
8500GT 1400 هزار تومان Asus با رم 512
خواستم که قیمت های که آقای avivi داده بود کامل تر بشه.
البته باید اینو بگم که ATI هم خیلی قویه واگر کسی می خواد سیستم جمع کنه که از گرا فیک ATI باشه پیشنهاد میکنم که از CPU AMD استفاده کنه چون این دو تا با هم ساز گار ترن.دلیلش هم که معلومه.