chera hamash dar morede mozuhaye tekrari bahs mikonin
narahat nashin ha vali hamatoon fagat baladin harf bezanin
baba yeki biad ye virus dorosto hesabi benevise
akhe inke nemishe
ای آقا .... خدا خیرت بده جوون ، شما اگه یه چند تا ویروس ناب و درست حسابی بنویسی که این جماعت ایران ویجی هم یاد بگیرن ما همه دعا گوی شما می شیم. اینجا هیچ کس ویروس نویسی بلد نیست همش شیش تا خط کد می نویسن کامپایلش می کنن می شه ویروس!! آخه یکی نیست بگه این اگه ویروسه چرا ویروس کش نمی شناستش؟ اگه قراره ویروس کش اونو پاک کنه چرا اون ویروس کش رو پاک می کنه!! اصلا چرا سورسشو تو وی بی باز می کنیم ویروسه اجرا می شه؟!؟!!!! شما بیا این قاعده و قانونش رو یاد بچه ها بده ما غلامیتو می کنیم!!!
ویروس درست و حسابی ؟
دوست عزیز ویروس دوره اش تموم شده .
نه میشه با یه برنامه اجرایی کل ساختار موجود دنیای مجازی رو از بین برد .
و فعلا هم فقط فان فایل ( فایل های سرگرم کننده ) به عنوان ویروس عرضه میشند .
Di Di نوشته است:ای آقا .... خدا خیرت بده جوون ، شما اگه یه چند تا ویروس ناب و درست حسابی بنویسی که این جماعت ایران ویجی هم یاد بگیرن ما همه دعا گوی شما می شیم. اینجا هیچ کس ویروس نویسی بلد نیست همش شیش تا خط کد می نویسن کامپایلش می کنن می شه ویروس!! آخه یکی نیست بگه این اگه ویروسه چرا ویروس کش نمی شناستش؟ اگه قراره ویروس کش اونو پاک کنه چرا اون ویروس کش رو پاک می کنه!! اصلا چرا سورسشو تو وی بی باز می کنیم ویروسه اجرا می شه؟!؟!!!! شما بیا این قاعده و قانونش رو یاد بچه ها بده ما غلامیتو می کنیم!!!
سلام
این حرف های چیه که میزنید ؟ آخه یکم فکر کنید بعد تایپ کنید
اولا آنتی ویروس ها معولا در 90% موارد ویروس رو از لیستی که خودشون دارن پیدا می کنن .پس وقتی یه ویروس جدید مینویسی آنتی پیدا نمی کنه
مگر این که ساختارش مشابه یه ویروس شماخته شده باشه
در ضمن تمام ویروس های جهان کمپایل میشن ! و مهم تعداد خط نیست !
قکر کنم شما شنیدی ویروس اما نمی دونی چیه !
موفق باشی
من معذرت می خوام . فقط می خواستم با کاربر تازه وارد یکم شوخی کرده باشم . این پستم به کنایه بود نه چیز دیگه.
سلام به شما دوست تازه کار
اولا لطفا موضوع تاپک رو درست اتنخاب کن
دوما اینی که شما میگی درسته ولی ما آزار نداریم یا مریض نیسیم که مردمو زابراه کنیم درسته؟؟ به جای این کارار بهتره برنامه های مفید بنویسیم که مردم ازش سود ببرن...
سوما من خیلی امتحان کردم ولی میدونی چیه؟ 3000 خط کد نوشتم بعد 3000 * 2 (به توان 3000) تا ارور داد حتی وقتی مثال های خود کامپایلر رو بهش میدادم ارور میداد :)) نمیدونم شاید هم از بیسوادی سرچشمه میگیره که حتمن هم همینطوره
نقل قول: همش شیش تا خط کد می نویسن کامپایلش می کنن می شه ویروس
arian_vc نوشته است:سلام به شما دوست تازه کار
اولا لطفا موضوع تاپک رو درست اتنخاب کن
دوما اینی که شما میگی درسته ولی ما آزار نداریم یا مریض نیسیم که مردمو زابراه کنیم درسته؟؟ به جای این کارار بهتره برنامه های مفید بنویسیم که مردم ازش سود ببرن...
سوما من خیلی امتحان کردم ولی میدونی چیه؟ 3000 خط کد نوشتم بعد 3000 * 2 (به توان 3000) تا ارور داد حتی وقتی مثال های خود کامپایلر رو بهش میدادم ارور میداد :)) نمیدونم شاید هم از بیسوادی سرچشمه میگیره که حتمن هم همینطوره
سلام
حالا این که ارور داد معلومه کد ننوشتی بلکه تایپ کردی . (همون کاری که تو ورد می کنی البته تو ورد ارور وجود نداره جز غلط املایی !)
در ضمن
"اولا" عربی هست پس به جای دوما و سوما باید گفت ثانیا" و ثالثا" !
و در آخر این که ویرس نوشتن همیشه برای اذیت کردن نیست گاهی اهداف بزرگتری .....
موفق باشی
شما چقدر خوب به سر و کول همدیگه می پرین!
بابا، بجای اینکارا بیان سواد داشته و نداشته مون رو رو هم بزاریم تا شاید به یه جایی برسیم.
این بهتر نیست؟
zacaria جون این پست ها مال خیلی وقت پیشه
ببینید نوشتن ویزوس به سواد نویسنده بستگی داره معمولا 90% انتی ها از signature ویروس برای پیدا کردنش استفاده میکنن که مدل باقلوایین که با ترفندهای راحت مثل زیپ کردن یا تغییر پسوند به زیپ گول میخورن اما ساختار بعضیها خیلی فرق میکنه مثلا برای nod32 حتی این قابلیت وجود داره که نوع پکر رو مشخص و فایل رو برای اینکه شناسایی کنه unpack میکنه(البته نه تمام پکرها سوئ تفاهم نشه) یا انتی کسپر اسکای میاد توابعی مثل createprocess رو hook میکنه وقتی فایلی میاد رو رم برای یه مدت زمانی کارهاشو زیر نظر میگیره اگه توابع مشکوکی رو فراخونی کنه صریعا غرنتینه میشه