۲۸-مرداد-۱۳۸۶, ۲۱:۳۲:۴۹
سلام
آقا ببخشيد دير اومدم..
خوبي آقا كسري كجا بودي بابا دق كردم ميدونم منو يادت نيست ولي خيلي دوستت دارم تو بودي منو با ايرانويج آشنا كردي... بريم سر بحثمون
اولا از همه بچه ممنونم كه راهنمايي كردم سعي ميكنم نظرات همه رو در نظر بگيرم
آقا پدرام اون مدلايي كه معرفي كردي همه تغريباً خوب بودن مخصوصاًاوني كه قيمتش 1200 بود اما اوني كه خودم كانديد كردم از نظر قطعات و همچنين قيمت خيلي با صرفه تر بود تازه يك سيستم حرفه اي هم هست(سطح بالا)
راستي براي عوض كردن ويندوز laptop مشكلي نيست ؟
نه آقا 1درام انگار سيستمت خفن بود
پس اين هم كانديد شد :
آقا ببخشيد دير اومدم..
خوبي آقا كسري كجا بودي بابا دق كردم ميدونم منو يادت نيست ولي خيلي دوستت دارم تو بودي منو با ايرانويج آشنا كردي... بريم سر بحثمون
اولا از همه بچه ممنونم كه راهنمايي كردم سعي ميكنم نظرات همه رو در نظر بگيرم
آقا پدرام اون مدلايي كه معرفي كردي همه تغريباً خوب بودن مخصوصاًاوني كه قيمتش 1200 بود اما اوني كه خودم كانديد كردم از نظر قطعات و همچنين قيمت خيلي با صرفه تر بود تازه يك سيستم حرفه اي هم هست(سطح بالا)
راستي براي عوض كردن ويندوز laptop مشكلي نيست ؟
نه آقا 1درام انگار سيستمت خفن بود
پس اين هم كانديد شد :
نقل قول: مدل ++ DELL inspiron 6400 G FORCE (قیمت 1.200 میلیون تومان)
توضیحات: لپ تاپ دل اینسپایرون 6400 پلاس دارای قویترین و جدیدترین پردازنده کر 2 دو 2.0 گیگاهرتز با کش 4 مگ همراه با 1024 مگ رم دی دی آر 2 ، 160گیگ هارد پرسرعت ساتا ، کارت گرافيكي جي فورث 256 مگا بايتي مستقل ، ,دی وی دی رایتر دوال لایر ،ال سی دی 15.4 اینچ وایدبا رزلوشن تصوير 1440+900 ترولایف، وایرلس ، به همراه ويندوز ويستا ارجينال به همراه سي دي برنامه ها ،انتخاب حرفه ای ها
سطح انتخابی: بالا