ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل اتصال یه کلاینت جدید به شبکه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
اگه از ویندوز سرور 2003 استفاده میکنی میتونی در پنجره Manage Your Server که موقع شروع به کار ویندوز ظاهر میشه به قسمت Active Directory بری یا ممکنه که در Control Panel در قسمت Administrative Tools یه گزینه با نام Active Directory Users and Computers داشته باشی
خلاصه به یکی از این دو قسمت میری و در اونجا میتونی با کلیک راست کردن بر روی یوزر ها در قسمت Properties میتونی گروه کاربری سطح دسترسی و زمان مجاز برای استفاده در روز و ..... رو برای اون کاربر تنظیم کنی
راستی خواهش میکنم وظیفه ست
سلام

بازم تشکر می کنم و بازم یه سوال دیگه Whistle

خوب اینم حل شد یعنی با استفاده از
Aclministrative tools\active directory users and computers
یه کار بر از نوع یوزر تعریف کردم که این مشکل هم حل شد

اما Shy

حالا می خوام ببینم می شه این کاربر که از نوع محدود هست رو به طور موقت به کاربر اصلی تبدیل کرد تا تنظیمات لازم انجام بشه بعد دوباره محدودش کرد

یا آیا اصلا با ویندوز سرور چطور میشه مثلا یه برنامه برای کلاینت نصب کرد ؟؟؟
یا بک گراند دسکتاپ رو عوض کرد یا کلاینت رو شات دون کرد؟؟؟
برا قسمت اول اگه برنامه رو به صورت Local نصب کنی راحتتری منظور اینه که برای تمام کامپیوتر هات یک اکانت Admin تعریف کن البته از نوع Local یا اینکه میتونی از Remote Connection استفاده کن که برای سرور گزینه خوبیه و در آخر بهترین برنامه برای کنترول و حتی نصب برنامه به صورت Remote Installation به نظر من البته Ideal Administration هست که براحتی میتونی تمام PC Clientهات رو سازماندهی کنی
یه پیشنهادم بهت بکنم : اگه یه CD آموزش ویندوز NT.Server 2003 بگیری خیلی بیشتر از اون چیزی رو بدست میاری که حتی فکرشم بکنی
صفحه‌ها: 1 2