مايكروسافت براي اينكه يك نفر تونسته سورس 37 فايل سيستمي ويستا رو باز كنه (يعني فناوري معكوس) مجبور به دادن 4.5 ميليارد تومان و دادن يك شغل خوب ( كمك مدير اجرايي ويستا ) شده تا آبروي خودش رو حفظ كنه
اين آقا كه رفيق من هم هستش همين هفته قراره كه بپره و اگه بدونه كه من اين مطلب نوشتم پوستمو ......
ولي من نميزارم چنين گندكاري تو مايروسافت پنهان بمونه
تا اطلاع ثانوي (تا وقتي رفيقم بپره) صبر كنيد تا من با تمام فايل هاي كمپايل نشده ويستا و طريقه باز كردن اونا برگردم
bazam shayeee ??
harf mizanin madrak beyarin
ma montazerim vali kheyli baaid benazar mirese
به این میگن قهرمان انگاری هم میهنان !!
4.5 میلیون دلار برای خفه کردن یک هکر ؟ عمرا !!
دوستان بهتره فراموشش کنین ... این آقایی که این تاپیک را باز کردن این پست اولینشون بود و پست آخرینشون هم خواهد بود
اصلا من اشتباه كردم كه اين تاپيكو باز كردم
بچه جون مگه من مريضم كه بدوم هيچ مدركي اين حرفو بزنم
يكم دندون رو جيگر بذارين
اصلا حرف زدن بدون سند و مدرک اشتباه هست.
sardi نوشته است:يك نفر تونسته سورس 37 فايل سيستمي ويستا رو باز كنه
آخه مگه شهر هرته که سورس باز کنه ؟
حالا هر فایلی که می خواد باشه
آقا بدجایی اومدی. بهتره این موضوع رو تو یه سایت دیگه مطرح کنی و گرنه خودمون پوستتو می کنیم
are vala
dabagh khoonast mikanimaaa
sardi جون زمان همه چیز را مشخص میکنه - من میمونم و شما با هزارتا عذر و بهانه که "طرف سورس را نداد" - "طرف پیچوند" و هزارتا چیز دیگه که الان تو مخته !!
میخوای ادای آدمهای گنده را دربیاری اما بهت نمیاد ....
میتونم بپرسم چه سورسی ؟؟؟ یا بهتره بگم کدوم سورس ؟؟؟ اصلا همچین چیزی نشنیدم !
2 نکته از داخل ادعاها :
1 - یک نفر تونسته سورس 37 فايل سيستمي ويستا رو باز كنه (يعني فناوري معكوس)
2 - فايل هاي كمپايل نشده ويستا و طريقه باز كردن اونا
نکته اول تکنیک این فرد رو فناوری معکوس اعلام می کنه که همه میدونن فناوری معکوس به هیچ سورسی غیر از کد ماشین ( یا بایت کد ماشین مجازی ) ختم نمیشه ! نکته دوم اعلام میکنه که ایشون فایل های کامپایل نشده دارند که به هیچ وجه از طریق مهندسی معکوس نمیشه بدستشون آورد . تنها راهه بدست آوردن سورس دزدیدنش از مایکروسافت هست که محاله !!!
حالا خودتون نتیجه بگیرید !
سلام
نقل قول: نکته اول تکنیک این فرد رو فناوری معکوس اعلام می کنه که همه میدونن فناوری معکوس به هیچ سورسی غیر از کد ماشین ( یا بایت کد ماشین مجازی ) ختم نمیشه ! نکته دوم اعلام میکنه که ایشون فایل های کامپایل نشده دارند که به هیچ وجه از طریق مهندسی معکوس نمیشه بدستشون آورد . تنها راهه بدست آوردن سورس دزدیدنش از مایکروسافت هست که محاله !!!
این حرف کاملا درسته
یعنی هر کامپایلری کد رو یه جور به زبان ماشین تبدیل میکنه
یعنی اگه خیلی زحمت بکشید تازه برای کامپایلری که سورسشو دارید میتونید این کارو بکنید
البته من یه برنامه دیدم که تا حدودی این کارو میکرد اسمش هم مثل اینکه RES بود و تا اونجایی که میتونست این کارو میکرد
به نظر من این جور حرفها حالت افسانه ای داره!!!
میبینیمو تعریف میکنیم!!!