ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل اتصال یه کلاینت جدید به شبکه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام به همه ایران ویجی های گل

من تازه تو یه کافی نت مشغول شدم ویندوز یکی از دستگاه ها رو عوض کردم اما حالا نمیدونم چطور باید به شبکه وصلش کرد قبل از نصب ویندوز مشکل شبکه نداشت

البته تنضیمات TCP/IP مربوط به آی پی رو انجام دادم یعنی آیپی خود دستگاه و گیت وی رو براش تعریف کردم ولی بازم درست به شبکه وصل نیمشه
یعنی اینترنتش غیر فعاله

با تشکر قبلی
برو بچ اگه یه منبع سریع و خوب برای همین تنظیمات شبکه دارید لطف کنید ممنون میشم
شبكه تون WorkGroup يا ServerBase?
به نظرم
server Base
باید باشه
مهندس پس چی شد؟
در این حالت که یک سرور موجود هست برو پشت اون کامپیوتری که میخوای به شبکه وصلش کنی بشین

خوب روی My Computer کلیک راست کن و به Properties برو بعد به تب Computer Name برو و در اونجا روی دکمه Change کلیک کن در پنجره جدید که نامش Computer Name Changes هست بیا دکمه رادیویی Domain رو انتخاب کن و نام Domain تون رو وارد کن و دکمه OK رو بزن و یک Restart بکن (الان کامپیوتر عضو شبکس)
اگه نام Domain رو نمیدونی چیه برو به My Network Places که توی My Computer در قسمت Other Places هست بعد وارد اونجا که شدی میتونی نام Domainتون رو پیدا کنی
سلام
پدرام جان ممنون
دامین رو از روی سرور باید پیدا کنم ؟
کجایMy network place هست?
مطمعنا از روی سرور میتونی پیدا کنی در سرور برو در همونجایی که بهت گفتم Domain رو وارد کن اونجا نوشته
اما اگه بخوای از روی کامپیوتر کلاینت بدست بیاری از این روش ها استفاده کن
از My Network Places
باید توی شاخه هایی که در اون قسمت داره بگردی اون نامی که دمبالش میگردی سر شاخه یک لیسته از نام کامپیوترها

یا اینکه از فرمان Net view هم در داس استفاده کنی
آقا پدرام دستت درد نکنه اتصال شبکه درست شد اما وقتی سرور و بقیه به اینترنت وصل هستند این یکی وصل نمیشه
خوب برا این باید به Internet Option یکی از اون کامپیوتر هایی (کلاینت)که به اینترنت وصل میشن بری و در تب کانکشن روی دکمه LAN Setting کلیک کنی در پنجره باز شده که نامش Local Area Network(Lan) Setting هست قسمت prxoy Server رو دقت کن اونجا Address و Port رو یادداشت کن و همونجور توی کامپیوتری که میگی وصل نمیشه وارد کن مشکلت حل میشه
آقا خیلی خیلی ممنونClap
اینم درست شد و لی من روم زیاد تر از این حرفاستShy

یه مشکل دیگه:Whistle
حالا چطور میشه یوزر با محدودیت براش تعریف کرد که از تو سرور قابل کنترل باشه مثلا رمزش و یا فعال یا غیر فعال کردنش

محدودیتش هم این جوری باشه که کاربر نتونه برنامه نصب کنه و به درایو ها غیر از دسکتاپ دسترسی نداشته باشه و چیزای لازم دیگه

تا اینجای کار هم از آقا پدرام خیلی خیلی خیلی ممنونم دستت درد نکنه
صفحه‌ها: 1 2