ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كدوم كي لاگر حال حاظر 100% كارر ميكنه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام بر همه دوستان عزيز
نماز روزه هاتون مورد قبول درگاه حق

كي لاگر رايگاني هست كه كار كنه و خود شما انرا امتحان كرده باشيد
لطف كنيد در اينجا بزاريد
ekrami نوشته است:سلام بر همه دوستان عزيز

لطف كنيد در اينجا بزاريد

بابا اگه انقدر با خدا هستی پس کی لاگر می خواهی چی کار.... مردم آزاری نکن اگه می خوای جواب کسی رو بدی...........Amaze.ببخشید که روک حرف می زنم
sima_6600 نوشته است:
ekrami نوشته است:سلام بر همه دوستان عزيز

لطف كنيد در اينجا بزاريد

بابا اگه انقدر با خدا هستی پس کی لاگر می خواهی چی کار.... مردم آزاری نکن اگه می خوای جواب کسی رو بدی...........Amaze.ببخشید که روک حرف می زنم

دوست من شما از اجا فهميدي من براي مردم ازاري ميخوامHeart
کی لاگری که خودت بنویسیهمونیه که 100% کار میکنه (سورسهای زیادی تو ایرانویج هست میتونی ازشون استفاده کنی) به وبلاگ اقای ویس کرمی هم سری بزن چیزای جالبی داره www.jeyjey.blogfa.com
دوست عزیز !!
کسی که کیلاگر میخواد معلومه که میخواد چی کار کنه !
www.jeyjey.blogfa.com این هم وبلاگ آرش
یه نگاهی بنداز !
متاسفانه جناي ارش كي لاگر تا حالا ننوشتند فقط يك پسورد سندر هست كه انرا هم تمام انتي ويروسها مي شناسند
مرسی lord_viper .
آقای آوینی از شماهم ممنون.

آقای اکرامی من خیلی وقته که تروجان ننوشتم اونایی رو هم که دانلود کردین واسه خیلی وقت پیشه
veyskarami نوشته است:مرسی lord_viper .
آقای آوینی از شماهم ممنون.

آقای اکرامی من خیلی وقته که تروجان ننوشتم اونایی رو هم که دانلود کردین واسه خیلی وقت پیشه

قا نميشه يعني يك كي لاگر رايگان پيدا كردShyShyShy
http://www.iranvig.com/3073.html
فکر می کنم باید سرور میلش عوض بشه. من چند وقته تو سایت نبودم از سرورای جدید خبر ندارم.
آقا براي اولين پستم اعلام مي كنم كه منم كي لاگر مي خوام اما براي كاربرد مفيدش , هر كي مي گه كاربرد مفيد نداره بياد بهش مي گم !

سلام من به ساده ترين نرم افزار كي لاگر نياز مندمد مي خوام فقط يه كار بكنه اونم اينكه كليد هاي فشرده شده رو دقيق در يك فايل txt ذخيره كنه . همين . قبلا يه نرم افزار ساده بود كه بعد از نصب عكس يك كي بورد مي اومد گوشه نوار ابزار .(اين ماله 4 سال پيشه ) همون نمونه واسه من كافيه همين . مرسي. فقط همين كار .

ديديد ؟؟؟؟؟؟
يه چيزي مثل home Keylogger
فکر کنم یک همچین سورسی رو تو ایرانویج دیدم !!
البته فکر کنم ها !!!
صفحه‌ها: 1 2 3