۱۶-مرداد-۱۳۸۶, ۱۹:۳۴:۵۳
۰۹-شهریور-۱۳۸۶, ۲۱:۱۲:۰۴
آقا من نمیدونم استادان کراک توی این انجمن نمیخوان چندتا از این روش های UnPack رو به صورت دستی مثلا با OllyDBG یاد بدن
بابا اگه این کار انجام بشه خیلی ها را میفتن از جمله خودم چون تمامی برنامه هایی که دارن منتشر میشن همشون یه جورایی پک شدن و برای کراکرهای مبتدی دیگه (مثل خودم) جایی نمیمونه پس هر کس هر تجربه ای داره حتما بگه منم با این مخ ناقصمون بعضی جاها اگه کشید کمکی میکنم
بابا اگه این کار انجام بشه خیلی ها را میفتن از جمله خودم چون تمامی برنامه هایی که دارن منتشر میشن همشون یه جورایی پک شدن و برای کراکرهای مبتدی دیگه (مثل خودم) جایی نمیمونه پس هر کس هر تجربه ای داره حتما بگه منم با این مخ ناقصمون بعضی جاها اگه کشید کمکی میکنم
۱۳-بهمن-۱۳۸۶, ۲۱:۴۳:۲۴
سلام دوستان! اگر کسی آنپکر برای Armadillo Version 3.10 - 4.48 رو داره لطف کنه بزاره.با تشکرات فراوان از دوستان زحمتکش سایت!
۱۰-اسفند-۱۳۸۷, ۰۱:۰۶:۰۳
۱۰-اسفند-۱۳۸۷, ۱۳:۰۹:۰۵
۱۰-اسفند-۱۳۸۷, ۲۲:۲۶:۵۰
۱۵-اسفند-۱۳۸۷, ۱۲:۵۴:۲۸
۱۵-اسفند-۱۳۸۷, ۱۳:۳۰:۰۵
جناب d3pr2 اگه به همراه معرفی توضیح مختصر در مورد پکرهایی رو که این انپکرها پشتی بانی میکنن بفرمایید خیلی عالی میشه
۱۵-اسفند-۱۳۸۷, ۱۶:۵۶:۱۱
d3pr2جان سالار دمت گرم
۱۵-اسفند-۱۳۸۷, ۲۳:۳۷:۵۲
سلام بر استادان ناديده خودم!
دوستان اگه ميشه بگين راجع به چي صحبت ميكنين منم بيام تو جمع اصلا آنپکر و پكر يعني چي؟
دوستان اگه ميشه بگين راجع به چي صحبت ميكنين منم بيام تو جمع اصلا آنپکر و پكر يعني چي؟
۱۶-اسفند-۱۳۸۷, ۰۰:۴۳:۰۱
(۱۵-اسفند-۱۳۸۷, ۱۳:۳۰:۰۵)lord_viper نوشته است: [ -> ]جناب d3pr2 اگه به همراه معرفی توضیح مختصر در مورد پکرهایی رو که این انپکرها پشتی بانی میکنن بفرمایید خیلی عالی میشه
با سلام . اگه دقت كنيد تو سر تيتر مي نويسم كه انپكر مال چيه. براي مثال انپكر براي fsg گذاشتم حدود 8 تا همشون مال fsg هستش ولي ورژنهاش فرق مي كنه. واسه همون نيازي به توضيح نمي بينم.
نقل قول: دوستان اگه ميشه بگين راجع به چي صحبت ميكنين منم بيام تو جمع اصلا آنپکر و پكر يعني چي
برای درک بهتر كار packer رو توضیح مي دم تا کار Unpacker رو بفهمي. در برابر اقدامات کراکرها برنامه نويسان بيکار نمونده اند اونا هم برنامه هايي نوشته اند که هر چه بيشتر کدهاي برنامه را مخفي و برنامه را از اگوريتم مشخص اصلي خود خارج کنه به این نوع نرم افزارها پکر گفته می شه.
دوباره کراکر ها هم در مقابل برنامه نویسان ساکت نمونده اند و برنامه هایی نوشته اند که الگوریتم حفاظتی آنها را خنثی کنند. برنامه نويسان از آنپكرها متنفرند.
اميدوارم منظورمو فهميده باشي.