ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تعریف کاربر با محدودیت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
برادر کرمی خوب دیگه این قدر حالیمونه که بجای Win+R میشه از Start >Run استفاده کرد Wink

من توبقیش موندم که خوب تو این صفحه جدید که باز می شه یه سری تنظیمات وجود داره
خوب این تنظیمات مربوط به کدوم یوزر هست یا چطور باید برای یه یوزر خاص تنظیم انجام داد و ذخیره کرد

با تشکر از آقا پدرام و آرین مشکل یوزر محدود رو با تعریف یک یوزر در قسمت users بخش
Active Directory Users and Computers رو حل کردم البته نمیدونم هیشه اینطوریه که وقتی یه یوزر اینجا تعریف میکنی محدود هست یا نفر قبلی که تنظیمات سرور رو انجام داده این کار رو کرده

به هر حال می خوام ببینم چطور میشه این محدودیت ها رو دستکاری کرد

با تشکر قبلی از همه بروبچ
amin نوشته است:به هر حال می خوام ببینم چطور میشه این محدودیت ها رو دستکاری کرد

خوب این کارم باید از همون قسمتی که آقای veyskarami انجام بدی و در اون پنجره به قسمت User Configuration برو اونجا میتونی تنضیمات امنیتی و شبکه ای و ...... رو تغییر بدی
Pedram_HookEx نوشته است:خوب این کارم باید از همون قسمتی که آقای veyskarami انجام بدی و در اون پنجره به قسمت User Configuration برو اونجا میتونی تنضیمات امنیتی و شبکه ای و ...... رو تغییر بدی
نمی دونم چرا هیشکی منو درک نمیکنه Confused

خوب بابا من رفتم تو این صفحه User Configuration هم رفتم خوب چطور کار میکنه؟
برای یه یوزر خاص اگر بخواهیم تغییر بدیم کجای این صفحه باید بریم
خوب یعنی دیگه هیچ توضیحی نداره . Shy
بابا خوب شما اگه می دونید یکم توضیح بدید
منو بگو فکر می کردم چقدر خنگم که حتما یه مطلب خیلی خیلی ساده رو نمی فهمم

خوب این فایل لینک آموزش GroupPolicy رو برا خودم گذاشتم که بخونم

http://www.sakhtafzar.com/article/group-policy.html

با تشکر از خودم و بقیه (Wink )
خیلی خوشحالم
ممنون که نتیجه تحقیقتو گذاشتی اصولا هر کاربر وقتی در یک انجمن یک سوال رو میپرسه در آخر به جواب میرسه اما اینجا اگه توی انجمن ها کاربرا یاد بگیرن که مبحثی رو که میخوان راجع به اون مطالبی یاد بگیرند با یک سر نخ و با کمی گشتو گذار توی اینترنت میتونن اونو پیدا کنن و حتی نتیجه رو برای دیگر اعضا بزارن هم خودشون خیلی بهتر از مبحث سر در میارن هم باعث پیشرفت بقیه اعضا میشن
تازه این کار باعث میشه از ایجاد پست های اضافی هم جلوگیری بشه و روزی برسه که جز پست های مفید پستی در سایت پیدا نمیشه (به امید آن روز)
و امیدوارم همیشه شما و تمام کسانی که مثل شما برای (بدست آوردن اون چیزی که نیاز دارن) تلاش میکنند این کارو ادامه بدن
حالا که اینطور شد بخش لینک بخش دومش رو هم می زارم

http://www.sakhtafzar.com/article/print.php?id=56

هر کسی هم در مورد انواع محدودیت ها سوال داشت بگه تا اونجایی که بتونم جواب می دم
صفحه‌ها: 1 2