ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوالاتي در مورد كرك
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من از يكي دوستام يه سي دي گرفتم كه خيلي جالبه. متتويات جالبي داره (كلي كرك داره). و فيلمهاي اموزشي جالبي داره ولي من تو كپي كردن سي دي مشكل دارم.
اول اين كه فيلمهاي آموزشي روشون قفل تجمي داره و نمي شه كپي كرد به هارد. آيا راهي هست كه بشه از قفل تجمي رد شد؟؟
دوم اين كه وقتي خود سي دي رو تو سي رام قرار مي دي. اصلا هيچ يك از نرم افزارهاي رايت باز نمي شه.همه چي رو فكر كنم امتتان كردم هر نرم افزار رايتي بود تست كردم ولي باز نمي شه يه ارور مي ده بعد هم كلي صفته باز مي شه:o. دوستان مي تونند بگند كه اين چه نوع قفلي هست و چطوري مي شه كپي كردش؟؟

[تصویر:  4xnbjn8.jpg]

اينم يه عكس از محيط سي دي.
اگه می خوای این سی رو برام بفرست تا برات کپی کنمش ... اگه خواستی هم بگو هر کدوم ازبرنامه های تو اون رو من جدا دارم برات بفرستم مخصوصا اون مترجم های متن پارس و پدیده ( اگه پدیده رو داشته باشه!! )
Di Di نوشته است:اگه می خوای این سی رو برام بفرست تا برات کپی کنمش ... اگه خواستی هم بگو هر کدوم ازبرنامه های تو اون رو من جدا دارم برات بفرستم مخصوصا اون مترجم های متن پارس و پدیده ( اگه پدیده رو داشته باشه!! )

تو اين سي دي خود نرم افزارها نيستش- كرك ها و فيلمهاي مربوط به اونا هستند. خداييش عاليه مثلا حساب كن مترجمع 38 تخصصي
تومان2,650,00 پولشه - مترجمه هفت تخصصي 1,150,00 تومان و ... حالا حساب كن كه چه سي دي ارزش مندي هست.

فكر نكنم اين سي دي به اين راحتي كپي نشه. مگه اين كه كرك بلد باشي و بتوني كركش كني.
قفلی که روی این سی دی هست خیلی جدید نیست ولی چون یه روش جالب و ابتکاری هست معمولا برنامه نویسها یه سری تغییرات توش میدن و می گن که قفلگذاری کار خودشونه و هیچکی نمی تونه بشکونتشه و .... مثل سی دی RED که تو اصفهان تکثیر می شه یا سی دی افلاطون که از دبی میاد. همشون یه جور قفل دارن با یکم تغییر که به راحتی آب خوردن می شه ازشون رد شد.
Di Di نوشته است:قفلی که روی این سی دی هست خیلی جدید نیست ولی چون یه روش جالب و ابتکاری هست معمولا برنامه نویسها یه سری تغییرات توش میدن و می گن که قفلگذاری کار خودشونه و هیچکی نمی تونه بشکونتشه و .... مثل سی دی RED که تو اصفهان تکثیر می شه یا سی دی افلاطون که از دبی میاد. همشون یه جور قفل دارن با یکم تغییر که به راحتی آب خوردن می شه ازشون رد شد.

تا جايي كه من شنيدم desperado يكي از بهترين كركرها هستش. اين سي دي هم كارهاي خودشه كه كرك كرده. فكر نكنم كسي كه خودش تو كار كرك هستش از قفلي استفاده كنه قبلا كرك شده. Confused
روی یه ویندوز که تا حالا سی دی رو باز نکردی با برنامه ISOBUSTER اگر اسمشو اشتباه ننوشته باشم باز کن بعد اون سکشنی که برنامه ها توشن پیدا کن و کپی کن.بازم اگر نشد با acroniz اگر اسمشو اشتباه نکنم با نسخه تحت داس اون یه ایمیج از سیدی بگیر و بعد تو ویندوز بازش کن و رایتش کن.و....
siubuster نمیتونه قفلهای حجمی رو کپی کنه خیلی وقت پیش رو سیدی اشیانه امنهان کردم بهترین راه همونه که با clonecd یا alcole120 یه ایمیج بگیری با همین برنامهها هم میتونی ایمیج رو اجرا کنی
lord_viper نوشته است:siubuster نمیتونه قفلهای حجمی رو کپی کنه خیلی وقت پیش رو سیدی اشیانه امنهان کردم بهترین راه همونه که با clonecd یا alcole120 یه ایمیج بگیری با همین برنامهها هم میتونی ایمیج رو اجرا کنی

موافقم البته ISOBuster 2.0 بهترین انالیزگر برای Cd های قفلگذاری شدس اما برای Image گرفتن Cdهای حجمی Clone CD بهترین هست
چون در ورژن جدیدش با Skip کردن قسمتهایی که مجازی هست سرعت Image گرفتن از این CD ها رو خیلی بالا برده
البته Alcohol 120% هم خوراکش قفلهای لیزری هست (البته CloneCd هم میتونه این قفلا رو راحت بگزرونه اما Alcohol 120% امکانات بیشتری در اختیارت قرار میده)
سلام
سی دی اصلی رو چطوری میشه بدست اورد
از کجا میشه خرید؟
ادرس یا شماره تلفنی دارین؟
نقل قول: آخرین پست : ۷-مرداد-۱۳۸۶ ۱۵:۰۶:۴۱