ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشاوره برای خرید Case ,Power
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
در این قسمت میتوانید تمام مسائلی که در رابطه با خرید Power و Case دارید مطرح کنید

الزامآ پست هایی که به این تاپیک مربوط نباشند خذف میشود
سلام به همگی
من جدیدا یه سیستم خریدم که مادر بوردش مثل بقیه مادر بوردای امروزی 24 پینه . ولی پاورمو عوض نکردم یعنی همون پاور قدیمی 20 پینو استفاده کردم.حالا سوالم از اساتید فن اینه که اینجوری مشکلی برای سیستم پیش نمیاد ؟ اصلا اون چهار پین دیگه برای چیه ؟ اگه وجودچهار پین اضافی خیلی مهمه چرا بدون اون اصلا سیستم روشن میشه و جوری نساختند که بدون اون روشن نشه؟
بستگی به سیستمی داره که بستی اگه سیستم بالا گرفتی عوض کنی بهتره چون اگه پاور کم بیاره تو کار بعد یه مدتی ممکنه مادر برد به رحمت خدا بره
دوست عزیز منم میدونم که اگه عوض کنم بهتره . چون مسلما هیچ چیزی بدون دلیل روی مادر بورد (اونم روی همه برند ها) تعبیه نمیشه و حتماً توجیه فنی داره .منم میخواستم این دلیل فنی شو بدونم . اگه خوب به سوال توجه کنی سوالم این بود که اصلا اون چهار پین رو برای چی گذاشتن و چرا بدون اون سیستم روشن میشه ؟
سلام
من میخوام یه کارت گرافیک gtx 580 twin frozer بگیرم پاورم هم ocz 600w هستش ایا این پاور کشش داره یا عوضش کنم ممنون میشم راهنماییم کنید