از ما گفتن خواه پند گیر خواه ملال
sima_6600 نوشته است:بابا یکی نیست من رو نجات بده.من میخوام بدونم چطور میشه به جای قرار دادن فایل Server در res میشه از روش دیگه ای استفاده کرد همین.
من این تاپیک رو نخوندم. ولی اگه مشکل اینه خوب می تونی از propertybag استفاده کنی. هرچند res بهتر و راحتره !
اول این سورس رو کامل بخون تا کار با فایل و propertybag و res رو یاد بگیری. آموزش کامل کدها تو سورس هست.
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...e&sid=3608
برای نوشتن برنامه : اول editserver رو بنویس. بعد اندازش رو با len بدست بیار. آخر فایل editserver اندازش رو بنویس. بعد فایل سرور رو تو یه propertybag بزار و آخر فایل editserver بنویس.
اگه متوجه شده باشی باید تو دو مرحله برنامه رو آماده کنی. همون سورس که برات گذاشتم رو بخون خودت می فهمی باید چیکار کنی. شایدهم نظرت عوض شد از Res استفاده کردی.
بابا من میخوام server برنامم لو نره.وگر نه من این همه راه ها رو بلدم.
نقل قول: بابا یکی نیست من رو نجات بده.من میخوام بدونم چطور میشه به جای قرار دادن فایل Server در res میشه از روش دیگه ای استفاده کرد همین.
به کلمه آخری که نوشتی دقت کن! من جواب سوالت رو دادم.
حالا بگو منظورت از اینکه سرور لو نره چیه؟!
هاها من میخوام server فایلم لو نره
یعنی چی ؟ چرا درست توضیح نمی دی؟
میگم سیما جان !
این کارا به شما نیومده (بر نخوره ها)
اما احتمال 99% قست داری دوست پسره نا جنست رو از رو زمین ورداری
نگاه کنید من میخوام که وقتی برنامم رو نوشتم کسی نتونه server برنامم رو از res در بیاره و اون رو به سورس تبدیل کنه وهمه کار من لو بره.
به نظرم بشه serevr رو به یک استرینگ تبدیل کنی وبنویسی آخره ادیتورت . نباید کاره سختی باشه
نقل قول: نگاه کنید من میخوام که وقتی برنامم رو نوشتم کسی نتونه server برنامم رو از res در بیاره و اون رو به سورس تبدیل کنه وهمه کار من لو بره.
گیریم که بتونه از ریسورس در بیاره. حالا کی گفته میشه به سورس تبدیلش کرد!
فرض می کنیم که بشه به سورس تبدیل کرد!!
خوب دیگه زحمتی نداره که! طرف همون فایلی که با ادیت سرور درست می شه رو (سرور آماده) به سورس تبدیل می کنه!