ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشاوره خرید LapTop !
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
آقاییون و خانوما !
سلام علیکم .
من میخوام Laptop بگیرم لطفاً راهنماییم کنید . چه مارک ، مدل و ... بگیرم
این استفاده ها رو میخوام از laptop داشته باشم :
شبکه و اینترنت(ممکنه بخام WL یا ADSL بگیرم)
برنامه نویسی
گیم !!!

بی زحمت قیمت رو هم در نظر بگیرید .... Biggrin نحایتاً یک و دویست میتونم بدم
pm bede behem mashverat konim
Dell6400 پیشنهاد منه. این لیست قیمت رو یه نگاه بنداز : http://www.zigorat.com/price.pdf

اینجا هم سر بزن:
http://forum.persiantools.com/f74.html
با تشکر از نبی و میثم
بی زحمت هر کی مدلی رو پیشنهاد میکنه ریز قطعاطشم بگه(مثله ram,cpu, vga,...) که من سبک سنگین کنم.
آقا فعلاً کاندید اول شد این(DELL - Inspiron 6400 D T2450 / E1505) همونیه که نبی گفت
CPU: INTEL Core Duo 2.0 / CACHE:2.0 MB / FSB: 533 / RAM: 1024 MB DDR2 / HDD: 120+ GB SATA / LCD: 15.4" TruBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: 256 MB ATI / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + Bluetooth / 2.8 Kg / Made in Ireland
قیمت : 940000 تومان
نظرتون چیه ؟
بقیه دوستان هم مدل های مورد نظر خودشونه پیشنهاد کنن
خوب من هم چندتا مدل پیشنهاد میکنم

اولین مدل DELL INSPIRON 6400 1.73 (قیمت 770 هزار تومان)
توضیحات: لپ تاپ دل ، اینسپایرون 6400 دارای پردازنده 1.73 گیگاهرتز دوال کر با کش 1 مگ همراه با 512 مگ رم دی دی آر 2 ،80 گیگ هارد پرسرعت ،کارت گرافیکی 224 مگا بايتي دی وی دی رایتر دوال لایر ،ال سی دی 15.4 اینچ واید ترولایف، وایرلس ، انتخاب حرفه ای ها
سطح انتخابی: متوسط
توضیحات: لپ تاپ دل اینسپایرون 6400 پلاس دارای قویترین و جدیدترین پردازنده کر 2 دو 2.0 گیگاهرتز با کش 4 مگ همراه با 1024 مگ رم دی دی آر 2 ، 160گیگ هارد پرسرعت ساتا ، کارت گرافيكي جي فورث 256 مگا بايتي مستقل ، ,دی وی دی رایتر دوال لایر ،ال سی دی 15.4 اینچ وایدبا رزلوشن تصوير 1440+900 ترولایف، وایرلس ، به همراه ويندوز ويستا ارجينال به همراه سي دي برنامه ها ،انتخاب حرفه ای ها
سطح انتخابی: بالا
توضیحات: لپ تاپی با پردازنده 1.73 گیگاهرتز سلرون و هارد80 گیگ به همراه 1024 مگابایت رم و256 مگابایت کارت گرافیکی ، نمایشگر 15.4 اینچ ، دی وی دی رام كمبو ،ويندوز اورجينال ويستا و قابل تبديل به ايكس پي باطری پرقدرت 3 ساعته ، کارت ریدر 5 کاره
سطح انتخابی: متوسط
يه نكته بگم ‏يكي از دوستانم همين هفته پيش يه لپتاپ 6400 گرفت ولي چون ويندوزش Vista Home بود تويه برنامه نويسي مشكل پيدا كرد مخصوصا تحت وب اگر مي خواي درست حسابي باشه 6400 نگير يا ميگيري Home نباشه چون بعدا دردسر ساز ميشه برات ‏ همين !
خوب میتونه عوضش کنه XP نصب کنه چه اشکالی داره
یکی از خصوصیات مهم لپ تاپ صفحه نمایش اونه. معمولا اگه یکم از زاویه روبرو خارج بشی تصویر خراب میشه و دیده نمیشه ! من اینو نمی دونستم وقتی خریدم پشیمون شدم!
تنها نوت بوکی که تو ایران از طرف صنایع انفورماتیک ضمانت داره twinhead . بقیه از طرف شرکت های خصوصی ضمانت دارن که اعتبارشون کمه. انصافا ماله من که خراب شد مشکلی تو درست کردنش نداشتم (همین twinhead رو میگم). هیچ پولی برای پست و ... ندادم.
در مورده صفحه نمایش هم صونی خیلی خوبه. دبزاینش هم عالیه.
اما twinhead قابل ارتقا هم هست که بقیه نیستن. البته تا یه حدی. ضد آب و ضربه و شوک هم هست که تو بقیه ندیدم.
با سلام خدمت بروبچ باهال ایران ویج
I am back Shy
اما در مورد لب تاب :
من مدتیه Dell inspiron 6400 رو گرفتم و ازش راضیم
cpu : intel core2due 2.00 mhz
ram : 1GB
hard : 160
graphic : 300
DVD Writer
LCD 15"
Bluetooth
ram reader