ايران ويج

نسخه‌ی کامل: 3 برنامه به زبان اسمبلی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
من 1 فامیل دارم که 3 تا برنامه اسمبلی می خواد من هم اسمبلی بلد نیستم، برنامه هایی که می خواد ایناست:

1. برنامه ای بنویسید که مقسوم علیه های عدد ورودی را چاپ کند

2. برنامه ای بنویسید که سری اعداد فیموناچی را تا n رقم چاپ کند(n رو اول برنامه بهش می دیم)

3. برنامه ای بنویسید که چاپ کند عدد ورودی اول است یا نه

می دونم برنامه های آسونی هستند ولی من اسمبلی بلد نیستم، گویا این برنامه ها رو هم باید هفته آینده تحویل بده

متشکرم
far_222000 نوشته است:من 1 فامیل دارم که 3 تا برنامه اسمبلی می خواد من هم اسمبلی بلد نیستم، برنامه هایی که می خواد ایناست:

2. برنامه ای بنویسید که سری اعداد فیموناچی را تا n رقم چاپ کند(n رو اول برنامه بهش می دیم)

می دونم برنامه های آسونی هستند ولی من اسمبلی بلد نیستم، گویا این برنامه ها رو هم باید هفته آینده تحویل بده

متشکرم
سلام
اگر برنامه ها به دستتان رسیده من برنامه 3 رو می خوام.لطفا
دوست عزیز
در این سایت مطرح کردن این گونه درخواست ها چندان جالب نیست و بهتر است که حداقل کار را شروع نمایید و بعد اگر جایی گیر کردی مشکلت را بپرسی. درصورتی که می خواهی کار را به صورت آماده تحویل بگیری به سایت های انجام پروژه مثل پارس کدرز مراجعه کن.
سلام
از اينكه در حضور قديمي ها من فضولي مي كنم از همگي دوستان عذرخواهي مي كنم.
جناب imangh اين انجمن مخصوص درخواست پروژه است و كار فاضل خان درست است.
شما هم بهتره از تبليغ سايت باارزش پارسكد در اين انجمن خودداري كنيد و ان را در انجمن مروبوط تبليغ نمائيد.
موفق باشيد
ممنونم از اینکه این نکته را گوشزد کردید
نقل قول: من 1 فامیل دارم که 3 تا برنامه اسمبلی می خواد من هم اسمبلی بلد نیستم

اساسی ترین چیزهایی که باید در این پروژه بلد باشی :

دستورات شرطی و حلقه های تکرار در اسمبلی

گرفتن و چاپ دستورات

فکر نکنم اینا چیزای سختی باشند چون از دروس اولیه اسمبلی است
imangh نوشته است:دوست عزیز
در این سایت مطرح کردن این گونه درخواست ها چندان جالب نیست و بهتر است که حداقل کار را شروع نمایید و بعد اگر جایی گیر کردی مشکلت را بپرسی.
نه اتفاقا حرف این دوستمون خیلی منطقی و بجا هم بود
و از اینکه یه مدیر میاد و یه چنین بحثی راه می ندازه واقعا متاسفام
جناب far_222000 من فکر می کنم شما اصلا بحث ها رو تو بخش مدیریت
دنبال نمی کنید
(۱۴-شهریور-۱۳۸۶, ۱۷:۲۵:۳۸)far_222000 نوشته است: [ -> ]من 1 فامیل دارم که 3 تا برنامه اسمبلی می خواد من هم اسمبلی بلد نیستم، برنامه هایی که می خواد ایناست:

متشکرم
به امضای مدیر بخش تکنولوژی وب نگاه کنید بعد بیایید سر مبحث
(۱۴-شهریور-۱۳۸۶, ۱۷:۲۵:۳۸)far_222000 نوشته است: [ -> ]من 1 فامیل دارم که 3 تا برنامه اسمبلی می خواد من هم اسمبلی بلد نیستم، برنامه هایی که می خواد ایناست:

متشکرم
صفحه‌ها: 1 2