ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فرستادن SMS با VB
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
من با دانلودش مشکل دارم
دانلود میشه اما winrar ارور میده...
اگه میشه پیوست کنید
دانلود کردم.
حالا چطور میشه باهاس کار کرد ؟ و اس ام اس فرستاد ؟
واسه من مشكل داره، ظاهرا با مودمم سازگار نيست، چون Error ميده. مودم من اكسترنال Accorp هستش.
كسي تونسته كار كنه باهاش؟ اگه تونستين مودمتون چيه؟!
سلام
شما باید یه سورس ارسال اس ام اس به قیمت 25 هزار تومان بخرید که توضیحات کاملش توی www.smsc.blogfa.com به صورت تصویری هست و یا یه نرم افزار ارسال sms که توضیحاتش توی www.3mnan.blogfa.com هست.می تونید با گوشی خودتون بفرستید یا با gsm modemکه البته جی اس ام مودم سرعت بالاتری داره
. نرم افزار ارسال اس ام اس را خریداری كرده.و بر روي رايانه خود نصب كنيد.

۲.اگر مي خوايد تبليغات زيادي انجام دهيد . براي كاهش هزينه تبليغات (از يك ريال تا ۸ تومان)يك سيم كارت (اعتباري يا دائمي) ايرانسل تهيه كنيد.

(البته امكان ارسال با ساير سيم كارت هاي همراه اول و تاليا و ... نيز وجود دارد.)

۳.تلفن همراه خود را با كابل مخصوص به كامپيوتر متصل نمائيد.(همانند زماني كه مي خواهيد عكس يا فايل صوتي را از كامپيوتر به تلفن همراه منتقل كنيد با بالاعكس)

۴.نرم افزار را اجرا كنيد و تنظيمات مورد نظر را انجام دهيد.سپس دكمه ارسال را بزنيد.

۵.پس از انجام مراحل فوق (و در صورتي كه موبايل شما شارژ مالي و برقي داشته باشد) نرم افزار به صورت خودكار تا بينهايت پيامك را براي شما ارسال خواهد كرد!

[کی ورد زیر متن اضافه نکنین یک بار هم بیشتر ارسال نکنین ]
سلام.
به من اجازه دانلود نمیده.
This file is hosted by Tripod, a Lycos�Network Site, and is not available for download. Please check out Tripod's Help system for more information about Remote Loading and our Remote Loading policy.

لطفا همین جا پیوست کنید.
ساخت چنین چیزی زیاد سخت نیست معمولا موبایلهای نوکیا دستورات at رو پشتیبانی میکنن شما میتونین با activex مربوط به comm32 که تو vb نصب میشه این دستورات رو به گوشی ارسال کنین
جناب ویسکرمی یه نمونه سورس هم تو سایت گذاشتن(البته به دلفی اما تو چند خط بیشتر نیست کارش سادست)
salam. mishe baraye manam( IE) beferestin
با سلام. ميشه بگين اين فايل هاي zip رو چطور باز ميكنند؟
نه این sms sendere فکر میکنم بدونه استفاده از خط تلفن همراه کار میکرد ، یه چیزی شبیه mail.php
ميشه نحوه استفادشو به منم توضيح بدين؟ (ممنونم)
از بچه ها كسي تونسته با اين برنامه كار كنه ؟ اگه جواب گرفتين توضيح بدين . ممنونم
صفحه‌ها: 1 2 3