sima_6600 نوشته است:sima_6600 نوشته است:میشه یه سورس برنامه برام با vb6 مثال بزنی.البته خواهش میکنم اگه ایرادی نداره و مزاحم کارتون نمیشم لطف کنید و این کار رو انجام بدید استاد عزیزم.
آقا آرش من تو فایلم که پک کردم وبا WINHEX به HEX تبدیل کردم یه 250 تای فضای خای پیداکردم ام مشکل من قرار دادن رشته داخل آرایه و بیرون آوردنشه
سلام.
به نظر من بهتره ته فایل بنویسی تا داخل فایل. این روش خیلی مشکله.
شما باید برنامت اون قدر هوشمند باشه تا بتونه نقاطی که نوشته شده رو پیدا کنه. کار مشکلیه. ولی ته فایل خیلی راحته.
سلام.
شما هوشمند رو چی معنی میکنی؟
برنامه باید هوشمند باشه تا بتونه محل هایی که شما اطلاعات رو ذخیره کردی رو پیدا کنه. چون حساب کتاب که نداره. وقتی پک میکنی همه چی به هم میریزه. پس باید یه جوری به سرور بفهمونیم کجاهارو بخونه.
بابا نیازی به هوش مصنوعی نیست
اول سرور رو بساز بعد پک کن بعد بازش کن فضاهای خالی رو پیدا کن دوباره برگرد تو سورس آفست فضاهای خالی رو که پیدا کرده بودی بهش بده دوباره کامپایل کن بعد دوباره پک کن .
گرفتی؟
من قبلا انجام دادم
سلام.
سیما من کی اون حرف رو زدم؟ چرا حرف تو دهن مردم میذاری؟ آخه این کار درسته؟
بابا چرا شما انقدر از دیگران اشکال میگیرید و نمیزارید اطلاعات بین کاربران رد و بدل بشه و همش میگید سخته مشکل پیدا میکنه احتیاج به هوش مصنوعی داره,یا ... بابا شما بزارید هر چی که هست گفته شه بعد ما نگاهی می کنیم اگه مشکل پیدا کردیم میگیم.من از شما خواهش میکنم جواب های که میدین رو به صورت کامل و واضح بنویسید.
من اینو با دلفی انجام دادم اینم نمونش (فقط نگین تبلیغ کرد هااا اگه نمیخواین دانلود نکنین فقط واسه آموزشه) :
http://jeyjey.persiangig.com/Download/DHD1.0.zip
البته به صورت برنامست ولی خروجی که به مامیده به صورت سورس کامله که با کمی تغییر می تونین به ویژوال بیسیک تبدیلش کنین
سلام.
کسی نگفت نمیشه. من گفتم مشکله. با توجه به روش نوشتن انتهای فایل این روش مشکل تره. حالا شما دوست داری لقمه رو دور سرت بچرخون.
ضمنا مگه من جلوی صحبت دیگران رو گرفتم. هر کی میخواد نظر میده.
بهترین روش برای ادیت کردن نوشتن آخر فایل هست بقیه راه ها لقمه دور سر تاب دادنه
بعد از کامپایل پک کنید تا حجم ادیتور بیاد پایین
بنظر من روش پیشنهادی Pswin بهتره