سلام.
فرض کنيد 2 تا برنامه رو دو تا کامپيوتر مختلف تو اينترنت در حال اجران و از طريق winsock به همديگه متصلن.
حالا بهترين راه براي انتقال فايل از يه سيستم به سيستم ديگه چيه؟
يه راهش اينه که محتويات فايل مورد نظر رو به وسيله winsock بفرستي به کامپيوتر ديگه. ولي روش بهتري براي اين کار ميخوام. آپلود رو نت هم کار رو دو برابر ميکنه. يعني زمان انتقال دو برابر ميشه. يه زماني براي آپ تلف ميشه و يه زماني براي دان و اگه حجم فايل بالا باشه زمان زيادي تلف ميشه.
روش بهتري کسي سراغ داره؟
به نضر من تا بوده من از اون روش استفاده کردم البته در غالب Package های 3KB ی البته اینم بعضی موقعها خوب جواب نمیده
Pedram_HookEx نوشته است:به نضر من تا بوده من از اون روش استفاده کردم البته در غالب Package های 3KB ی البته اینم بعضی موقعها خوب جواب نمیده
سلام.
یعنی روش حرفه ای تری وجود نداره؟
حالا چرا پکیج 3 کیلویی ؟ چرا محدودش میکنی؟ تا 8 کیلو که میتونه بفرسته.
سلام.
چی شد پدرام. روش دیگه ای بلد نیستی؟
Payman62 نوشته است:Pedram_HookEx نوشته است:به نضر من تا بوده من از اون روش استفاده کردم البته در غالب Package های 3KB ی البته اینم بعضی موقعها خوب جواب نمیده
سلام.
یعنی روش حرفه ای تری وجود نداره؟
حالا چرا پکیج 3 کیلویی ؟ چرا محدودش میکنی؟ تا 8 کیلو که میتونه بفرسته.
نمیدونم ولی من خودم از همون پکیجای 3KB ی استفاده میکردم بیشتر از اون میشد خراب میومد شاید من اشتباه طراحیش کرده بودم
منظورت از حرفه ای تر چی هست نظرتو بگو شاید شد طراحیش کرد
سلام.
احتمالا اشتباهی تو برنامت بوده. چون من براش محدودیت نذاشتم. خودش 8 کیلویی میفرسته. گاهی اوقات هم 4 کیلویی. ولی فایل همیشه بدون مشکل دریافت میشه.
در مورد روش دیگه هم باید بگم. راستش من همین روش رو هم از خودم در اورده بودم. اینه که احساس میکردم من درآوردی و غیر حرفه ایه. ولی وقتی تو نت مطرح کردم دیدم همه از همین روش استفاده میکنن. ظاهرا روش دیگه ای نیست.
من هیچ ایده ای در مورد روش دیگه ندارم که بخوام بگم. پرسیدم تا اگه کسی بلده بگه.
البته اینم بگم که من از کنترول Winsock استفاده نمیکردم و با یک ماژول از API های WinSock استفاده میکردم شاید اشکال از اینجا بوده که نمیتونستم درست حلقه دریافت اطلاعات رو طراحی کنم
آقا میشه یک لینک سورس به من بدید که بتونم همین فرستادن فایل با Winsock رو انجام بدم
بله چرا نمیشه
مطمئنن اینا کارت رو راه میندازه
آقا من رو شرمنده خودتون کردین.... واقعا مرسی
سلام مرسی دوستان
من چطوری میتونم یکی از این سورس ها رو برنامه ای که خودم نوشتم بزارم ؟؟؟
من فقط تونستم با Winsock ارتباط بین دو تا سیستم رو برقرار کنم اما میخوام یه همچین قابلیتی بزارم که فایل بین دو کامپیوتر ( دریافت و انتقال ) بشه
میشه بگید لطفاً ؟؟؟