با سلام.
آقا من اگه يه كنترل ocx داشته باشم كه نخوام به كسي بدم. و حالا از اون توي يه برنامه استفاده كرده باشم و برنامه رو در دسترس عموم بزارم اونوقت اون كنترل لو ميره. حالا راه حلي هست كه اون كنترل لو نره . يه جوري قايمش كرد يا توي خود برنامه گذاشتش؟
یه برنامه داخل خود سایت هست. مارش اینه که اوسی ایکس هارو داخل خود فایل EXE جاساز می کنه. من قبلا دانلودش کرده بودم ولی هاردم پریده !! الان اسم دقیقش یادم نیست ولی سرچ کنی تو سایت پیدا می شه
درسته . اين برنامه رو خودم تو اين سايت گذاشتم.اسمش هم VB Power Warp هستش.اونو تو قسمت StandAlone كردن برنامه هاي VB گذاشتم.
برنامه + كرك + آموزش كامل توي وبلاگم هست يه سري به ما بزن.
WWW.Escada.Blogfa.com
راستي وبلاگت هم خيلي خيلي خوب و مفيده. اجرت با آقا امام زمان...
سلام
اين كار ممكن نيست
چون هر كاري كه بكني بالاخره اون اكتيو ايكس براي استفاده بروي هارد كپي ميشه بعد از اونجا لود مي شه پس نمي توني مخفيش كني مگر اينكه
بتوني سورسشو پيدا كني ويا با يوزر كنترل خودت بسازيش
دقیقا درسته البته یه راه دیگه هم هست اونم اینه که اونو توی رسورس برنامت بزاری و بعد به صورت یه فایل Temp یا با یه پسوند خاص ذخیره کنی و با Loadlibrary اونو بخونی که فک میکنم روش کار برنامه VB Power Warp هم باشه
چرا بعضی ها دوست دارند لغمه رو دور سرشون بچرخونند.
خوب دوست و دوستان عزیز اگر برنامه نویسی کنترل رو خودش نوشته بهترین راه اینه که اون کنترل به شکل یک یوزر کنترل به پروژه بچسبه تا اینکه شما دیگه نخوایند با ایجاد یک فایل ocx مجزاء کنترل رو به پروژه وارد کنید...!!!
در حالت دوم اگر شما نویسنده کنترل نیستید چرا می خواید فقط برای برنامه خودتون حفظش کنید؟
عجیبه والا (خوبه داریم تو انجمن اپن سورس کار می کنیم)...
بازم موافقم منم فقط یک راه حل پیشنهادی برای سوال دادم وگرنه اصلا کار درستی نیست
بله ولي اگه شما اون کنترل رو با هزار جون کندن گير بياري بعد تازه بفهمي کرک نداره بعد در به در دنبال کرک بگردي اونم با ده هزار بدبختي!!!! اونوقت شما هم دنبال يه همچين چيزي بودي! در ضمن چطوري بايد با Loadlibrary با کنترل کار کردي؟! کسي بلته؟!

: