ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شوالیه مایکروسافت از گلادیاتورهای گوگل نمی ترس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
بیل گیتس در گفتگو با روزنامه نیویورک تایمز اظهار داشت که ترسی از رقابت با گوگل در بازار تلفن همراه ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بیل گیتس به این روزنامه آمریکایی گفت که برای بنیانگذاران گوگل سخت است که بتوانند در بازار نرم افزار تلفن همراه بتواند به پای مایکروسافت برسند.

بنیانگذار مایکروسافت در این خصوص افزود:" مگر محصولاتی که گوگل در این عرصه وارد بازار عرضه کرده است، چندتا است؟ سودی که گوگل از فروش این محصولات بدست می آورد چقدر است؟"
[تصویر:  281915_orig.jpg]
رئیس غول نرم افزاری دنیا در مصاحبه با نیویورک تایمز اظهار داشت:" این شرکت درحال حاضر درحدود 30 محصول مختلف را به بازار عرضه کرده است که از این تعداد تنها یک محصول سوددهی داشته است."

به نوشته این روزنامه، گوگل با یک نرم افزار جدید موبایل درحال آماده سازی خود برای ورود به بخش تلفن همراه است. رقم بازار مایکروسافت در این بخش 10 درصد است.

گیتس به تایمز گفت:" تلفن همراه بیش از هرچیز یک محصول برپایه نرم افزار است. اگر از من بپرسید که رقم ما در بازار تلفن همراه با خطر مواجه است، من می گویم نه."

-------------------
بیلی حالا چرا گریه میکنی Biggrin
این بیل گیتس چقدر مغروره !!!
همیشه میخواد همه چیزو (حتی اگه شده وارونه) به نفع خودش مثبت جلوه بده
من هم اگه بجاش بودم شاید مغرورتر میشدم
HoseinVig نوشته است:من هم اگه بجاش بودم شاید مغرورتر میشدم

چرا؟ فقط واسه اینکه ثروتمند ترین مرد دنیاست؟
خوب خیلی از مدیرای شرکت های بزرگ هم ثروتمندن .آیا همشون مغرورن؟
خوب شاید داره از دیدگاه خودش نگاه میکنه!!Confused
خوب حتی اگه گوگل بهتر باشه قرار نیست بگه که گوگل بهتره!!
veyskarami نوشته است:
HoseinVig نوشته است:من هم اگه بجاش بودم شاید مغرورتر میشدم

چرا؟ فقط واسه اینکه ثروتمند ترین مرد دنیاست؟
خوب خیلی از مدیرای شرکت های بزرگ هم ثروتمندن .آیا همشون مغرورن؟

شاید بیلی میخاد موقع مردن قبر 100 طبقه بخره Laugh
کسی پول رو نمیخاد ... کنه که
همش ماله خودت (با بیل بودم)Laugh
نه شاید به حاطر اینکه به نظر من موفقطرین مرد دنیا هم هست . خوب غرور هم داره دیگه . البته نمیگم غرور خوبه ، ولی نبودشم خوب نیست.
كسي كه هوشش 165 و پولدار ترين مرد جهان و از همه مهم تر يكي از سازندگان ويندوز عجيب نيست كه مغرور شه ولي با اين كا غرورش زياده ولي من به عنوان يه الگو و استاد بهش احترام ميزارم
من هم با سیما موافقم