ايران ويج

نسخه‌ی کامل: گرافیک Onboard
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
یه کامپیوتر اینجاست که روش یه گرافیک آنبرد وجود داره و صاحبش تا حالا ازش استفاده می کرده، حالا آقا تصمیم گرفته که کارت گرافیک بخره واسش، یه کارت گرافیک هم گرفته! (مبارکش باشه!)
حالا مشکل اینجاست که چطور باید به این سیستم زبون نفهم، فهموند که باید از کارت گرافیک جدیدش استفاده کنه؟
هر سوالی در مورد سیستم دارین بپرسین بعد من رو راهنمایی کنید لطفا...
خوب از این لحاظ میتونم بگم که نود درصد مادربوردهایی که کارت گرافیکه OnBoard دارن همونجا نزدیک چیپست گرافیک کارت OnBoard دنبال یک جامپر بگرد و اونو در حالت دوم قرار بده
اولا که کارت گرافیک خریداری شده چی هست
APG ؟
PCI ؟
یا شایدم PCI اکسپرس که این یکی رو بعید می دونم.

اما همون طور که پدرام گفت باید با جامپر باشه و اگر نبود حتما از تنظیمات بایوس
ممکن هست جایی رو ببین که اسلات VGA پیش فرض رو روی کدوم گذاشته باید
اون رو تغییر بدی همین...
والا تو دفترچه از جامپری برای این کار خبری نیست. کارت گرافیک AGP اِ. البته نمی دونم سازگاره یا نه!
ATI 128 pro/ultra
این مدل کارت گرافیکه و دفترچه ی مادر بورد رو هم آپ لود می کنم.
نمیشه که PDF دفترچه رو آپ کنم. مدل مادر بورد اینه: KOB P4M266a NDMx از کارخانه ی Mercury
Blossom نوشته است:والا تو دفترچه از جامپری برای این کار خبری نیست. کارت گرافیک AGP اِ. البته نمی دونم سازگاره یا نه!
ATI 128 pro/ultra
این مدل کارت گرافیکه و دفترچه ی مادر بورد رو هم آپ لود می کنم.
من که نمی فهمم
یعنی بدون در نظر گرفتن امکانات و توانایی های مادربرد رفتید کارت
گرافیک خریدید!!!
بابا اصلا معلوم نیست این مادر برده از APG , پرت 4X یا 8X پشتیبانی
میکنه, یا اینکه در مورد بقیه ریز فنیش...
شما اول گرافیک رو خریدید حالا به این فکر می کنید که آیا با مادربردم
سازگار هست یا نه...
عجب والا Amaze
خب معمولا مادربوردهایی که گرافیک انبورد دارن تو تنضیمات بایوسشون حتما هست بهتره همونطور که دوستان گفتن یه سر بهش بزنین و اونو disable کنین
(اخه مادر بورد منم mercقغ هستش و کارت گرافیک onboard داره)
دوستان راش انداختم. کارت گرافیک مشکل داشت. همین که یه گرافیک جدید رو وصل کردم، خود به خود اون آن برده غیر فعال شد.
ممنون از راهنمایی هاتون.