ايران ويج

نسخه‌ی کامل: myspace
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
واقعا معذرت مي خوام كه اينجا پرسيدم چون بيشتر به اين قسمت ميام به هر حال.
احتياج فوري به يه اكانت myspace دارم و با ف/ي/ل/ت*/ر* ش//*ك/ن هم نميشه ثبت نام كرد (سه , چهار تا اسمشونبر و امتحان كردم نشدSmile)
اگه ميشه يه روشي يه كارت اينترنتي , يه ترفندي,يه اسمشونبري چيزي معرفي كنيد كارم را بيوفته Shy
سلام دوست عزیز
حالا که احتیاج فوری داری میتونی با این یوزر وارد بشی:
یوزر:morche.khalaf@yahoo.com
پسورد:iranvig1
اما اگه میخوای برای خودت یوزر داشته باشی و خودت نمیتونی این کارو بکنی مشخصاتت رو بده تا برات سر اولین فرست بسازم...
بدرود
اقا من با اين اكانت لاگين كردم ,مي خواستم يه دعوتنامه به خودم بفرستم ولي وقتي invite رو مي زنم هيچ اتفاقي نميوفته دقيقا مثل همون حالتي كه مي خواستم ثبت نام كنم.
ميشه بگين چجوري بدون هيچ مشكلي ميشه تو myspace گشت؟؟
كارتي هست كه myspace رو اسمشونبر نكرده باشه؟؟
برنامه اي براي دور زدن اسمشونبر وجود داره كه myspace رو باز كنه؟؟
اقا بالاخره موفق شدم.مي نويسم اگه بنده خدايي خواست عضو شه مثل من 2 روز لنگ در هوا نمونه.
تنها مشكل اينه كه بايد javascirpt رو غير فعال كنيد.يه اسمشونبر پيدا كنيد بعد تو تنظيماتش javascirpt رو غيرفعال كنيد و عضو شيد.بعد يه مشكله ديگه هست اونم اينه كه بايد e-mail اي كه واستون مياد و confirm كنيد كافيه لينك و كپي كنيد بديد به يه اسمشونبر.
تبريك ميگم به جمع myspace اي ها خوش اومديد.
يه سوال. تاحالا هري پاتر خوندي ؟
در ضمن من با يه ( به قول تو ) اسمشو نبر ثبت نام كردم. اگه قول بدي اونو به كسي ندي برات ميفرستم.
sh_teta نوشته است:اقا من با اين اكانت لاگين كردم ,مي خواستم يه دعوتنامه به خودم بفرستم ولي وقتي invite رو مي زنم هيچ اتفاقي نميوفته دقيقا مثل همون حالتي كه مي خواستم ثبت نام كنم.
ميشه بگين چجوري بدون هيچ مشكلي ميشه تو myspace گشت؟؟
كارتي هست كه myspace رو اسمشونبر نكرده باشه؟؟
برنامه اي براي دور زدن اسمشونبر وجود داره كه myspace رو باز كنه؟؟

خودت که راهش رو پیدا کردی ...
ولی من از Cproxy استفاده کردم .Shy
cproxy چيه ؟ ميشه توضيح بديد؟ نرم افزاره ديگه؟
بله نرم افزار اسمشو نبره.
توضیح خاصی نداره دیگه.
فقط free نیست
اگه free نيست شما از كجا اورديد؟
یعنی ممکن نیست پول داده باشم ؟ Biggrin
ولی نه من رجیستر کردم اما رجیسترش هم محدودیت زمانی داشت اما نمیدونم چرا هنوز داره کار میکنه