ولي من بدون اين كه سايز سرور رو بخونم و +1 كنم يه مقداري الكي دادم ولي جواب داد ولي داخل text ها مشكل داره
ok
ok
من كه خر نيستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه خرم بم بگين!!!!!!!!!!!!!!!!
آره درسته ولی اون مقدار الکی که دادین اگه از حجم سرورت بیشتر باشه جواب میده یعنی از انتهای فایلت هم ممکنه خیلی جلوتر هم رفته باشه ولی با این حال بازم این روش استاندارد نیست چون اگه حجم فایلت از این مقداری که دادی (همین مقدار الکی به قول خودت) بیشتر باشه باشه موقع ادیت یا خوندن ممکنه فایلت خراب یا اصلا خوده نشه
ميشه يك بهم بكه چتوري ميشه filesize رو بدست بيا رم ميدونيد چي ميگم seek #1 , 16544
چرا بعد از Pack كردن؟ اول اديت بعد پك . واسه پك كردن هم كد زير رو به كار مي گيريم.
Shell "C:\upx.exe" + " " + """" + app.path + "\" + app.exename + ".exe" + """", vbHide
البته مسير UPX بسته به كد نويسي شما تغيير مي كنه.
البته ببخشيد . اين پست در جواب استاد ويسكرمي مربوط به صفحه ي قبل هستش.
سلام
PropertyBag یکی از اشتباه ترین ومتاسفانه پرکاربرد ترین روشها هست.تو این روش ممکنه شما به ساختار فایل PE صدمه وارد کنید و بعد از یه حجم خواص باعث به هم ریختن heap میشید! من به شما توصیه میکنم برای اینکار از ریسورس ها استفاده کنید و تمامی تروجانهای معروف مثل Optix pro، sub seven, netdevil.... از همین روش استفاده کردن.
یکی دیگه از روشهای اشتباه دیگه داخل تروجانهای ایرانی مشکل تعویض آیکون هست که متاسفانه خودم هم یه مدت تو این مخمصه بودم.اما با طرحی که برای IE-PS 2 شروع شد و قرار بود که اونو وارد نت کنیم (اما به دلایل خاص از اینکار پشیمون شدیم) تونستم یه راه کاملا استاندارد رو برای تعویض آیکونها پیدا کنم. داخل پروژه IE-PS 2 که کلا طرح و شیوه کار کرد تروجان رو میخواستم عوض کنم.ابتدا ه ساختارهای PE رو بررسی کردم و متوجه شدم که تو موارد بسیار از جمله برنامه های تولید شده با vb و vc فایل آیکون داخل ریسورس برنامه وارد شده (group icon 0 ) بنابراین شروع به بررسی فایلهای آیکون و ریسورسهای مربوطه کردم و در نتیجه متوجه شدم بدون اینکه به شاختار فایل PE لطمه ای وارد کنم اینکار رو به راحتی تنها با عوض کردن group icon 0 میشه انجام داد (به دفعات مکرر و با هر نوع ساختار فایل آیکون - حتی VISTA ICONS که یه حالت zip شده آیکون رو در اندازه 256X256 دارن). مزیت دیگه این روش این بود که تروجان میتونست به طور مرتب آیکون خودشو با آیکون فایلهای exe و آیکونهای درون فایلهای res و dll تعویض کنه.که تو حالت run time قدرت فریب بسیار بالایی رو پیدا میکرد و این عمل تنها با یه دستور ساده API به اسم UpdateResource انجام میگرفت.
در مرحاه اون به شما توصیه میکنم که به فکر طراحی تروجان نباشین چون برای کسی فایده ای نداره. و اگر میخوایین اینکار رو بکنین سعی کنید که به بهنرین نحو و با کنار گذاشتن روشهای کلاسیک انجام بدین.
veyskarami نوشته است:sepehrEZ نوشته است:مي توني از Property Bag استفاده كني چون استفاده از روش هاي بالا يعني دور قمري زدن.
بعد از Pack کردن فایل با این روش ادیت کن و نتیجش رو بگو!
مطمئنا به نتیجه نمیرسی چون Property Bag فقط مواقعی به نتیجه میرسه که فایلی رو که Pack نکردی ادیت کنی یا اینکه بعد از ادیت Pack کنی ولی قبل از Pack کردن که خیلی هم مهمه نمیشه از این روش استفاده کرد.
سلام.
روش باز کردن باینری فایل ریسورس و اعمال تغییرات هم بعد از پک کردن فایل سرور جواب نمیده. شما وقتی فایل رو پک میکنی دیگه نمیتونی رشته های مورد نظرتو پیدا کنی و تغییرات رو اعمال کنی.
یکی از راه های جلوگیری از دزدیدن و تغییر نام دادن برنامه هم همین پک کردن هست.
sima_6600 نوشته است:بله البته شما استاد مايد ولي من در رابطه با گرفتن اندازه فايل چيزي نمي دونم؟؟؟؟؟
سلام.
دستور filelen دقیقا حجم فایل رو به بایت بر میگردونه که میتونه برای خوندن باینری فایل خیلی مفید باشه.
به این صورت:
کد:
strData = Space(FileLen("C:\a.exe"))
بعد با دستور get محتویات فایل رو تو متغیر میریزی.
سلامپیمان جان
کی گفت که به صورت باینری ریسورس رو باز کنید و ادیت کنین. من تمام این کار رو با توابع API استاندارد ویندوز میتونم انجام بدم.
سلام
برای پک کردن هم میتونین ریسورس رو پک نکنین و یا بعد از ادیت تروجان رو پک کنید.من داخل IE-PS از همین روش استفاده می کردم .اما اون موقع از API استفاده نمی کردم
نكنه شما اين رو ميگين
filelen(fileunumber)
lof(fileunumber
eof
......
اره
سلام !
با این تابع هم میشه حجم فایل رو بر حسب بایت بدست آورد که لازم به باز کردن فایل هم نیست.
FileSize()