ايران ويج

نسخه‌ی کامل: محل باز سازی فایل های حذف شده یا آسیب دیده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام!
وقتی توی ویندوز ما یک فایل سیستمی رو پاک کنیم یا به هر نحوی اون فایل آسیب ببینه ویندوز بلا فاصله اون فایل رو باز سازی میکنه یا میگه cd ویندوز رو بزارید تا فایل رو باز سازی کنم.
میخاستم ببینم این فایل ها در کجا ویندوز قرار دارن که به محض آسیب دیدن کپی میکنن خودشونو...
و چطور میشه این حالت رو توی ویندوز از کار انداخت؟
سپاسگزارم
تمام فایل ها این خاصیت رو ندارن بعضی فایل ها در ویندوز وقتی از دست میرن ویندوز به شما پیغام نمی ده.نمیشه این حالت رو از کار انداخت ............
اين كارو File protection ويندوز انجام ميده يه سرويس هست م يتوني تو ليست سرويسها پيدا كني و متوقفش كني
systemroot%\system32\dllcache%
&
(System File Checker (Sfc.exe
sima_6600 نوشته است:نمیشه این حالت رو از کار انداخت ............
سلام.
حسین جان این سرویس Cryptographic Services رو استاپ کن تا فایل پروتکشن متوقف شه. اون وقت میتونی هر فایلی رو تو سیستم 32 پاک کنی. البته اگه ران نباشه.

محل بکاپ فایل هارو هم که DARG گفت. DLLCACHE
نقل قول: حسین جان این سرویس Cryptographic Services رو استاپ کن تا فایل پروتکشن متوقف شه.
چقدر جالب! قدیما خیلی دنبال همچین چیزی بودم.

اطلاعات تکمیلی:
با این دستور از طریق Cmd می تونی سرویس رو بدونه احتیاج به ری استارت ببندی . به جای برنامه نویسی هم خوبه.
net stop servicename
net start servicename
اگر هم اسم سرویس فاصله داشت (مثل Cryptographic Services) باید تو "" بزاریش.
حالا چطوری حالیش کنم من آی ای ندارم؟! Biggrin

Whistle
spiderman نوشته است:
نقل قول: حسین جان این سرویس Cryptographic Services رو استاپ کن تا فایل پروتکشن متوقف شه.
چقدر جالب! قدیما خیلی دنبال همچین چیزی بودم.
سلام.
یه تاپیک میزدی. کاری داشت.

البته استاپ سرویس از طریق برنامه نویسی هم امکان پذیره.

اسپایدر این پست آخریت چی بود؟
نقل قول: اسپایدر این پست آخریت چی بود؟

حل شد!
شکر خدا Biggrin
میشه روش برنامه نویسیش رو بگین ؟
یا بزارین ؟
سلام
بابا دستتون درد نکنه که انقد خوب جواب میدین
حله !
فقط یه چیز این آیا مثلا فایل تسک منیجر(taskmgr.exe) یه جایی دیگه ذخیره شده که در صورت پاک شدنش از اونجا کپی بشه به جای اصلیش(نمیدونم منظورمو فهمیدین یا نه) در کل میخام کاری کنم که اگه کسی مثلا taskmgr.exe رو پاک بکنه ویندوز بلا فاصله فایل رو باز سازی کنه(اما با فایل من)(خیلی شیطانی شد نه؟)
صفحه‌ها: 1 2