۰۴-مرداد-۱۳۸۹, ۱۲:۱۷:۴۵
۰۴-مرداد-۱۳۸۹, ۱۵:۱۹:۴۱
سلام رسول جان
من اینو گرفتم
البته شما الان اینو نگیر ، چون این تاپیک ماله سه چهر سال پیشه و این مدل اون زمان حرفه ای بود الان فقط میشه باهاش NotePad کار کرد
چقدر می خوای هزینه کنی؟
من خودم از Dell خوشم میاد البته اگر هزینه برات مهم نیست Vaio بگیر
من اینو گرفتم
نقل قول: دل ++ DELL inspiron 6400 G FORCE (قیمت 1.200 میلیون تومان)
توضیحات: لپ تاپ دل اینسپایرون 6400 پلاس دارای قویترین و جدیدترین پردازنده کر 2 دو 2.0 گیگاهرتز با کش 4 مگ همراه با 1024 مگ رم دی دی آر 2 ، 160گیگ هارد پرسرعت ساتا ، کارت گرافيكي جي فورث 256 مگا بايتي مستقل ، ,دی وی دی رایتر دوال لایر ،ال سی دی 15.4 اینچ وایدبا رزلوشن تصوير 1440+900 ترولایف، وایرلس ، به همراه ويندوز ويستا ارجينال به همراه سي دي برنامه ها ،انتخاب حرفه ای ها
البته شما الان اینو نگیر ، چون این تاپیک ماله سه چهر سال پیشه و این مدل اون زمان حرفه ای بود الان فقط میشه باهاش NotePad کار کرد
چقدر می خوای هزینه کنی؟
من خودم از Dell خوشم میاد البته اگر هزینه برات مهم نیست Vaio بگیر
۰۴-مرداد-۱۳۸۹, ۲۱:۱۶:۲۷
سلام
ممنون حسین عزیزم
بیشتر مد نظرم asus هستش
قیمتم زیر 1.5 تومن باشه دیگه
اینم بگم که من زیاد ازش کار نمیخوام بکشم وفکر کنم تو دست من هر چی بیافته عمر زیادی میکنه
منظورم از اینکه کار زیادی ازش نمیکشم این نیست که ضعیف باشه ها ..نه
vaio هم خوبه اما کدوم مدلشو میگی
این مدلش که دیگه فکر کنم آخرشه
ممنون حسین عزیزم
بیشتر مد نظرم asus هستش
قیمتم زیر 1.5 تومن باشه دیگه
اینم بگم که من زیاد ازش کار نمیخوام بکشم وفکر کنم تو دست من هر چی بیافته عمر زیادی میکنه
vaio هم خوبه اما کدوم مدلشو میگی
این مدلش که دیگه فکر کنم آخرشه
۰۴-مرداد-۱۳۸۹, ۲۳:۱۱:۳۹
(۰۴-مرداد-۱۳۸۹, ۲۱:۱۶:۲۷)رسول نوشته است: [ -> ]اینم بگم که من زیاد ازش کار نمیخوام بکشم وفکر کنم تو دست من هر چی بیافته عمر زیادی میکنهچه جالب!
اتفاقا من هر چی بیشتر باهاش بازی می کنم و پدرشا در می آرم(!)، قوی تر می شه!
نمی دونم چرا، ولی کی تا حالا تونسته با 1400، call of duty6 بازی کنه؟!!
یا مثلا pes2008 دو سال پیش که بازی می کردم با low به زور می اومد، چند روز پیش که دوباره نصبش کردم با high راحت کار می کنه!!
کسی می دونه علتش چیه؟!!
۰۵-مرداد-۱۳۸۹, ۱۶:۰۴:۴۱
سلام
رسول انقدر تحقیق نکن سر در گم میشی بهترین مشاور خودت هستی
لیست قیمت ها و مشخصات فنی لپتاپ ها رو نگاه کن و بر اساس اون ها خودن بهترین تصمیم رو میتونی بگیری
لیست قیمت ها
فقط اگر قرار تحقیقی کنی انواع مدل های cpuها و کارت های گرافیک رو یاد بگیر که مثلا اگر نوشته core 2 dua یا چیزیهای جدید تر دیگه بدونی این cpu قدرت در چه حد است و چند هسته ای ... و خودت بهترین تصمیم رو بگیر ، و حتما هم از فروشگاه های زیگورات خرید کن (در شهر های مختلف نمایندگی داره)چون واقعا خدمات پس از فروش عالی داره
رسول انقدر تحقیق نکن سر در گم میشی بهترین مشاور خودت هستی
لیست قیمت ها و مشخصات فنی لپتاپ ها رو نگاه کن و بر اساس اون ها خودن بهترین تصمیم رو میتونی بگیری
لیست قیمت ها
فقط اگر قرار تحقیقی کنی انواع مدل های cpuها و کارت های گرافیک رو یاد بگیر که مثلا اگر نوشته core 2 dua یا چیزیهای جدید تر دیگه بدونی این cpu قدرت در چه حد است و چند هسته ای ... و خودت بهترین تصمیم رو بگیر ، و حتما هم از فروشگاه های زیگورات خرید کن (در شهر های مختلف نمایندگی داره)چون واقعا خدمات پس از فروش عالی داره