ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشاوره خرید LapTop !
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
سلام
آقا ببخشيد دير اومدم..
خوبي آقا كسري كجا بودي بابا دق كردم ميدونم منو يادت نيست ولي خيلي دوستت دارم تو بودي منو با ايرانويج آشنا كردي... بريم سر بحثمون
اولا از همه بچه ممنونم كه راهنمايي كردم سعي ميكنم نظرات همه رو در نظر بگيرم
آقا پدرام اون مدلايي كه معرفي كردي همه تغريباً خوب بودن مخصوصاًاوني كه قيمتش 1200 بود اما اوني كه خودم كانديد كردم از نظر قطعات و همچنين قيمت خيلي با صرفه تر بود تازه يك سيستم حرفه اي هم هست(سطح بالا)
راستي براي عوض كردن ويندوز laptop مشكلي نيست ؟
نه آقا 1درام انگار سيستمت خفن بود
پس اين هم كانديد شد :

نقل قول: مدل ++ DELL inspiron 6400 G FORCE (قیمت 1.200 میلیون تومان)
توضیحات: لپ تاپ دل اینسپایرون 6400 پلاس دارای قویترین و جدیدترین پردازنده کر 2 دو 2.0 گیگاهرتز با کش 4 مگ همراه با 1024 مگ رم دی دی آر 2 ، 160گیگ هارد پرسرعت ساتا ، کارت گرافيكي جي فورث 256 مگا بايتي مستقل ، ,دی وی دی رایتر دوال لایر ،ال سی دی 15.4 اینچ وایدبا رزلوشن تصوير 1440+900 ترولایف، وایرلس ، به همراه ويندوز ويستا ارجينال به همراه سي دي برنامه ها ،انتخاب حرفه ای ها
سطح انتخابی: بالا
نقل قول: راستي براي عوض كردن ويندوز laptop مشكلي نيست ؟
نه , فقط مدل های جدید DELL دارای خاصیت recovery هستن که با عوض کردن ویندوز می پره ( recovery یعنی بعد از مدتی به جای عوض کردن ویندوز با زدن یه دکمه برگرده به حالت اول )
البته من خودم پارتیشن و ویندوز رو عوض کردم
دوستان سلام

هیچکدوم از لپ تا پ هایی که تجربه کردم واسه من که فقط واسه برنامه نویسی و ... میخوامش راضی کننده نبوده
کیفیت تصویر پایین-وزن سنگین-دوام کم-طراحی ضعیف و... بین همه اینها مشترکه
بنظر من تنها لپ تاپی که میشه همه پارامترهای کیفی و کمی رو توش در حد فوق العاده پیدا کرد لپ تاپ VAIO هستش .
دوستان هیچ تعصبی روی این کمپانی ندارم ،صرفا نتیجه تجربم رو تو خرید لپ تاپ گفتم.
همین لپ تاپ Dell که دوستان فرموند، وقتی یه Canvas سفید رو تو فتوشاپ باز کنی از هر طرف که نگاه کنی انگار Gradiant داره.در حالی که سفید یک دسته.
تو خرید لپ تاپ سه فاکتور مهمه:
قطعات نرمال
وزن سبک
کیفیت مانیتور

و نکته بعد اینکه: هر چی میگیرین مارک hp-Compaq نگیرین که .... لپ تاپ دنیاست.

در مورد قیمت سونی هم بگم ،اگه میگین بالاست بهترین به این سخن حکیمانه گوش بدیم:

ما اینقدر پولدار نیستیم که جنس ارزون بخریم!!!

حرف آخر دوستانه کسی که ان تا لپ تاپ را از زیر تیغ گذرونده:
یا VAIO بخرین یا پولتون رو تو آب بریزین.
سلام مرسش از راهنماييت ولي اكثريت چيزه ديگه اي ميگن
دوستان نظرشون درباره VAIO چيه ؟؟؟
نمیدونم درباره این مدل های جدید لپ تاپ با اسم XPS که DELL میده چیزی میدونید یا نه ولی خوب بد نیست یه نگاهی هم به اینها بندازی. به نظر من specification هاش خیلی توپه !

http://www.dell.com/content/products/cat...l=en&s=dhs
Mamad2003 نوشته است:نمیدونم درباره این مدل های جدید لپ تاپ با اسم XPS که DELL میده چیزی میدونید یا نه ولی خوب بد نیست یه نگاهی هم به اینها بندازی. به نظر من specification هاش خیلی توپه !

http://www.dell.com/content/products/cat...l=en&s=dhs

نه چيزي نميدونم .
ميتوني لينك فارسيشو بزاري ؟
تا اونجا که من میدونم تازه قراره توی بازار دوبی بیاد ، توی ایران نمیدونم ( متاسفانه لینک فارسی نمیشناسم ) توی هند و مالزی اومده بیرون .
پس دست من بهش نمیرسه.
لطفاً نظرتونو در باره VAIO بگید . مرسی
من خودم لپتاپ نخريدم تا حال (قراره كه بخرم;) )
ولي با لپتاپهاي زيادي كار كردم، Toshiba ، Vaio،ِDell و ....
به نظرم وايو بهترينه، اگه پولت نرسيد توشيبا بگير. (كيفيت تصوير و ديزاين فوق العاده ي وايو تو هيچ مارك ديگه اي نيست! )
؟
والا من از اینا ندارم !
برای من Apple هست
نظر نمیتونم بدم
اما داییم Panasonic داره خیلی خوبه !
اما قیمت !7.130.000 تومن
پس میشه چند مدل از VAIO معرفی کنید...با قیمت
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5