ايران ويج

نسخه‌ی کامل: گيركردن شبكه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
باسلام خدمت تمامي ويبي دوستان
من چند وقت پيش كار با شبكه رو با winsock ياد گرفتم.كه البته توي ارتباط هاي دو نفره خوب بود.ولي وقتي از اون توي يه ارتباطي كه يه كامژيوتر به عنوان سرور بيشتر از چهار پنج تا كامپيوتر رو متصل ميكنه يه مشكل پيش مياد. گاهي مواقع داده هاي ارسالي تو گولوش گير مي كنه.
يعني مثلا من يه پيغام براي يه كلاينت ميفرستم.نميرسه.دوباره ميفرستم.نميرسه. يه چهار پنج بار كه مفرستم.يهو همش با هم ميرسه.Amaze
كس ميدونه قضيه چيه؟
اکه از خود کنترول winsock استفاده میکنی این error پیش میاد غیر طبیعی هست ولی اگر از winsock.dll استفاده میکنی ممکنه مشکل در بازخوانی تابع api_sendto باشه ولی در حالتی که از کنترول winsock استفاده میکنی اگه از دستور Ping لابه لای دستوراتت استفاده کنی شاید مشکل حل شه
قضيه Ping چيه؟
ببین به این صورت هست که جناب عالی برای اینکه بتونی یه سری اطلاعات(فاصله زمانی و غیره ) از IP که در دست داری بدست بیاری از این دستور استفاده میکنی خوب اونم به این صورت عمل میکنه که برای اون IP چند پاکت اطلاعاتی میفرسته و همینطور از اونجا جواب هم میگیره (متناظرآ همان تعداد پاکت فرستاده شده برگشت داده میشه) از بعضی جهات باعث میشه اگر روند انتقال اطلاعات Stop شده باشه دوباره شروع بشه

من قبلا که توی سایت دانشگاه کار میکردم از همین روش برای برگردوندن PC هایی که ارتباطشون قطع شده بود استفاده میکردم میتونی از خود فرمان داس(Ping) توی برنامت استفاده کنی البته مطمئن نیستم جواب بده
دستت درد نكنه