ايران ويج

نسخه‌ی کامل: 3 برنامه به زبان اسمبلی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام برنامه ماشین حساب به زبان اسمبلی میخوام .اگه میشه تا88/10/25 به من mailکنید
(۱۴-شهریور-۱۳۸۶, ۱۷:۲۵:۳۸)far_222000 نوشته است: [ -> ]من 1 فامیل دارم که 3 تا برنامه اسمبلی می خواد من هم اسمبلی بلد نیستم، برنامه هایی که می خواد ایناست:

1. برنامه ای بنویسید که مقسوم علیه های عدد ورودی را چاپ کند

2. برنامه ای بنویسید که سری اعداد فیموناچی را تا n رقم چاپ کند(n رو اول برنامه بهش می دیم)

3. برنامه ای بنویسید که چاپ کند عدد ورودی اول است یا نه

می دونم برنامه های آسونی هستند ولی من اسمبلی بلد نیستم، گویا این برنامه ها رو هم باید هفته آینده تحویل بده

متشکرم

c db?
k db ?
n db 10
fib db ?
mov cx,n
mov al,1
mov bl,1
again:
mov k,al
mov c,al
add c,al
mov al,bl
mov bl , c
loop again
mov fib,k
(۱۴-شهریور-۱۳۸۶, ۱۷:۲۵:۳۸)far_222000 نوشته است: [ -> ]من 1 فامیل دارم که 3 تا برنامه اسمبلی می خواد من هم اسمبلی بلد نیستم، برنامه هایی که می خواد ایناست:

2. برنامه ای بنویسید که سری اعداد فیموناچی را تا n رقم چاپ کند(n رو اول برنامه بهش می دیم)

می دونم برنامه های آسونی هستند ولی من اسمبلی بلد نیستم، گویا این برنامه ها رو هم باید هفته آینده تحویل بده

متشکرم

متشکرم

صفحه‌ها: 1 2