با سلام
من دارم در مورد Image Processing در Visual C++ 6.0 تحقیق میکنم
اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم کمک کنه
1- چی هست ؟
2- به چه درد میخوره؟
3- با زبان های دیگه چه فرقی داره و ساده تر کدومه؟
با تشکر
Image Processing که کلا بحثی جداست و زبان ++C هم بحثش جداست .
Image Processing در واقع انجام دادن تغییرات روی رنگ ، کیفیت ، شفافیت و .... های یک تصویر هست دقیقا کاری که فیلتر های فتوشاپ انجام میدن نوعی از Image Processing هست .
البته دو نوع Image Processing وجود داره : 1 - سخت افزاری 2 - نرم افزاری
توی اولی تغییرات با کمک سخت افزار ( در سیستم دیجیتال روی بیت و بایت ها و در سیستم های آنالوگ روی سیگنالهای تصویری ) اعمال میشه . در این حالت سرعت اعمال تغییرات سریع هست در نتیجه برای کارهای سنگین استفاده میشه مثل تدوین فیلم ها ، ساخت جلوه های ویژه تصویری و ....
دومی با کمک نرم افزار انجام میشه و در واقع سرعت اعمال شدن تغییرات بستگی به سرعت پروسسور و توانایی های سخت افزاری کامپیوتر داره . معمولا Image Processing نرم افزاری برای کارهای ساده مثل طراحی یا ترمیم و تغییر تصاویر استفاده میشه . علت کند بودن Image Processing نرم افزاری اینه که هر دفعه تغییرات تصویر مورد نظر باید ابتدا محاسبه بشن و بعد رندر بشن پس مثلا برای یک فیلم که دارای هزاران فریم تصویری هست وقت بسیاری نیازه و در نتیجه روش مناسبی نیست .
خیلی از زبانهای برنامه نویسی از جمله ++C میتونن مورد استفاده قرار بگیرن . البته زبان ++C قدرت انجام خیلی از کارها رو داره اما خوب زبانی پیچیده است و کار باهاش آسون نیست .
++Visual C یک کامپایلر معروف و تحت ویندوز برای این زبانه . ویندوز به شما امکانات ساده ای رو برای اعمال تغییرات روی تصاویر میده که از طریق همین کامپایلر در دسترسه ولی خیلی از الگوریتم های پیچیده در جلو های تصویری باید توسط خود برنامه نویس طراحی و ساخته بشن .
Mamad2003 نوشته است:Image Processing که کلا بحثی جداست و زبان ++C هم بحثش جداست .
Image Processing در واقع انجام دادن تغییرات روی رنگ ، کیفیت ، شفافیت و .... های یک تصویر هست دقیقا کاری که فیلتر های فتوشاپ انجام میدن نوعی از Image Processing هست .
البته دو نوع Image Processing وجود داره : 1 - سخت افزاری 2 - نرم افزاری
توی اولی تغییرات با کمک سخت افزار ( در سیستم دیجیتال روی بیت و بایت ها و در سیستم های آنالوگ روی سیگنالهای تصویری ) اعمال میشه . در این حالت سرعت اعمال تغییرات سریع هست در نتیجه برای کارهای سنگین استفاده میشه مثل تدوین فیلم ها ، ساخت جلوه های ویژه تصویری و ....
دومی با کمک نرم افزار انجام میشه و در واقع سرعت اعمال شدن تغییرات بستگی به سرعت پروسسور و توانایی های سخت افزاری کامپیوتر داره . معمولا Image Processing نرم افزاری برای کارهای ساده مثل طراحی یا ترمیم و تغییر تصاویر استفاده میشه . علت کند بودن Image Processing نرم افزاری اینه که هر دفعه تغییرات تصویر مورد نظر باید ابتدا محاسبه بشن و بعد رندر بشن پس مثلا برای یک فیلم که دارای هزاران فریم تصویری هست وقت بسیاری نیازه و در نتیجه روش مناسبی نیست .
خیلی از زبانهای برنامه نویسی از جمله ++C میتونن مورد استفاده قرار بگیرن . البته زبان ++C قدرت انجام خیلی از کارها رو داره اما خوب زبانی پیچیده است و کار باهاش آسون نیست .
++Visual C یک کامپایلر معروف و تحت ویندوز برای این زبانه . ویندوز به شما امکانات ساده ای رو برای اعمال تغییرات روی تصاویر میده که از طریق همین کامپایلر در دسترسه ولی خیلی از الگوریتم های پیچیده در جلو های تصویری باید توسط خود برنامه نویس طراحی و ساخته بشن .
جناب mohhamad2003 با ادب و احترام
همونجور که از اسم image processingبرمیاد یعنی پردازش تصاویر یهنی اینکه ماشین مورد نظر این عکس رو مثل انسان درک کنه و تشخیص بده این عکس چی هست مثلا همین ocr از همین روش استفاده میکنه یا سیستمی که میتونه صورت انسان رو تشخیص بده دراين مبحث با استفاده از تئوري گرافها سعي در بازشناسي حالات ،و بطور كلي الگوهاي مختلف داريم. عمليات شناسائي با استفاده از نقاط بحراني، محل چرخشها، اتصالات و ارتباطات بين آنها انجام مي شود. در نهايت مي توان نظريه احتمالات را نيز جهت تطبيق الگو با نمونه هاي موجود، مورد استفاده قرار داد و اینجا بود که الگوریتمهای هوش مصنوعی بوجود اومدن. پردازش معمولا از سه فاز عمده تشكيل شده اند كه عبارتند از : پيش پردازش، جداسازي و تشخيص .
زبانش هم فرقی نمیکنه ولی با c++ کدهات دارای سرعت بالاتری هستن و کدهای بهینهتری میتونی ارایه بدی
یک نوع خیلی سادش رو میتونی از
www.planet-source-code.com وwww.sourceforge.net میتونی پیدا کنی و برای اطلاعات بیشتر میتونی همینها رو تو گوگل سرچ کنی
نقل قول: همونجور که از اسم image processingبرمیاد یعنی پردازش تصاویر یهنی اینکه ماشین مورد نظر این عکس رو مثل انسان درک کنه و تشخیص بده این عکس چی هست
دوست من ، شما حرف از درک و فهم کامپیوتری زدید که کاملا به وضوح مشخص میکنه تعریف ارائه شده از شما تعریف هوش مصنوعیه نه پردازش تصویر !
این کاملا صحیحه که پردازشه تصویر مرحله ای از مراحل OCR هست ولی کلا هیچ ربطی به هوش مصنوعی نداره . الان در دنیای علم ، مبحث هوش مصنوعی کاملا جدا بررسی میشه . پردازش تصویر در این راه کمک میکنه ولی خودش جزیی از علم هوش مصنوعی محسوب نمیشه چون هدف علم هوش مصنوعی فقط پردازش تصویری نیست !!
تمام مراحل تشخیص و شناسایی در OCR الگوریتم هایی رو شامل میشن که بر روی اطلاعات تصویری عمل می کنند نه خود تصویر !
خیلی کلی گویی هست اگر بخواییم پردازش تصویر رو به هوش مصنوعی اطلاق کنیم بخاطر اینکه مثلا در یکی از زمینه های هوش مصنوعی کاربردی داره . من اگر توی گول سرچ کینم اولین لینکی که بهمون میده اینه :
http://en.wikipedia.org/wiki/Image_processing
بهتره لینک رو خودتون مطالعه کنید تا بهتر متوجه بشید !
جناب mohammad2003 با ادب و احترام
نقل قول: دوست من ، شما حرف از درک و فهم کامپیوتری زدید که کاملا به وضوح مشخص میکنه تعریف ارائه شده از شما تعریف هوش مصنوعیه نه پردازش تصویر !
ولی کلا هیچ ربطی به هوش مصنوعی نداره . الان در دنیای علم ، مبحث هوش مصنوعی کاملا جدا بررسی میشه . پردازش تصویر در این راه کمک میکنه ولی خودش جزیی از علم هوش مصنوعی محسوب نمیشه چون هدف علم هوش مصنوعی فقط پردازش تصویری نیست !!
درسته حق با شماست اینها 2 مقوله جدا از هم و برای مصارف خاص(تشخیص صورت در عکس یا تشخیص کلمات در عکس) با هم هستند
ولی کارهای مثل حذف نویز از عکس واینها رو که دستی هیچ وقت انجام نیدیم باید الگوریتماش رو پیاده سازی کنیم که اون نویزها رو تشخیص بده و اونها رو از رو عکس برداره
نقل قول: خیلی کلی گویی هست اگر بخواییم پردازش تصویر رو به هوش مصنوعی اطلاق کنیم
اگه من این دو تا رو با هم نوشتم و گفتم ocr بیشتر به خاطر سوال دومشون بود چون با یک مثال اشنا ادم بهتر میتونه مسئله رو درکش کنه
از لینکتونم خیلی ممنونم
با تشکر