۲۳-مرداد-۱۳۸۶, ۲۱:۱۶:۱۰
سلام دوستان
من 2 تا مشكل مسخره پيدا كردم كه واقعا مسخره است و
تويه اين وب سايتي كه دارم مي سازم از Ajax استفاده كردم زبان تحت كلاينتش جاواست و زبان تحت سرورش وي بيه
مشكل 1 : من وقتي اطلاعات فرمم ميفرستم براي سرور تا قبل از اينكه توسط XML ارسال بشه اسپيساش سر جاشن ولي به محض اينكه از اون ور توسط وي بي دريافت ميشه اسپيساش حذف ميشه !!! مسخرست .
همين طور براي كاراكتر % اونم حذف ميشه !
مشكل 2 :موقعي كه اطلاعات فرم رو با يه تابع جاوا وليديت مي كنم و اونارو توسط يه كاراكتر از هم جدا مي كنم و در يه رشته قرار ميدم و ميفرستم اين جاي فيلد ها عوض ميشه مثلا اگر به صورت آدميزادي اين جوري بوده :
username*password*firstname*lastname*
و قراره كه فيلدها به اين ترتيب بره اين جوري ميره :
password*firstname*username*lastname*
واگر قرار باشه مقادير اين فيلدا تويه ديتابيس ذخيره بشه همه چي بهم ميريزه حالا مخصوصا يكي از مقادير لاتين و بقيه فارسي باشه با بلعكس .
واقعا مشكلات مسخره ايي نه
دوستان يه نظري بديد ممنون ميشم مخصوصا اوليه !
من 2 تا مشكل مسخره پيدا كردم كه واقعا مسخره است و
تويه اين وب سايتي كه دارم مي سازم از Ajax استفاده كردم زبان تحت كلاينتش جاواست و زبان تحت سرورش وي بيه
مشكل 1 : من وقتي اطلاعات فرمم ميفرستم براي سرور تا قبل از اينكه توسط XML ارسال بشه اسپيساش سر جاشن ولي به محض اينكه از اون ور توسط وي بي دريافت ميشه اسپيساش حذف ميشه !!! مسخرست .
همين طور براي كاراكتر % اونم حذف ميشه !
مشكل 2 :موقعي كه اطلاعات فرم رو با يه تابع جاوا وليديت مي كنم و اونارو توسط يه كاراكتر از هم جدا مي كنم و در يه رشته قرار ميدم و ميفرستم اين جاي فيلد ها عوض ميشه مثلا اگر به صورت آدميزادي اين جوري بوده :
username*password*firstname*lastname*
و قراره كه فيلدها به اين ترتيب بره اين جوري ميره :
password*firstname*username*lastname*
واگر قرار باشه مقادير اين فيلدا تويه ديتابيس ذخيره بشه همه چي بهم ميريزه حالا مخصوصا يكي از مقادير لاتين و بقيه فارسي باشه با بلعكس .
واقعا مشكلات مسخره ايي نه
دوستان يه نظري بديد ممنون ميشم مخصوصا اوليه !