ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشكل با كاراكتر space و % در Ajax
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

من 2 تا مشكل مسخره پيدا كردم كه واقعا مسخره است و
تويه اين وب سايتي كه دارم مي سازم از Ajax استفاده كردم زبان تحت كلاينتش جاواست و زبان تحت سرورش وي بيه ‏
مشكل 1 : من وقتي اطلاعات فرمم ميفرستم براي سرور تا قبل از اينكه توسط XML ارسال بشه اسپيساش سر جاشن ولي به محض اينكه از اون ور توسط وي بي دريافت ميشه اسپيساش حذف ميشه !!! مسخرست .
همين طور براي كاراكتر % اونم حذف ميشه !
مشكل 2 :‌موقعي كه اطلاعات فرم رو با يه تابع جاوا وليديت مي كنم و اونارو توسط يه كاراكتر از هم جدا مي كنم و در يه رشته قرار ميدم و ميفرستم اين جاي فيلد ها عوض ميشه مثلا اگر به صورت آدميزادي اين جوري بوده :
username*password*firstname*lastname*
و قراره كه فيلدها به اين ترتيب بره اين جوري ميره :
password*firstname*username*lastname*
واگر قرار باشه مقادير اين فيلدا تويه ديتابيس ذخيره بشه همه چي بهم ميريزه ‏حالا مخصوصا يكي از مقادير لاتين و بقيه فارسي باشه با بلعكس .

واقعا مشكلات مسخره ايي نه
دوستان يه نظري بديد ممنون ميشم مخصوصا اوليه !
در مورد مشکل اول:
از تابع encodeURIComponent در مورد string ها در جاوا اسکریپت استفاده کن و سپس ارسال کن.

در مورد دوم هم خیلی خوب متوجه سوالت نشدم. ولی شاید به ltr و rtl بودن صفحات مربوط باشه. اگرم توی جاوا این مشکل رو داری. سعی کن بجای کارکتر جدا کننده از آرایه استفاده کنی. چیز دیگه ای الان به ذهنم نمیرسه. شاید اگر کد بزاری بهرت متوجه بشم.

من نمیدونم چرا هر وقت سوالی میپرسم این انجمن های گفت و گوی ایران ویج خراب میشن !!!
دقیقا این باره پنجمه !!!
این تابع چه جوری کار می کنه جزو توابع بیلتینه جاواست ؟ پارامتراش چیه ؟ و خروجی چی میده ؟
کل صفحم رایت تو لفته جداول و تکست باکسام هم همین طور ، از ارری نمی تونم استفاده کنم چون باید کلیه مقادیر فرمم به همراه چند تا پارامتر دیگه توسط ایکس ام ال به سرور فرستاده بشه و اونجا با تابع اسپلیت مقادیر در یک آرایه ریخته شن و اون وقت استفاه کنم .
فکر می کنم مشکل به هم ریختن از اینه که بعضی از مقادیر ورودی لاتین هستند به هم میریزه ، مثلا یه فرم دایم که سه تا تکست باکس داره اولی نام دومی نام خانوادگی و سومی ایمیل ، مسلما باید فیلد ایمیل لاتین باشه و این باعث میشه که مقدار تکست باکس ایمیل بیاد اول و بعد اسم و نام خانوادگی و همین جوری هم تویه دیتابیس ذخیره میشه ، یعنی جای اسم ایمیل و جای ایمیل اسم طرف ذخیره میشه . هر ایده ای بدید من استقبال می کنم . Clap
من سعی می کنم کدمو بزارم الان دسترسی ندارم ، اگر فروم خراب نشه باز ! حتما میزارم .
ممنون نبی جان ! Heart
دوستان جون من كمك كنيد منو ‏, ‏ آخه اين كه نشد مرام ايرنويج
آقا نبي شما يه دستي برسون !!!
بزار روشن شيم