ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Edit كردن سرور تروجان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7
آقا pswin براي عوز كردن icon از روش arash jeyjey استفاده كردي.
سلام
چند تا اشکال داری:
1. عوز = عوض
2. jey jey روش نداره
3. کسی به جز من و arashps کد IE-PS 2 رو نداره که حالا بیاد در موردش نظر بده (حتی خودشم نداره)
4. خیلی راحت میتونی به مطالب سایت من سر بزنی تا شیوه change آیکون با ریسورس رو ببینی
5.آرش برنامه نویسی سی بلد نیست (حداقل اون زمان بلد نبود)
sima_6600 نوشته است:نكنه شما اين رو ميگين
filelen(fileunumber)
lof(fileunumber
eof
......
اره
سلام.
وقتی باینری باز کنی و از get استفاده کنی دیگه نیازی به lof و eof نیست. چون دستور get کل محتویات فایل رو میریزه تو متغیرت.
pswin نوشته است:سلامپیمان جان
کی گفت که به صورت باینری ریسورس رو باز کنید و ادیت کنین. من تمام این کار رو با توابع API استاندارد ویندوز میتونم انجام بدم.
سلام.
حالا روش فرق نمیکنه. ولی این مهمه که شما با روشت میتونی بعد از پک کردن هم ادیت کنی؟ چون بعد از پک کردن همه چی به هم میرسه و محتویات فایل دیگه اون چیزی نیست که ما انتظار داریم. به خصوص رشته ها که زیاد باهاشون سر و کار داریم.
pswin نوشته است:سلام
چند تا اشکال داری:
1. عوز = عوض
2. jey jey روش نداره
3. کسی به جز من و arashps کد IE-PS 2 رو نداره که حالا بیاد در موردش نظر بده (حتی خودشم نداره)
4. خیلی راحت میتونی به مطالب سایت من سر بزنی تا شیوه change آیکون با ریسورس رو ببینی
خوب بود معلم می شدی تا برنامه نویس بعد به دیگران احترام بزار مانند آقا آرش و فکر نکن خیلی مخی چون معلم ما حرف اول رو تو ایران میزنه .....ok
به نظر من یه تروجان حرفه ای باید قبل از ادیت پک شده باشه . چرا ؟ به دلایل زیر:
اول اینکه اگه فایل رو بخوای با یه پکر که قابلیت استفاده بوسیله خط فرمان رو نداشته باشه به مشکل می خوری !
دوم اینکه اگه از یه کریپت بخوای استفاده کنی بازم ممکنه مشکل بالا رو داشته باشی!
سوم اینکه اگه بخوای از یه آندیکتور یا یه برنامه واسه دستکاری کردن فایل استفاده کنی بازم به مشکل می خوری!
چهارم اینکه همیشه باید پکر یا کریپتر یا... همراه ادیت سرورت باشه که خارج از بالا بردن حجم ادیت سرورت زیبایی خودش رو از دست میده
پنجم اینکه پکری که ازش استفاده می کنی یا روشی که برای آندیکت کردن اون استفاده کردی لو بره و راحت تر از چیزی که فکرشو می کنی آنپک بشه!

برای پک کردن هم میتونین ریسورس رو پک نکنین و یا بعد از ادیت تروجان رو پک کنید.

اصلا چرا سرورت رو توی ریسورس بذاری؟!!!
با اینکار خیلی راحت سرورت کرک میشه! فقط کافیه طرف ادیت سرور رو آنپک کنه بعد هم از ریسورس خارجش کنه که این رو هم برای امنیت برنامت توصیه نمی کنم.
شما می تونی کل سرورتو به صورت یه رشته بزرگ(کاراکترهای هگزا) توی ادیت سرورت بذاری و بعد از خارج کردن اون رشته رو در یه فایل قرار بدی!
اینجوری امکان دسترسی به سرور اصلی از طریق برنامه های ریسورس هکر وجود نخواهد داشت
نمونه این کار رو هم قبلا انجام دادم که می تونی تو فایل ضمیمه شده ببینی (واسه مثال گذاشتم)
اگه فایل ادیت سرور رو با برنامه های ریسورس هکر باز کنی میبینی که به جز آیکون چیز دیگه ای (فایل سرور منظورمه) توی ریسورس برنامه وجود نداره! (دقیقا مثل Magic-Ps)
sima_6600 نوشته است:
چند تا اشکال داری:
1. عوز = عوض
2. jey jey روش نداره
خوب بود معلم می شدی تا برنامه نویس بعد به دیگران احترام بزار مانند آقا آرش و فکر نکن خیلی مخی چون معلم ما حرف اول رو تو ایران میزنه .....ok

اصلا خودتو ناراحت نکن .
مهم نیست.
ممنون از راهنمایتون شما یک استادیت ومن به استادان خودم احترام میزارم و از دیگران میخوام که به کسانی که حتا یک کلمه به آنها یاد میدهند احترام بگزارند .
بازم سلام
ببخشید نویسنده Opti رو میفرستم پیش شما که درس پک کردن یاد بگیره و دیگه پک کردن رو بعد از ساختن سرور انجام نده.و بهش میگم"تو که تروجانت رو 300 دلار میفروشی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. نمیبینی استاد برای همش ایراد در آورده. چرا اینکار رو میکنی "

راستشو بخوایین دیگه کم کم تعجب نمیکنم چرا مملکت ما در عقبکی حرکت میکنه.

آرش جان. من گفتم تروجانهای حرفه ای نه PSهای در پیتی مثل مال شما و مال خودم(که از همشون بدتره) و یا ... .خیلی راحت میتونی تروجانهایی مثل OptiX رو ادیت کنی ببینی که چه خبره .مساله اینجاست که شما حتی آیکونش رو هم نمیتونی با ریسورس عوض کنی که داری این همه ....

بچه ها از لحن تندم معذرت میخوام
سلام
پیمان جان پک کردن روی ریسورس تاثیری نداره و برنامه خیلی راحت میتونه ریسورس رو بخونه در عوض ریسورس از طرف برنامه های دیگه نمیتونه خونده شه.گفتم که من توی IE-PS از این روش استفاده کرده بودم و الان هم رو PS-Binder 2 که دارام حاضرش میکنم از همین روش استفاده کردم
پیمان جان پک کردن روی ریسورس تاثیری نداره و برنامه خیلی راحت میتونه ریسورس رو بخونه در عوض ریسورس از طرف برنامه های دیگه نمیتونه خونده شه.گفتم که من توی IE-PS از این روش استفاده کرده بودم و الان هم رو PS-Binder 2 که دارام حاضرش میکنم از همین روش استفاده کردم
سلام.
من که نگفتم پک کردن رو ریسورس تاثیر میذاره. اگه ادیت سرور رو پک کنیم حرف شما درسته مشکلی نیست.
ولی بحث ما در مورد سرور هست. که از ریسورس ادیت سرور خارج میشه.
حالا یا باید ادیت بشه بعد پک بشه. یا پک بشه بعد ادیت بشه.
شما فرمودی اول پک میکنی بعد فایلتو ادیت میکنی. سوال من هم اینه که چطور بعد از پک کردن فایل سرور که همه محتویاتش تغییر میکنه فایل سرور رو ادیت میکنی.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7