با سلام
دوستان یه مجموعه فیلم آموزشی تهیه کردیم اما متاسفانه صدای اونها علیرغم کیفیت بالاشون بسیار کمه...
آیا نرم افزاری سراغ دارین که باهاش بشه صدای فیلم رو زیاد کرد ؟؟؟
بسیار حیاتیه خواهشا جواب بدین...
با تشکر
با یولید میشه البته من قبلا فرمت های صوتی رو بلند کردم .
حتی اگر هم نتونه فرمت های تصویری رو بلند کنه میتونی اول فیلمتو تبدیل کنی به یک فایل صوتی و یک فایل تصویری(دو فایل رو هم رفته)
بعدش فرمت صوتی رو بدی به یولید و تا جایی که دوست داری زیادش کنی بعد صدای زیاد شده را به اون فایل تصویریت بچسبونی...
شاید نرم افزاری باشه که این کار رو مستقیم انجام بده ولی خوب با همین VCD Cuter و JetAudio هم می شه این کار رو کرد.
اول به وسیله VCD فیلم آموزشی رو به دو بخش صوت و تصویر تقسم کنید و بعد از اون صدای فیلم رو با نرم افزارهای میکس صدا می تونید تقویت کنید . حتی می شه صدای فیلم رو به وسیله JetAudio دوباره با صدای بلندتر ضبط کرد. به این صورت که صدای فیلم رو پخش می کنید و از داخل JetAudio صدای خروجی کامپیوتر رو با صدای بلندتر ضبط می کنید.
در نهایت صدا و تصویر رو که قبلا با VCDCUtter تقسیم کرده بودید دوباره با همون VCD به هم بچسبونید .
بله با یولید ویدیو استودیو 9 یا 10.
بدین صورت که فایل مورد نظر را وارد یولید کرده.بعد روی فایل کلیک راست کرده و گزینهspilt audioرا بزنید.در این صورت فایل به 2 فایل تبدیل میشه :یکی صدا و یکی تصویر.بعد روی فایل صدا کلیک کنید.و با زدن دکمه audio viewصدای فیلم را بلند می کنیم.همین
سلام
دوست عزیز اگر با پریمیر می تونید کار کنید، این نرم افزار امکانات فوق العاده پر قدرتی برای ویرایش صدا در اختیار کاربر قرار می دهد.
بطوری که علاوه بر افزایش صدا می توانید کیفیت صدای مورد نظر را هم بهبود ببخشید.
من نسخه پرو 3 این نرم افزار را توصیه می کنم.